| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Türk askerini tetikci yerine koyamazsin,resmi bir devletin silahli gücüdür.Bölge de askerlik yapanlar isteyerek degil, zorunlu olarak ordalar.iki farkli güc'ün catismalarinda ölümler olagandir.bunda yargilanmasi gereken izlenilen politikalardir.
Koca bi orduyu tetikci yaptin ya,harbi "Mal"missin! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
israil'de askerlik 2 sene, hem kadina hem erkege. Catismalarin oldugu ulkelerde gonullu askerligin olmasini, zorunlu askerligin olmamasini bekleyemezsin. Mal oldugun icin dedigimi anlayamamissin. Bu arada hani devamli kullanmakta oldugun e-posta adresin? Iddiada bulunma, icraatta bulun. Erkeklikten bahsediyordun, korkusuzdun? Klavyeci. Geändert von BosphorusTaurus (12.06.2013 um 20:39 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
kimse kimseye zarar vermemeli tabiiki, benim demokrasi veya hür anlayisimi böylemi elestiriyorsun. Lütfen.. Ben aydinliktan ve egitim'den yanayim daima... Evet gercekten cok merak ediyorum ... gelecegi kim görebiliyorki... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
atatürk benim gözümde sadece basarili bir askerdi. ilk zamanlarda dogru yapsada 23'den sonra bircok hatasi ve batiya hizmeti oldu. ama o konuyu simdi acmayalim. DÖVERSEM BEN DÖVERIM AMA KIMSEYE DÖVDÜRMEM. ben döverim!!! almana israilliye amerikana dövdürmem. biz hangi alanda ileri hamle yaptiysak karsimizda hep gelismis ülkeleri görüyoruz. nukreel santral onlarda yüzlerce var ama bizde cevreye zarali oluyor. kendi enerjimizi üretince cari acik diye bir sorun kalmayacak. 3. havalimani almanyaya büyük darbe vuracak onun icin eylemcilere almanyadan full destek var. kanal istanbul rusya ve ab'nin simdiden uykusuz gecelerine sebep oldu. 10 yil önce bu yaptiklarimizi anlatsalar güler gecerdik ama simdi hepsi gercek oluyor. bu elde ettigimiz gücü savunmak hepimizin görevi. sen atatürkü sev ben sevmiyeyim. önemli degil. hepimizin ortak noktasi bu ülkeyi dünya lideri olarak görmek degil mi? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
hangi konuda ceza aldigini anlatirsan sana yardimci olurum. hepimiz egitimden yanayiz ama dogru egitimden yana olmamiz gerekiyor. bircok egitimli dedigimiz milletvekili bu ara siddeti mesrulastiriyor. bu su anki egitimin yetersiz oldugunu gösteriyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
http://www.guardian.co.uk/media/gree...freedom-turkey http://en.wikipedia.org/wiki/Censorship_in_Turkey bunlar sadece misal dogru egitim.. tartisilabilinecek birsey söylesen ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Dunyanin ve BUTUN insan haklari orgutlerinin terorist olarak gordugu 30 000 kisinin katilini, hakkini demokrasi ve hukukla degil de siddetle arayan, kundaktaki bebegi olduren, annelerin cocuklarini sehit eden bir pijamali ameleyi ozgurluk savascisi ve ender beyin olarak goren birinin benim gozumde 1980'den beri yenilenmemis kaldirim taslari arasindaki hamam bocegi kadar degeri yok. O yuzden o kadar sey icinde senin skko adresine bir sey gonderecek degilim. Kimse icin o kadar onemli degilsin. Ilk once insan olmayi ogren sonra insan yerine konulmadiginda bundan sikayetci ol. Teroristleri ovmen rahatsizlik verici. Madem bu kadar korkaksin ve kiviracaktin, neden bunu iddia ettin? Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|