| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bu basörtüsü hala birilerini rahatsiz etmesi sayet beni cok sasirtiyor.
rahatsiz olan takmasin, takandan rahatsiz olanda takanlarin oldugu yere yaklasmasin. kocasi istiyor diye basini örtemeyen bayanlari kimse görmüyormu??? yillar sonra o bayanlar yine rahatca kapanabiliyor. özgürlük kemalist bozuk zihniyetlerde yeri olmayan bir kavram. artik basini örtenide acanida sapka takanida rahat birakin. herkes kendi isine baksin yoksa evde kalirsiniz ![]() |
|
||||
|
||||
![]() kopftücher lassen viele frauen beim bonertest durchfallen. allerdings geben sich trotzdem einige mühe anderweitig durchzukommen.
drum prüfe sich wer die tülse befriedigt |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bir kitapta okumustum, kadin kocasinin okudugu kitabin ismini görünce dikkatini cekmis ve okumaya baslamis, kitap bittikten sonra bayagi etkilenmis halde ve o günden sonraki ilk sabah'ta esiyle beraber Namaz'a kalkmis ve öylede devam etmis. kitabin ismi '' Düzceli Mehmet ''... iste bu kadin Dininden keyif ve lezzet alir. Imanini oldukca güclendirip kendini gelistirebilir.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Haklisin. Birsey icinden gelmedikce yarim yamalak yapilir. Dinde zorlama yoktur ama zorlayanlar herseyden sogutur. |
|
|||
|
|||
![]() Kimseye zorla bir sey yaptirmamaliyiz...bir sürü genc var okulu sevmiyorlar, '' ben okul hayatimin bittigine seviniyorum, sen de bana tekrar oku diyorsun '' diyenler var..bu gencler kücüklüklerinde okula isinmamislar, okumayi sevdiren olmamis...
Din de ayni sekilde, mesela 20,25 yasina kadar basini kapatmamis birisine, o kendisi olumlu yönde etkilenmedigi sürece kapanmayi sevdiremezsin...sadece o kendisi sevebilir, kisi icin yapilacak tek sey sevmesi icin bir seyler ortaya koymaktir, kitap gibi mesela... Gerci ben niye kendi düsüncelerimi yazdim, Hekimoglu ismail ne güzel anlatmis, yapilan firavunluk olur diye... onlarin örnekleri varken, ben yazdiklarimla ancak güzelligi bozarim... Geändert von Cakabeyy (07.03.2013 um 23:52 Uhr). |