| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() P.S. Was müsste sie tun, damit sie eine Chance von Dir erhält um mal bei einem Glässchen Wein sich mit Dir austauschen zu dürfen?...Gaaaaanz ruhig! Einatmen und ausmatmen! Nur die Ruhe. Elinden su baltayi, tabancayi ve tüfegi at bakayiiimm.. Öfkeyle kalkan zararla otururmus.. ![]() Geändert von Virtual_Reality (14.12.2009 um 23:07 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
volltreffer!!!!!!!!!!!!!! wollte ich auch schon gestern schreiben!!! aber kam nicht dazu!!! yuhahahaha!!! sieht richtig dämlich aus!!!! yuhahahaha!! ayni unixxx gibi!!! |
|
|||
|
|||
![]() Siirler sevda süzgecinden süzülerek sözlerin kagida damla damla dökülmesidir. Dann musst Du mal meine Gedichte lesen, wenn ich mal zur Hochform aufgefahren bin.
![]() Bir Asigin dedigi gibi olurum o zaman... Nice kabtan kaba bosaldim doldum Karistim denize deniz ben oldum Damlanin icinden evreni buldum Gene benden bana getirdi beni.... ![]() Geändert von Virtual_Reality (14.12.2009 um 23:16 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
rezil unixxx!!!!!!!! hakkinda söylenilenlere bak!!! yuhahahahahahaha!!! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sana da iyi geceler Geändert von Virtual_Reality (14.12.2009 um 23:18 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() pek muhabbet olsun diye,senin burda oldugnu zanettmiyorum,neyse!
Geändert von ot (14.12.2009 um 23:20 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Sence neden burdayim o zaman? Od gelip odun gitmek icin mi?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
YOO od gelip odun gitmiyorsun, od gelip pesevenk gidiyorsun! yuhahahahahaha!!! freak misin nesin? geilt dich das auf od was,, unixxx und serhat näher zu bringen!hast nix anders im kopf!!! als die beiden! nicin mi burdayim, aslinda sana cevap vermeK zorunda degilim ama, hadi bi kiyak yapayim sana,,,belki mutlu olursun! hosuma gidiyor buraya girmek cünkü ,kendini akilli zaneden,salaklarla ugrasmak aacayip hosuma gidiyor!! niye? evli kadinlar girmez mi buraya ? nekadar geri kafalisin! COK ILGI ERKEGI SIKAR! vede bogar,akilli kadinlarda bunu iyi bilir! ben yeterince ilgilenirim erkegimle,sen hic kafana takma! Geändert von ot (14.12.2009 um 23:47 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bak ot sen bana yazmak yada cevap vermek zorunda degilsin. Bende sana degilim! Dünyanin en akilli kadinlari akillarini peynir ekmekle yemis olsalar bile, gene de bir erkegi neyin sIkItigInI ve sIkmadIgIni bilemez ancak tahmin edebilirler ama bilemezler. Cünkü erkek degiller. Ama bu ayri bir konu. Herkesin girme sebebi ayridir. Dilersem girerim dillersem seneler boyu girmem. Aslinda geri kafali ben degil sensin. Söyle bir yazdigina baksana. Sen beni ve benim yazilarimi en iyisi görmemezlikten gel, sana yaramiyor. Bana kiyak yapma. Vallahi bak istemez. Benden uzak Allah'a yakin ol bu bana yeter. Hadi iyi aksamlar! Geändert von Virtual_Reality (14.12.2009 um 23:51 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
yuhahahahaHAHAHAHAHA!!! freak oldugundan dolayi! YAA bana ne diyorum uinxx le serhat dan salak her zaman söylerim,sen unixxx dende salak cikdin! seni germis derdi! sen onlari konusuyorsun sürekli!SEN KIMBILIR 31 bile cekiyorsundur onlari düsünerekden SAPIK! yuhahahahahaha!!!! EVET CIRKEFE CIRKEF YAZARIM! KISASA KISAS! BEN IYI BILIRIM ERKEGIMI SEN HICCCCCCCCC MERAK ETTME! SANDIGIMDANDA GERIZEKALIYMISSIN!!! SENIN YAZDIGININDA ICINE EDIYIM!!!! Geändert von ot (15.12.2009 um 00:00 Uhr). |