![]() |
Agent Fatsali31
vaybee yetkililerine
bu adam özelden bayanlarla erotik yazismak istiyor pass vermeyeni chatten atiyor erotik sohbet ettigi bayanlarin istemedigi üyeleri chatten atiyor durduk yere |
chat sistemi, chatte yazilan tüm mesajlari log dosyalari halinde server veya administrator panelinde kayit eder.
![]() söz konusu tacize ugramis kisi, kimligini gizleyerek polis'e fatsali hakkinda suc duyurusunda bulunur ve alman yasalarina göre polis, vaybee server yöneticileri ile baglantili veya baglantisiz, serverin bulundugu datacentera eriserek gecmis kayitlari(log) acip inceler, söz konusu iddia dogruysa kisiyi agir ceza ile yargilar. bence, sorunu vaybee'ye degil de alman polisine bildirin o zaman kesin sonuc alacaksiniz. hem iddialariniz cok ciddi umarim dogru degildir, böyle bir kisinin bize yöneticilik yapmasi kabuledilebilinir bir tutum degil. ayrica, lütfen kendi nickinizle yazmaktan korkmayin. |
Bencede cok keyfi davraniyor!
Gecenlerde,ayni sey benimde basima geldi.Ben chate girdim,tanidigim arkadaslara öpücük smile gönderdim,abartmayalim dedi bana.Bende seni ne ilgilendiriyor dedim,hem beni hemde diger arkadasi sirf bu sebepten dolayi atti,smile göndermek suc oldu yani?Bencede vaybee butür seylere izin vermemeli,zaten seviyesi düsük adminler yüzünden,vaybee nin kötü imaji olmaya basladi!Ben yillardir buradayim,bu yilki kadar yobaz adminler görmedim burda...Buraya gelen üyelerin de haklari olmali...Insanlari bu adminlerin samar oglani haline getirmeyin!
|
DÜN MESAJ YAZDIM. YAZIMI SİLMİŞLER. FATSALİ ABİ ve KALPSİZ benide durduk yere atiyo :D Vaybee agentleri degişmeli. BEN AGENTLİĞE ADAYIM (ENGİNTURK) nickimide açın artik :D
alman federallere selam :D |
...
Zitat:
|
Zitat:
abi smiley yapani atiyolar , küfür edeni kanalda tutuyolar :D ne bicim adalet var burda (H) kesin AKEPELİ bunlar hahahah:D ENGİNTURK nickimi acin ingaaa:'( (lol) |
Biri vardi gidiklada gülüm derdi burda:))
Zitat:
|
Hersey bir yana....
Zitat:
|
Agent Fatsali31
x
x x x |
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:20 Uhr. |