| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Insan müsvestesi yaratik...Ne O? Yalanlarin,Iftiralarin,i$e yaramayinca;Mazlumu oynamaya'mi kara verdin...Bir kerede onurlu bir GAYTO$ gibi kendini savunmaya denesin.. Edepsiz,Gayto$ |
|
|||
|
|||
![]() Lütfen diyorum,bir siir deki gibi"Muhammet Isa askina,yattigim ranza askina"Uslubunuzu düzeltemiyorsaniz,catismaniza ara verin!Cünkü etki tepkiyi dogurur,bir soru cevabi dogurur,bir cevap soruyu ve böyle devam edip gider....Saygilar Cenk
|
|
||||
|
||||
![]() hepinizi siddetle kiniyorum.
arkadaslar savasmayin sevisin ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Kendine küfür edenleri benim arkada$larim der.... Geändert von Lara_ (16.10.2014 um 23:31 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ezel okumak zorunda deyilsin...Igno yapabilirsin.... Kadife eldivenlerinle dokunuyorum Ona...O cok daha fazlasini hak ediyor... Geändert von Lara_ (16.10.2014 um 23:37 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Mesele okuyup okumamak degil ki,tartisma tarzinizi düzeltmeniz icin elestiri ve öneri yapiyorum..Kapasitemin el verdigi oranda da dogru olani yapmanizi istiycem,buda bir insan olarak benim görevim.....
Geändert von ___EZEL___ (16.10.2014 um 23:00 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() ve forumlar da kullanilmaz hale geldi...
herseyini kaybetmis ve kaybedecek biseyi kalmamis saldirganligi bu. |
|
||||
|
||||
![]() uno, ezal, lara, banu
sizi siddetle kiniyorum. forumda tartisacaginiza bulusup bunu kendi aranizda cözmenizi tavsiye ederim. medeni insanlar gibi bir caya veya kahveye bulusup bu tür yanlis anlasmalar cözülür. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ohhhh!!!!Das sind ja ganz neue Worte!! Bitte eine runde mitleid mit GAYTO$... PKKLI Pislik Seni |
|
|||
|
|||
![]() Rahatsiz olanlar icin IGNO var
|