Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 07.03.2013, 18:14
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

bu basörtüsü hala birilerini rahatsiz etmesi sayet beni cok sasirtiyor.

rahatsiz olan takmasin, takandan rahatsiz olanda takanlarin oldugu yere yaklasmasin.

kocasi istiyor diye basini örtemeyen bayanlari kimse görmüyormu??? yillar sonra o bayanlar yine rahatca kapanabiliyor.

özgürlük kemalist bozuk zihniyetlerde yeri olmayan bir kavram.
artik basini örtenide acanida sapka takanida rahat birakin.

herkes kendi isine baksin yoksa evde kalirsiniz
Alt 07.03.2013, 18:22
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

kopftücher lassen viele frauen beim bonertest durchfallen. allerdings geben sich trotzdem einige mühe anderweitig durchzukommen.

drum prüfe sich wer die tülse befriedigt
Alt 07.03.2013, 19:29
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von OnMyOwn Beitrag anzeigen
Bastan gidip türbanli secmiyorlar, sonra basi acik kiza asik oluyorlar. Kocasi istiyor diye kapanip sonradan acilan kizlar taniyorum. Ayna da yillarca kendilerine yabanci kaliyorlar. Yazik günah, insanlar birbiriyle neden bu kadar ugrasir, neden birbirini oldugu gibi kabul etmez bir türlü anlamam.
Senin dedigine bakilirsa, kendileri degil de esleri istedi diye, gönülsüz kapanmislar. Bu iyi bir Iman gücü kazandirir mi? Dinini yasarken, Lezzet alir mi? buna evet demek zor..

bir kitapta okumustum, kadin kocasinin okudugu kitabin ismini görünce dikkatini cekmis ve okumaya baslamis, kitap bittikten sonra bayagi etkilenmis halde ve o günden sonraki ilk sabah'ta esiyle beraber Namaz'a kalkmis ve öylede devam etmis. kitabin ismi '' Düzceli Mehmet ''...

iste bu kadin Dininden keyif ve lezzet alir. Imanini oldukca güclendirip kendini gelistirebilir..
Alt 07.03.2013, 21:39
OnMyOwn

Standard

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
Senin dedigine bakilirsa, kendileri degil de esleri istedi diye, gönülsüz kapanmislar. Bu iyi bir Iman gücü kazandirir mi? Dinini yasarken, Lezzet alir mi? buna evet demek zor..

bir kitapta okumustum, kadin kocasinin okudugu kitabin ismini görünce dikkatini cekmis ve okumaya baslamis, kitap bittikten sonra bayagi etkilenmis halde ve o günden sonraki ilk sabah'ta esiyle beraber Namaz'a kalkmis ve öylede devam etmis. kitabin ismi '' Düzceli Mehmet ''...

iste bu kadin Dininden keyif ve lezzet alir. Imanini oldukca güclendirip kendini gelistirebilir..

Haklisin. Birsey icinden gelmedikce yarim yamalak yapilir. Dinde zorlama yoktur ama zorlayanlar herseyden sogutur.
Alt 07.03.2013, 23:30
Cakabeyy

Standard

Kimseye zorla bir sey yaptirmamaliyiz...bir sürü genc var okulu sevmiyorlar, '' ben okul hayatimin bittigine seviniyorum, sen de bana tekrar oku diyorsun '' diyenler var..bu gencler kücüklüklerinde okula isinmamislar, okumayi sevdiren olmamis...
Din de ayni sekilde, mesela 20,25 yasina kadar basini kapatmamis birisine, o kendisi olumlu yönde etkilenmedigi sürece kapanmayi sevdiremezsin...sadece o kendisi sevebilir, kisi icin yapilacak tek sey sevmesi icin bir seyler ortaya koymaktir, kitap gibi mesela...

Gerci ben niye kendi düsüncelerimi yazdim, Hekimoglu ismail ne güzel anlatmis, yapilan firavunluk olur diye...

onlarin örnekleri varken, ben yazdiklarimla ancak güzelligi bozarim...

Geändert von Cakabeyy (07.03.2013 um 23:52 Uhr).
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche