Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 14.12.2009, 23:05
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von Serhatx1970 Beitrag anzeigen
ich will garnicht das sie mich mag! Aman onunla ugrasma cehennem azabin bir parcasi, kalsin!
Resit bir insaninsin fikirlerinde ve davranislarinda özgürsün. Weisst Du was mich frage? In einem sind sich die meisten Vaybee-User einig, dass es sich nämlich bei der unixx um eine Giftschlänge, hinterhältige Krähe, eifersüchtige Frau die anderen Frauen Glück mit Männern nicht gönnt etc. Das spiegelt meine Meinung nicht wieder. Ich habe es anhand der Texte festgestellt die über sie verfasst wurden. Doch dann aber komme ich um die eine Frage nicht drumrum. Im Grunde handelt es sich bei nahezu allen Frauen um Engel. Und wenn man ihnen ihre Flügel bricht fliegen sie weiter, nur auf Besen eben. Was hat dazu geführt, dass ihre Engelsflügel gebrochen wurden und sie nun auf einem Besen gen Hölle fliegt? Das war es was ich mit Pschologie meinte. Nicht ernst nehmen. Ich habe meinen intellektuellen und geistigen Müll entleert. Bitte nicht auf die goldene Waage legen.

P.S. Was müsste sie tun, damit sie eine Chance von Dir erhält um mal bei einem Glässchen Wein sich mit Dir austauschen zu dürfen?...Gaaaaanz ruhig! Einatmen und ausmatmen! Nur die Ruhe. Elinden su baltayi, tabancayi ve tüfegi at bakayiiimm.. Öfkeyle kalkan zararla otururmus..

Geändert von Virtual_Reality (14.12.2009 um 23:07 Uhr).
Alt 14.12.2009, 23:07
Benutzerbild von ot
ot ot ist offline
Erfahrener Benutzer

Reden

Zitat:
Zitat von oselmao Beitrag anzeigen
Muss Dir ein Kompliment machen:

Dein Profilbild passt wie die Faust aufs Auge zu Dir , sieht nämlich recht dämlich aus
yuhahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!
volltreffer!!!!!!!!!!!!!!

wollte ich auch schon gestern schreiben!!! aber kam nicht dazu!!!

yuhahahaha!!!

sieht richtig dämlich aus!!!! yuhahahaha!! ayni unixxx gibi!!!
Alt 14.12.2009, 23:11
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von Naschkatze Beitrag anzeigen
Wow, was manche so von sich Preis geben können, wenn sie dichten
Siirler sevda süzgecinden süzülerek sözlerin kagida damla damla dökülmesidir. Dann musst Du mal meine Gedichte lesen, wenn ich mal zur Hochform aufgefahren bin.

Bir Asigin dedigi gibi olurum o zaman...

Nice kabtan kaba bosaldim doldum
Karistim denize deniz ben oldum
Damlanin icinden evreni buldum
Gene benden bana getirdi beni....

Geändert von Virtual_Reality (14.12.2009 um 23:16 Uhr).
Alt 14.12.2009, 23:14
Benutzerbild von ot
ot ot ist offline
Erfahrener Benutzer

Reden rezil unixxx!!!!

Zitat:
Zitat von Serhatx1970 Beitrag anzeigen
ich will garnicht das sie mich mag! Aman onunla ugrasma cehennem azabin bir parcasi, kalsin!
YUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

rezil unixxx!!!!!!!!
hakkinda söylenilenlere bak!!!
yuhahahahahahaha!!!
Alt 14.12.2009, 23:15
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von ot Beitrag anzeigen
!!!und auf sowas hab ich echt keine lust!( bin ja zum spaß hier!)
yani bosver artik bu muhabbeti!

tekrardan iyigeceler!
Ben bosverdim bile. Zaten benimde bu foruma yazmamin sebebi laf olsun torba dolsun edebiyati. Ich bin auch zum Spass hier.

Sana da iyi geceler

Geändert von Virtual_Reality (14.12.2009 um 23:18 Uhr).
Alt 14.12.2009, 23:17
Benutzerbild von ot
ot ot ist offline
Erfahrener Benutzer

Ausrufezeichen

Zitat:
Zitat von Virtual_Reality Beitrag anzeigen
Ben bosverdim bile. Zaten bende burada yazmamin sebebi laf olsun torba dolsun edebiyati. Ich bin auch zum Spass hier.

Sana da iyi geceler
pek muhabbet olsun diye,senin burda oldugnu zanettmiyorum,neyse!

Geändert von ot (14.12.2009 um 23:20 Uhr).
Alt 14.12.2009, 23:22
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
pek muhabbeth olsun diye,senin burda oldugnu zanettmiyorum,neyse!
Sence neden burdayim o zaman? Od gelip odun gitmek icin mi? Ne güzel girgir iste üstüne üstlük bedava. Ya sen nicin burdasin? Bir evli kadin olarak burdaki girgiri birakipta esinle ilgilenmek daha cazip degil mi?
Alt 14.12.2009, 23:31
Benutzerbild von ot
ot ot ist offline
Erfahrener Benutzer

Reden

Zitat:
Sence neden burdayim o zaman? Od gelip odun gitmek icin mi? Ne güzel girgir iste üstüne üstlük bedava. Ya sen nicin burdasin? Bir evli kadin olarak burdaki girgiri birakipta esinle ilgilenmek daha cazip degil mi?
ortaya cikdigindan beri uinxxx le serhat a pesevenklik yapmaya calisiyorsun,ama basaramiyorsun!
YOO od gelip odun gitmiyorsun, od gelip pesevenk gidiyorsun! yuhahahahahaha!!!
freak misin nesin? geilt dich das auf od was,, unixxx und serhat näher zu bringen!hast nix anders im kopf!!! als die beiden!
nicin mi burdayim, aslinda sana cevap vermeK zorunda degilim ama,
hadi bi kiyak yapayim sana,,,belki mutlu olursun!
hosuma gidiyor buraya girmek cünkü ,kendini akilli zaneden,salaklarla ugrasmak aacayip hosuma gidiyor!!
niye? evli kadinlar girmez mi buraya ? nekadar geri kafalisin!

COK ILGI ERKEGI SIKAR! vede bogar,akilli kadinlarda bunu iyi bilir!
ben yeterince ilgilenirim erkegimle,sen hic kafana takma!

Geändert von ot (14.12.2009 um 23:47 Uhr).
Alt 14.12.2009, 23:46
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
ortaya cikdigindan beri uinxxx le serhat a pesevenklik yapmaya calisiyorsun,ama basaramiyorsun!
YOO od gelip odun gitmiyorsun, od gelip pesevenk gidiyorsun!
freak misin nesin? geilt dich das auf od was,, unixxx und serhat näher zu bringen!hast nix anders im kopf!!! als die beiden!
nicin mi burdayim, aslinda sana cevap vermeK zorunda degilim ama,
hadi bi kiyak yapayim sana,,,belki mutlu olursun!
hosuma gidiyor buraya girmek cünkü ,kendini akilli zaneden,salaklarla ugrasmak aacayip hosuma gidiyor!!
niye? evli kadinlar girmez mi buraya ? nekadar geri kafalisin!
COK ILGI ERKEGI SIKAR! vede bogar,akilli kadinlarda bunu iyi bilir!
ben yeterince ilgilenirim erkegimle,sen hic kafana takma!
Pezevenklik yapmam ben. Benim yaptigim cöptanlik eger aradaki farki bilmek istiyorsan. Serhat gülüp geciyor. Unixx de fazla karsi cikmiyor. Alan memnun satan memnun. Derdi seni mi gerdi? Bir insan ancak bu kadar cirkef bir yazi yazar. Inan bana bir bayan oldugun icin cevap vermekte zorlaniyorum. Örnegin getürkt bir freaktir, freak ona derler, böyle seyleri yazmis olsaydi. Cevabim cok baska olurdu.
Bak ot sen bana yazmak yada cevap vermek zorunda degilsin. Bende sana degilim!

Dünyanin en akilli kadinlari akillarini peynir ekmekle yemis olsalar bile, gene de bir erkegi neyin sIkItigInI ve sIkmadIgIni bilemez ancak tahmin edebilirler ama bilemezler. Cünkü erkek degiller. Ama bu ayri bir konu. Herkesin girme sebebi ayridir. Dilersem girerim dillersem seneler boyu girmem.
Aslinda geri kafali ben degil sensin. Söyle bir yazdigina baksana. Sen beni ve benim yazilarimi en iyisi görmemezlikten gel, sana yaramiyor. Bana kiyak yapma. Vallahi bak istemez. Benden uzak Allah'a yakin ol bu bana yeter. Hadi iyi aksamlar!

Geändert von Virtual_Reality (14.12.2009 um 23:51 Uhr).
Alt 14.12.2009, 23:55
Benutzerbild von ot
ot ot ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen runter

Zitat:
Pezevenklik yapmam ben. Benim yaptigim cöptanlik eger aradaki farki bilmek istiyorsan. Serhart gülüp geciyor. Unixx de fazla karsi cikmiyor. Alan memnun satan memnun. Derdi seni mi gerdi? Bir insan ancak bu kadar cirkef bir yazi yazar. Inan bana bir bayan oldugun icin cevap vermekte zorlaniyorum. Örnegen getürkt adli freak, freak ona derler, böyle seyleri yazmis olsaydi. Cevabim cok baska olurdu.
Bak ot sen bana yazmak yada cevap vermek zorunda degilsin. Bende sana degilim!

Dünyanin en akilli kadinlari akillarini peynir ekmekle yemis bile olsa bir erkegi neyin sIkItigInI ve sIkmadIgIni bilemez ancak tahmin edebilirler ama bilemezler. Cünkü erkek degiller. Ama bu ayri bir konuHerkesin girme sebebi ayridir. Dilersem girerim dillersem seneler boyu girmem.
Aslinda geri kafali ben degil sensin. Söyle bir yazdigina baksana. Sen beni ve benim yazilarimi en iyisi görmemezlikten gel, sana yaramiyor. Bana kiyak yapma. Vallahi bak istemez. Benden uzak Allah'a yakin ol bu bana yeter. Hadi iyi aksamlar!
cöpcatanlikla pezevenkligin arasinda bence PEK bi fark yok!sen sadece bedava yapiyorsun!
yuhahahahaHAHAHAHAHA!!! freak oldugundan dolayi!
YAA bana ne diyorum uinxx le serhat dan salak her zaman söylerim,sen unixxx dende salak cikdin!
seni germis derdi! sen onlari konusuyorsun sürekli!SEN KIMBILIR 31 bile cekiyorsundur onlari düsünerekden SAPIK! yuhahahahahaha!!!!
EVET CIRKEFE CIRKEF YAZARIM!
KISASA KISAS!
BEN IYI BILIRIM ERKEGIMI SEN HICCCCCCCCC MERAK ETTME!
SANDIGIMDANDA GERIZEKALIYMISSIN!!!

SENIN YAZDIGININDA ICINE EDIYIM!!!!

Geändert von ot (15.12.2009 um 00:00 Uhr).
Antwort