| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Fiziksel olan suyun kaynaması kimyasal olan odunun yanması gibi fatoş, Oparatörlüğü kendi çıkarların için kullandığın bariz ortada !!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
UTANMAK YOK MU DENDE? SENDE HIC Mi UATANMAZSIN? YALANCILIGIN ;IFTIRALARIN;VATANA HAINLIGIN yetmiyor $imdi'de Gammazciliginla'mi Övünüyorsun pis GAYTO$ Vatan haini ki$kirtici ,iftiraci,üstüne üstük gammaz'ci ZIBIDI yeni bir$eyler söylemekten aciz,ezberini tekrar etmekten ba$ka bir$ey yazamiyor EZIK KIRO . BU PI$KIN D.ötcünün Fantazisi sinir tanimiyor Iftira atmayi,insanlari ki$kirtmayi,yalan konu$mayi ,Vatana hainligi, igrenc bir alcaklik saymak yerine ZEKA sayiyor.. Burada Nurbanuyu tehdit ettigi gibi chat odasinda aynisini yapiyor insanlarin özelini ögrenip odada dagitiyor,sonra tehdit ediyor bununlada yetinmiyor bu CIBILIYETSIZ insanlari karalamayi,iftira atmayi,kendine ahlak edinmi$ bu AHLAKSIZ ,bunu Zeka sanip övünüyor bu Zinhin Kanserli GAY.Sonrada cikip bana küfür ediyorlar diye Zirliyor.SEnin gibi bir o cocgunu küfürsüz nasil anlatabiliriz'ki? Nurbanuyu tehdit ederek susturucani saniyorsun BEYINSIZ Gammazligiyla övünüyor KEPAZE. Buranin en güzel kizi sensin UNO$ , kacmiyoruz biz yerin altinda deyiliz ,kar$indayiz TEPENDEYIZ SÜMÜK .NUbanun ailesi kime bineceklerini cok iyi bilir.SEn dünden razisin zaten.Onlarda acip bir yerini mi göstericen kalem ka$li Uno$. Nereye kime gideceksen git vakit kaybetme,git gör annaninkini ,böyle duvara toslarsin,sapa oturu,samana osurursun. Geändert von Lara_ (28.12.2014 um 00:40 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() gaytos,
sen bu zirvaliklari yaraticilik mi saniyorsun? Beyinsiz yaratik. Kapcik agizli, senin küfürlerin, bölücügün, fitneciliginle ilgili yazilar vaybee sisteminde kayitli sen daha ne yüzle hala buraya yazabiliyorsun??? Sanalda insanlara iftira atarak ve özelini uydurup onlari tehdit ederek mi kendini savunuyorsun KANCIK UNOSl Zitat:
Geändert von NurBanu (28.12.2014 um 09:53 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() board da senin videolarini paylastiklari icinmi kudurdun ?
![]() hic de fena göbek atmiyordun utanma yaa ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Gel kucu kucu,KIZKURUSU gel kucu kucu gel ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Edepsizligiyle,yüzsüzlügüyle ,alcakligi Zeka sanan adi bir Gay Hic bir insan evladinin tenezzül edemeyecegi kadar igrenc bir yaratik bu Gayto$ Ben ONUN bu arsizligini ona gayet iyi yaki$tiriyorum'da bir türlü ali$amadim |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Unoş a geline , götten darbe yemiş bir siyasi sığınmacı , fazla Söze ne Hacet ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Yokkk daaa nelerrrrr. Gidip rezalet gibi chatte su bu oldu diye hukucularla ugrascakmisim baskaa isim yokduuuu. Habt ihr wohl den knall nicht gehoert... !!!????? Lan oglum sende az degilsin. Habire lara nickli kullaniciya kayniyosun yarasi varsa yarasini karistirip azdiriyosun. Sende azz degilsin !!! Anasini satiiiim dikkatli olunnnn bana karsiii bakkkk anzeige yaparimmm bakkk onaaaa goere wooaaallllaaaaaaaaaa....!!!!!! Geändert von Pleasuree (28.12.2014 um 15:00 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Lara ve Ben hepinize yeteriz yarasi derin olanlar fake nickle laf sokmaya calisir, BIZDE FAKE NICKTE YOK DIREK YAZARIZ. Laramdaki asalet, cesaret ve onur keske bazilarindada olsa, bunlarida bir kenara birakalim azicicik GURUR olsa böyle zavalli durumuna düsmezler |