| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() 3 askerin şehit edildiği hain saldırının detayları ortaya çıktı
Yüksekova’da 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili başlatılan operasyonlarda olayla bağlantısı olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı. Saldırının, PKK’nın şehir örgütlenmesi YDG-H üyelerince yapıldığı bilgisine ulaşıldı Uydu Kartı Alacaklardı Açılan ateş sonucu şehit olan askerlerin, ilçe merkezindeki Zavanos işhanındaki elektronik mağazasından televizyon uydu kartı almak için geldikleri ve burada saldırıya uğradıkları öğrenildi. Görgü tanıklarının bazıları tek silah, bazılarının ise iki silahla askerlerin vurulduğunu anlattıkları kaydedilirken, uzman çavuş Köse’ye 13, erlerden Köse’ye 7 ve Yılmaz’a 5 kurşun olmak üzere toplam 25 kez ateş edildiği anlaşıldı. Genelkurmay Başkanlığı açıklama yaptı "28 Ekim 2014 tarihinde 10.30 - 10.35 saatleri arasında sözde Medya Savunma Alanları sorumlusu Amed Malazgirt kod adlı Fehmi ATALAY ile sözde Cilo Eyaleti sorumlusu Kendal Glort kod adlı Sadettin DEDE ve sözde Yüksekova Öz Savunma Birimi sorumlusu Fazıl telsiz çağrı adlı teröristler arasında gerçekleşen telsiz muhaberesinde; 25 Ekim 2014 günü Hakkâri / Yüksekova'da şehit edilen üç mensubumuzun sözde Yüksekova Öz Savunma Birimi sorumlusu Fazıl çağrı adlı teröriste bağlı teröristler tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiştir." http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27480506.asp EŞİYLE ALIŞVERİŞ YAPAN ASTSUBAYA HAİN SALDIRI! Diyarbakır'da maskeli 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan ve kalp masajıyla hayata döndürülen Astsubay Nejdet Aydoğdu şehit oldu Diyarbakır'da, eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yapan 8'inci Ana Jet Üssü'nde görevli Astsubay Nejdet Aydoğdu, maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Önce şehit olduğu haberi gelen Aydoğdu, kalp masajıyla yaşama döndürüldü. Aydoğdu'dan kötü haber ise gece yarısı geldi , tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan astsubay şehit oldu. SEMT PAZARINDA EŞİYLE ALIŞVERİŞ YAPIYORDU 8'inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli Astsubay Aydoğdu, eşi ile birlikte alışveriş yaparken, silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda zırhlı araçlarla özel hareket polisleri sevk edildi. Çevredeki kameraları ve MOBESE'leri incelemeye alan polis ekipleri, ara sokaklarda operasyon başlattı. Kaçış güzergâhları belirlenen saldırganların yakalanmasına çalışılıyor. Yaşanan saldırı sonrası fenalaşarak baygınlık geçiren Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun eşi ise hastaneye kaldırıldı. ![]() ![]() http://www.haberturk.com/gundem/habe...a-hain-saldiri Sen tam bir yalanci terorist orospu cocugusun, net. Konuyu saptirip serefsizligini Turkiye'ye kanitsiz desteksiz yikmaya calisiyorsun. Bu yuzden senin gibi arkadan vurup kacan teroristlere ve onlarin bu eylemlerini destekleyenlere orospu cocugu deniliyor. Umarim bir gun klavye arkasi korkakligini birakir PKK'ya katilirsin vaybee'de oldugu gibi yuzunu gizleyip saldirma girisiminde bulunurken acimasizca kimyasal silahlarla gebertilirsin. İlkel terorist. Sonra da ailen akrabalarin ''devlet durduk yere oglumuzu katletti'' deyip faturayi devlete kesmeye calisir tazminat koparmak icin. Senin ve ilkel yabani zurriyetinin ne mal oldugunu tum Turkiye biliyor benim soylememe gerek kalmadan. |
|
||||
|
||||
![]() Yine kallesce esiyle alisveris yapan subayimiz sehit oldu. Bu Ana kadar idam cezasina karsiydim ama bunu yapan caniler icin idam geri gelmeli!
|
|
|||
|
|||
![]() Bir subayin veya herhangi bir devlet yetkilisinin,böyle katletmeye calisanlari lanetle kiniyorum....Eger idam gelsin isteyenler varsa,sunu bilinki idam insanlik sucudur....Bu bir provakasyon ortamidir,bunu yapanlar,yeni yaslari yürürlüge koymak icin yapanlardir bilin.....
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Kayitsiz ! Cok dogru bir tespit .. ama tam deyil eksik ,sadece yalanci deyil,Iftiraci,dedikoducu ,a$alik bir yaratik ,bir PKK'li GAY..yamuk ka$li bir Vatan haini.. |
|
||||
|
||||
![]() Tek bir irk, dil ve din diyen Türkiye Devleti askerlerinin, asirlardir baska dil,din ve irk ile yasamis ve son 91 yilda isgal edilmis topraklarinda ölen hic bir insani SEHIT degildir. cünkü, o garibanlar oraya ya para kazanabilmek icin ya da zorunlu askerlik görevlerini yerine getirebilmek icin gidiyorlar.
Sen o topraklari isgal et, sonra o bölgeyi asimile ve kontrolün altinda tutabilmek icin zorunlu veya parali asker yolla, o garip insan ölünce de "SEHIDIM" de. üzgünüm ama, hic bir roman veya film,kitap veya rivayet ISGALCI GÜCLERIN KAHRAMAN OLDUGUNU ANLATMADI BIZE. Cünkü, o topraklarda insanlar kendi dili ve inancinda yasarken, yasadiklari yerin etrafina diktigimiz tel örgülerle onlarin sahibi yaptik kendimizi, köylerinin ismini degistirdik "türkce olacak lan" dedik, dillerine yasak getirdik, inanclarina da anlam veremedik. Ve habire orayi elimizde tutabilmek icin asker yollayip OHAL ilan ettik. gencecik cocuk, mutlu hayalleri olan bir insan belli. Doguda görev yapip yüklü maas alabilmek icin gitmis o da belli. Ah be garibim, keske maden ocaklarina gideydinde,eline silah alip baska dilin ve inancin hakim oldugu topraklarda "kötü karakter" olmasaydin bilincsizce. nur icinde yatarsin insallah, allah taksiratini affetsin. |
|
|||
|
|||
![]() Yilin Cumartesi Annesi olarak bu konuda daha engin bilgilere sahip olmalisin,
bak bu kiyagimi unutma, sana sehitligi anlatayim ;-) Şehid Kimdir? "Allah yolunda öldürülenlere (şehitlere) ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler. Lakin siz onu anlayamazsınız" (Bakara, 154) Vatan Yolunda Ölmenin İslami Hükmü "Şehitlik" Vatan dediğimizde,sadece bir toprak parçasından ibaret olmayıp, vatan sınırları içinde bulunan maddi ve manevi bütün değerlerdir. Vatan uğrunda savaşmak,can ve kan feda etmek demektir. Yurt sınırları içinde bulunan toprak ve suyu,mal ve mülkü,nesil ve milleti,din ve mukaddesatı,namus ve haysiyeti, kisacasi maddi-manevi bütün değerleri uğrunda savaşarak can vermek şehitliğin en bariz göstergesidir. PS:Karnı aç olan eş cinsele nedenir? Cevap: topaç =uno ;.)))) Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() kac cesit tanri var anlamadim gitti mk, tanri tek mi yoksa girdigi her beyinde farklilasiyor mu? neyse sktir et, o kadar da umursamiyorum bu celiskiyi.
haclilar islamiyetin hakim oldugu topraklara ilerlerken yazilmis bir hadis olmali, evet topraklarini isgalcilerden müdafe edince sehit oluyosun,buna katiliyorum. Algi sorunu gözönünde bulundurarak aciklamak gerekirse; Canakkale'de, düsmana karsi saf tutup ölen her insan sehittir hem islami usüllere uygun hem de insani usüllere göre sehittir. Türk-Kürt catismalarinda ölen hic bir asker, sehit degildir. cünkü iki taraf da müslümandir. He, bu catismalarda ölen insanlara, ulus devlet sehidi ve PKK sehidi diyebilirsiniz, dogru olan bu tanimlar. sakin allah yolunda ölmeyene sehit deme,yeminle diger tarafta allah belanizi zker. ben uyarimde, sonra cehennemde yanarken "vay ben duymadim, vay ben bilmiyodum" diyerek isin icinden siyrilmayin.. su an kimin nerde ne sekil öldügünde nasil ünvan alacagi konusunda seni aydinlattim Banu. yanlis tanim yaparsan yanarsin ona göre, sorgulanirken cennet-cehennem kapisinda "bilmiyodum" diye kacamazsin Bi de Banu, Lara'nin colasina uyku hapi atip onun tüm hayallerini bir bardagin icine haps eden, telafuz edeceginiz bir nick uzakligindayken israrla bana catmaniz beni takip etmeniz veya chat odalarinda arkadaslarima cam araciligiyla sohbet ederken gizli ve sinsi ayrica hacker uzmanliginda beni gözetlemize anlam veremiyorum. Ayrica, chat bu aralar sizin yoklugunuzda küfürsüz diger katilimcilar sizlerin o igrenc küfürlerinizi özledi, özleniyorsunuz yani. Zitat:
Geändert von uno (01.11.2014 um 06:03 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ... Unkraut von "Islam "
hast du vor knapp 90 Jahren vorhergesehen . (dafür Danke ich dir ) aber hast es leider nicht ausrotten können :// Kemal Atatürk Gökten İndiği Sanılan Kitaplar .... https://www.youtube.com/watch?v=lZ-KajhkqMU Geändert von Imogdi (01.11.2014 um 06:45 Uhr). |