Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 15.10.2014, 10:09
___EZEL___

Standard

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
Selam ezel ,
beni kastediyorsan?, aslinda bazi konularda hem fikir oldugumuzu önce söylemek istiyorum ve ek olarak, senin fikrin benim fikrim degil asil bizi bizden uzak kilan, sadece senin konuya bakis acinla, pratik düsüncelerinin pekismemesi, diye de ilave etmek istiyorum.

benim seninle veya kisiliginle bir sorunum yok, olamazda.
senin ben ne olduguna bakacak durumda degilim, senin icin de senin ileride ne olacagin önemli.

acikcasi bazan üzüldügüm yazilar görüyorum.
ama senin yazilarin gercekten bazi üzünlerin yaninda, masum bile kaliyor.

birde sunu söylemeden gecemiyecegim:

ne olursa olsun, bazi yalanlarin arkasina siginarak hala, Tr caddelerinde cocuklarin kanina girenlerinde ben asla arkaasinda durmam.

Özgürlük hem senin Hakkin hemde Bütün Tr Vatandasinin, KÖKENI ne olursa olsun fark etmez.

Su hain politikacilar olmasa, su siyonistler olmasa, biz kendi kendimize yeteriz aslinda ama, bilirsinki bazi yaptirimlarin nedeni devamli dis mihrapli !!

Bu gecmis Tr politikasinda ve Kürt politikasinda aleni ortadadir.
Hayir seni kast etmiyorum!Bosphorus diye biri var atfim o na,kaldiki ben onu blokladigim halde inatla yazip,Isid karsiti olan herkesi PKK li ilan ediyor....Sana atifta bulunmam icin bir neden olmasi lazim,suan bir sorun yok...Saygilar cenk....
Alt 16.10.2014, 04:02
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Hayir seni kast etmiyorum!Bosphorus diye biri var atfim o na,kaldiki ben onu blokladigim halde inatla yazip,Isid karsiti olan herkesi PKK li ilan ediyor....Sana atifta bulunmam icin bir neden olmasi lazim,suan bir sorun yok...Saygilar cenk....
Sen salak misin olm? Bana soyleyeceksen ne diye Salih'in mesajlarini sabahtan beri alinti yapip ona yaziyorsun. he prdn, pano'da yazdigina gore, sen zaten Salih'i ben saniyorsun. Eee ne oldu? Simdi de ona ''seni kastetmiyorum, Bosphorus'a diyorum'' diyorsun. E Salih de ben olduguma gore, bana demis oluyorsun senin mantigina gore

Blokladigina sevindim ama surekli forumda satasmaya calisan, benim adima basliklar acan, calistigiyla daha da eline yuzune bulastiran sensin beni cok seviyorsun benden ayrilamiyorsun farkindayim. Kene gibi yapistin.

''ISID karsiti herkesi PKK'li ilan etti'' lafina gelince. Kusura bakma, halen sacma salak konustugunu dusunuyorum. Neden? Cunku PKK'yi Kobane'de desteklemiyoruz diye, PKK'ya dusmaniz diye SEN KENDIN bizim ISID propagandasi yaptigimizi hatta bir baslik acarak iddia ve iftira atan bizzat sensin.

Bunun yaninda, eger bir PKK'li teroristin ortadan kaldirilmasina uzuluyorsan, ki uzuluyorsun, o zaman elbette ki sana PKK'li denilecek.

Bir mesajda 50 kere kendinle celiskiye dusulmez ki. Bence once yaz, postalamadan once 3-5 kere oku, yazim ve anlatim bozukluklarini, celiskilerini duzelt oyle at. Yoksa zaman aliyorsun. Iyi guldum.
Alt 16.10.2014, 17:45
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Sevgili Ezel,

Forumda süphesiz benim duyum ve teyit kaynakli bilgi paylasimimla bir Lara sendromunun basladigi dogrudur. Zaten bu olay Chatte hüküm sürdügü icin, söz konusu kisiyle(farkli düsünmeme ragmen sevdigim kisidir kendisi) irtabata girip "ya haci, chatte aksama kadar bu kadina su sekil ithamlar yapiyorlar. asli yoksa digerlerine de söyleyelim kirmasinlar" girisi yaparak önlemek istedim ve üzülerek söylüyorum kisiden teyit aldim!. Sonra hic karismadim kavgalarina, NurBanu-Lara ikilisinin chatteki tavirlari ve cirkinlikleri herkes tarafindan biliniyor ve hakaret dolu ithamlarini okumamak icin hep ignorieren opsiyonumu sectim. Forumlarda Banu bazen o saf düsünceleriyle bana catar-satasir. Aldiris etmem ve tebessüm ile karsilarim.
Ancak Lara gercekten de igrenc bir chat karakteri, tartisma konularindan bir tanesine damdan düsen kiremit gibi etkisi yapip benden de gayet olagan bir tepki aldi. Vaybee'de kadin nickleri kolay kolay erkeklere yazmaz, cünkü kadin nicklerinde normalinden de fazla ilgi var ve bu ilgi manyakliginda bir kadinin cikip erkege hic bir gerekce olmadan yazmasini düsünürüm.Lara yaklasik 8-9 ay önce kendiliginden bana yazdi Profil üzeri,beni tanimaya yönelik bazi sorular yönelti ve ben cevapladim. Is sevgili konusuna girince "Evet ilgilendigim var" cevabiyla sohbeti kesmek istedim ve kestim. Daha sonra, *biz buna kapmak icin diyelim* yine yazdigi bir erkek tarafindan igfal ediliyo. Ve bu tarz bir insan,kalkip konularimda hic bir bagim ve baglantim olmadan bana is olsun diye hakaret ediyorsa onun, tarafimdan görülen bu karakterini yazmak ve paylasmak hakkim.

Lara nezdinde kadinlara hakaret ettigim sanilmasin. Bu nick, yasaminda erkek bulamayisi ve sanalda bu arayisinin verdigi azimle bazen cam gibi yere cakilip tuzla buz olabiliyo.Benim bu paylasiminda biraz ve bu yorumumda onun karakterini güclendirip,yanlislarini da görmesini saglayacaktir. Dedigim gibi chatte aksama kadar gündem bu olay, ben olayi dillendirir dillendirmez "ya öyle degil aslinda böyle" onaylamalarinda da bulunanlar oldu.

ne diyodu ahmet arif, tani bunlari tani da büyü!

Zitat:
Son günlerde,tartisma adi altinda,bazi insanlar kendi öz karakterini ortaya cikarmaya basladi.Belki yazilanlar dogru,belki dogru degil,bilemiyoruz!Bildigimiz tek sey,insanlarin cigrindan cikarak yazmaya baslamasi!Biri iddia atiyor ortaya,"otel odasinda ilacli kola ile tecavuz"Biri de "Eger erkeksen sana para gönderim,Kobeneye git diyor!"Bir digeri ise,hemen para transfer islemi icin adres veriyor?
Sonra biri,seni 250 euro ya satin alip arap seyhlerine saticam diyor!Mehmetcik vakfina yardim edecekmis?
Bu tartisma buraya nerden geldi anlamayamiyor ve anlamak istemiyorum!
En azindan birseyin yalan oldugu benim acimdan net,mesela su cola hikayesi,cünkü;kadin gururunu kabul edemeyecegi bir durum oldugu icin,bana inandirici gelmiyor?Öyle bir durum yasanmis olsa,kisi burdan kendini siler gider ve böylesi bir berbat durumu unutmaya calisirdi...Bos zaten manyak bir adam oldugu icin onunla ilgili yorum bile yapmak istemiyorum,cünkü mantigi cok tehlikeli bir insan bana göre,tipik bir despot karakteri,bir iki cümle ile laf yapmasi,onun feodal despot kisiligini örtmüyor!Nur´a gelince,nur kendi halinde bir arkadasimiz,neden bu tartismada(Bu rezalette)yer almis onu anlamis degilim?Uno ise,farkinda olmaksizin(yada olarak)Bos un cektigi bataklik üzerinde bu tartismayi devam ettiriyor?Ben bu kisinin,chat te kimle ne yapmisiyla cok ilgilenmem,ama eger bir durusu varsa insanin,durusuna yakisir davranip davranmadigiyla ilgilenirim...
Yakisiyor mu diye sorarsaniz bazen evet,bazen hayir,tipik bir kücük burjuva gibi kendinden baska herseyi yanlis görme ve düstügü hatayi savunma güdüsü tasidigindan,iyi gibi görünen durusuna gölge düsürüyor...Insanlar desinler ki,su adam bunu yapmis,isi ile ilgilendiginde,bende olusan ilk izlenim,inanarak yapilan degilde,gösteris amacli yapilan bir caba,yardim edileni kücümseyen bir anlayis oluyor....
Bu tartismada,özellikle fark ettigim bir durum,siyasi,kültürel ve ahlaki yoksunlarin,basit bir sekilde kirli camasir savasina basladiklari!Bunun ne kadari dogru oldugu muamma olsada,tarz ve tavir yanlis!
Bireylerin düsünüp dogru tavir koymasini umuyorum(bos haric,bu adam hayati boyunca kendi dogrularindan baska dogru görmez),insani degerleri ayaklar altina aldiginiz icin sizleri kiniyorum...Saygilar Cenk
Alt 16.10.2014, 21:38
NurBanu

Reden GAYnosh, bohcaci kadinlari gectin,ne olacak senin bu halin

GAYnosh (unosh),

Lara ve Bosphorus sana "AKIL YOKSUNU" yazdiklari zaman aliniyorsun,

yani ne diyeyim GAYnosh:
BOHCACI KARILARI GECTIN, niye bu Kadar panikledin anlamadim! Yine tozu mu fazla kacirdin?

Ne ben nede lara SENIN RAKIBIN degiliz, icin ferah olsun!!!

CHATDEKI BÜTÜN ERKEKLER ZATEN SENIN!!!!

Günün 24 saat chati takip etdgine göre, ve o kalem kaslarina chatde genele cam actigina göre "ARAYISTA" olan SENSIN
Alt 16.10.2014, 21:57
___EZEL___

Standard Uno arkadas!

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Sevgili Ezel,

Forumda süphesiz benim duyum ve teyit kaynakli bilgi paylasimimla bir Lara sendromunun basladigi dogrudur. Zaten bu olay Chatte hüküm sürdügü icin, söz konusu kisiyle(farkli düsünmeme ragmen sevdigim kisidir kendisi) irtabata girip "ya haci, chatte aksama kadar bu kadina su sekil ithamlar yapiyorlar. asli yoksa digerlerine de söyleyelim kirmasinlar" girisi yaparak önlemek istedim ve üzülerek söylüyorum kisiden teyit aldim!. Sonra hic karismadim kavgalarina, NurBanu-Lara ikilisinin chatteki tavirlari ve cirkinlikleri herkes tarafindan biliniyor ve hakaret dolu ithamlarini okumamak icin hep ignorieren opsiyonumu sectim. Forumlarda Banu bazen o saf düsünceleriyle bana catar-satasir. Aldiris etmem ve tebessüm ile karsilarim.
Ancak Lara gercekten de igrenc bir chat karakteri, tartisma konularindan bir tanesine damdan düsen kiremit gibi etkisi yapip benden de gayet olagan bir tepki aldi. Vaybee'de kadin nickleri kolay kolay erkeklere yazmaz, cünkü kadin nicklerinde normalinden de fazla ilgi var ve bu ilgi manyakliginda bir kadinin cikip erkege hic bir gerekce olmadan yazmasini düsünürüm.Lara yaklasik 8-9 ay önce kendiliginden bana yazdi Profil üzeri,beni tanimaya yönelik bazi sorular yönelti ve ben cevapladim. Is sevgili konusuna girince "Evet ilgilendigim var" cevabiyla sohbeti kesmek istedim ve kestim. Daha sonra, *biz buna kapmak icin diyelim* yine yazdigi bir erkek tarafindan igfal ediliyo. Ve bu tarz bir insan,kalkip konularimda hic bir bagim ve baglantim olmadan bana is olsun diye hakaret ediyorsa onun, tarafimdan görülen bu karakterini yazmak ve paylasmak hakkim.

Lara nezdinde kadinlara hakaret ettigim sanilmasin. Bu nick, yasaminda erkek bulamayisi ve sanalda bu arayisinin verdigi azimle bazen cam gibi yere cakilip tuzla buz olabiliyo.Benim bu paylasiminda biraz ve bu yorumumda onun karakterini güclendirip,yanlislarini da görmesini saglayacaktir. Dedigim gibi chatte aksama kadar gündem bu olay, ben olayi dillendirir dillendirmez "ya öyle degil aslinda böyle" onaylamalarinda da bulunanlar oldu.

Bazi insanlar vardir,siradan,herhangi bir durum veya olgunun farkinda olmayan,bazi insanlarda cevresinde gelisen hicbir olaya kayitsiz kalamayan!Dikkat edersen elestirim,bir insanin kisilik haklarina yapilan davranisa,birde varsa öyle bir durum,yok sayilip örtbas edilmemesine iliskin oldu!Ben birey olarak,insanlari bireysel tanimayi pek tercih etmiyorum,bir kere öyle bir hata yaptim,bir daha yapacagimi sanmiyorum.Fakat insanlar bana neyi dayatirsa dayatsin,ne yafta yapistirirsa yapistirsin,kendi dünya görüsünden ödün vermeden ve ona yakisik davranmak istiyorum...Bu acidan bilenler ve bilmeyenler arasina da fark koyuyorum,mesela yapi ve kisilik tarzi olarak bosphoros arkadasa hic isinmadim ama,tartisma boyutunda kaale aldim,cünkü kendi sinifini temsil eden biri bence...Benim elestirilerim asil olarak sana ve lara isimli bayanaydi?Sana olan elestirim,karsindaki insanlarin cektigi tuzaga,cokta senin fikirlerine yakismayan bir tarzla düsmene oldu!Zaten seninle su veya bu sekilde problemli olan insanlar,birgün ortak bir noktada birlesip sana catacaklardir...Bu tartismalara hic katilmayan arkadaslarin durumu kendilerinin proveke ettigini de görmedik degil,ama sen dogru olani yapip o tartismadan feragat etmeliydin,sana elestirim kisaca karsit oldugun sinifin tarzina dönmene yönelik oldu,baska bir neden yok!Lara arkadasa gelince,varsa böyle bir alcakca oyun,o kisiye bunun cezasini cektirmelidir,ha bazen bireyler yapmadiklari seyi yaptikta diyebilir o ayri bir durum,beceremiyorsa sorun onun zaten,ama kisinin olmayan ayibindan dolayi,feodal ve lümpen insanlarin önüne yem olarak sunmak,lara arkadasi toplum gözünde düsürmek sana yakismadi kisaca....Boss gibi insanlarin aradigi hep bu tür seyler sende kendin ona teslim ettin...Bizlerde sorun yasiyoruz,insaniz hatalarimiz vardir muhakkak,ama karsimizda ki özrümüzü kabul etmesede,boynumuzu büküm özrümüzü diliyoruz....Benim kim oldugumu,ne is yaptigimi bilmeden,bana birgün burda seni mermi manyagi yaparim dedi,ben bunu ciddiye almadim tabi,ciddiye alsam kendimi taniyorum,yaparim bir manyaklik.Fakat halkima nasil hesap vericem diye düsünürüm hep,birde ettigim yemini,"Halklara zarar vermeyecegime,namusum,serefim ve ...... ugruna yemin etmisim" Kisaca bazen sonuc cikmiyorsa es gec,seni elestirdim diye kötü görmedim hic,yakistirmadim bu siradan tavri....Saygilar Cenk
Alt 16.10.2014, 22:07
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Sevgili Ezel,

UNO$ yine döktürmü$sün.Sus AGLAMA...!!!Akil FUKarasi GAYTO$:Sana diyorum'ki
Kisa Ve Öz yaz, bu Nääää ? näää Buuuu?Dedene mektup mu yaziyorsun??????
Beyin Özürlü Davar,KADINLAR MaTinASINA cevirdin burayi.DEdikodu yaparak,Iftira atarak kendini ancak bu kadar Savunabilirsin GAYTO$.Olmayan O Beyni cali$tirmayi dene.
Tependeyim PKK'a Zibidisi..

eee ,anlat daha neler oldu? Kimin eli kimin ceninde ?YA$AM artigi PKK'li Pislik Seni...
Alt 16.10.2014, 22:10
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Yuhhhh Sana ,Allah her$eyin hayirlisini yaratsin.GAYTO$LARIN bile! AMEN
Bu yazidiklarimdan sonra hala cevap verme derindesin..SENIN HaZ medemeycegin hic bir$ey yok.Rezil ;Kepaze

Ar,ahlak ,$eref,haysiyet,namus fukarasi" Gay Seni" sen o saydikalarinin anlamini bilyiormusun PKK'li Pislik..
Di$i insan ici hayvan a$alik yaratik ben sana özelden te bir kelime bile yazmadim
LAN TOP insanda zerre kadar'da olsa! haysiyet gurur olur GAY'To$" olsan bile, bir insan onuruyla ya$ar .Bir kerede ONurlu bir Gay olarak kendini savunmayi dene $ereFsiz.
PÜHHH SEnin O Cibiliyetsiz Sifatina PKK biti...

Beni Annan'la kari$tirma UNO$, Otel odasinda bayiltarak DüDüklenen senin ANNAN
Senin gibi Köpek soyundan bir Gay Dünyaya getirmi$.
Sonunda burayida Babanin oturma odasina cevirdin ölü köpek LE$I,O olmayan beyninle iceligi olan iki cümle kurmayi dene ,Mahalle kavgani Chat oadsinda yaparsin,alinmi$ o yamuk ka$larinla....Tepende'yim Seni PKK'Li pislik

Lan Beyin özürlü Hödük.. 35 ya$indaymisin! 3 Ömür daha ya$asan BoSb. yere tükürdügü olamazsin "Sen" PKK biti ..
Senin gibi 1 tane Kancik dostum olucana.BOSBOROS gibi !10000 dü$manim olsun beyinsiz yalak

Sen ERkek'den ne anlarsin LAN G.veren...Allahin Zavalli Mali

Geändert von Lara_ (16.10.2014 um 22:13 Uhr).
Alt 16.10.2014, 22:14
___EZEL___

Standard Lara!

Zitat:
Zitat von Lara_ Beitrag anzeigen
UNO$ yine döktürmü$sün.Sus AGLAMA...!!!Akil FUKarasi GAYTO$:Sana diyorum'ki
Kisa Ve Öz yaz, bu Nääää ? näää Buuuu?Dedene mektup mu yaziyorsun??????
Beyin Özürlü Davar,KADINLAR MaTinASINA cevirdin burayi.DEdikodu yaparak,Iftira atarak kendini ancak bu kadar Savunabilirsin GAYTO$.Olmayan O Beyni cali$tirmayi dene.
Tependeyim PKK'a Zibidisi..

eee ,anlat daha neler oldu? Kimin eli kimin ceninde ?YA$AM artigi PKK'li Pislik Seni...
Tepkili olabilirsin,haklisin!Fakat uslup bozulunca sorun cözülmez,daha cok sorun yaratir!Bence uslub üzerine bi düsün!Saygilar cenk
Alt 16.10.2014, 22:25
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Cok da umursamiyorum söz konusu "bayan"i Ezel. Dedigim gibi, tartisma konuma salakca girdi ve hakettigi yaniti aldi. O tarz bir insanin bana laf söyleme üstünlügü olamaz.
Igrenclikler,entrikalar dolu yasaminda bogulur ancak.
Bu cirkinlikler ve cirkeflik dolu ortamda düsmeden yapamiyosun. Ama yine de o tutumumun hakli oldugunu savunuyorum.

Zitat:
Bazi insanlar vardir,siradan,herhangi bir durum veya olgunun farkinda olmayan,bazi insanlarda cevresinde gelisen hicbir olaya kayitsiz kalamayan!Dikkat edersen elestirim,bir insanin kisilik haklarina yapilan davranisa,birde varsa öyle bir durum,yok sayilip örtbas edilmemesine iliskin oldu!Ben birey olarak,insanlari bireysel tanimayi pek tercih etmiyorum,bir kere öyle bir hata yaptim,bir daha yapacagimi sanmiyorum.Fakat insanlar bana neyi dayatirsa dayatsin,ne yafta yapistirirsa yapistirsin,kendi dünya görüsünden ödün vermeden ve ona yakisik davranmak istiyorum...Bu acidan bilenler ve bilmeyenler arasina da fark koyuyorum,mesela yapi ve kisilik tarzi olarak bosphoros arkadasa hic isinmadim ama,tartisma boyutunda kaale aldim,cünkü kendi sinifini temsil eden biri bence...Benim elestirilerim asil olarak sana ve lara isimli bayanaydi?Sana olan elestirim,karsindaki insanlarin cektigi tuzaga,cokta senin fikirlerine yakismayan bir tarzla düsmene oldu!Zaten seninle su veya bu sekilde problemli olan insanlar,birgün ortak bir noktada birlesip sana catacaklardir...Bu tartismalara hic katilmayan arkadaslarin durumu kendilerinin proveke ettigini de görmedik degil,ama sen dogru olani yapip o tartismadan feragat etmeliydin,sana elestirim kisaca karsit oldugun sinifin tarzina dönmene yönelik oldu,baska bir neden yok!Lara arkadasa gelince,varsa böyle bir alcakca oyun,o kisiye bunun cezasini cektirmelidir,ha bazen bireyler yapmadiklari seyi yaptikta diyebilir o ayri bir durum,beceremiyorsa sorun onun zaten,ama kisinin olmayan ayibindan dolayi,feodal ve lümpen insanlarin önüne yem olarak sunmak,lara arkadasi toplum gözünde düsürmek sana yakismadi kisaca....Boss gibi insanlarin aradigi hep bu tür seyler sende kendin ona teslim ettin...Bizlerde sorun yasiyoruz,insaniz hatalarimiz vardir muhakkak,ama karsimizda ki özrümüzü kabul etmesede,boynumuzu büküm özrümüzü diliyoruz....Benim kim oldugumu,ne is yaptigimi bilmeden,bana birgün burda seni mermi manyagi yaparim dedi,ben bunu ciddiye almadim tabi,ciddiye alsam kendimi taniyorum,yaparim bir manyaklik.Fakat halkima nasil hesap vericem diye düsünürüm hep,birde ettigim yemini,"Halklara zarar vermeyecegime,namusum,serefim ve ...... ugruna yemin etmisim" Kisaca bazen sonuc cikmiyorsa es gec,seni elestirdim diye kötü görmedim hic,yakistirmadim bu siradan tavri....Saygilar Cenk
Alt 16.10.2014, 22:28
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Tepkili olabilirsin,haklisin!Fakat uslup bozulunca sorun cözülmez,daha cok sorun yaratir!Bence uslub üzerine bi düsün!Saygilar cenk
Merhaba EZEL

Bütün bu yazidiklarimdan sonra hala cevap vermesi....Yazdiklarimi dogruluyor....

Solucan'dan sorun olmaz ,omurgasiz bir Hayvan....inan bana onun bu hayatta haz edemeyecgi hic bir$ey yok....
Antwort