| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ayrica sunu da ek yapmak istiyorum Bosphorus. Israil devleti katliamlarinda Türkiye'den daha adil. Mesela israilin gazze ataklarinin hep bir nedeni olmustur,canli bomba oalrak veya roketatar ile israil mevzilerine saldiran dinci kisiler-gruplar gibi.
PKK düzenli ordu sistemine girdi, yani esir aldigi Türk askerlerine cenevre savas sözlesmesinin verdigi haklari okuyacak kadar ordulasti. Yüksekova'da ki bu eylem,PKK tarzi bir eylem degil.PKK'dan su an Türk devleti de aciklama bekliyor,sizi basiniyla pofpoflayan Türk devletinin medya fareleri su an HPG/PKK'dan veya yayin organi olan DIHA-ANF gibi kurumlarin internet sayfalarinda F5 tushlarina basip cay yudumladiklarindan eminim, Devlet o bölgeye hakim degil o bölgeye hakim olan iki ana unsur var, birincisi Derin devlet ikincisi ise PKK. PKK savascilari Öcalan'a ölümüne baglidir ve onun Ateskes kararinin sinirlarina cikmazlar. Bir ihtimal: sivil giyimli askerler genelde ellerinde silahlariyla Marketlere girip alisveris yaparlar. Hem isyerini sahibini korkutmak hem de "belki belese getiririm" mantigiyla gezen dolasan asker olabiliyo. Buna tepki vermek isteyen mahalle kabadayisinin birisi cikip da "lan benim mahallemde böyle artizz artizzz gezemezsin" diyip kafalarina siikmis olabilir. Veya, askeri iskencehanelerde yakinlarini kaybetmis bir Kürt, o psikoloji ile o askerleri görünce de vurmus olabilir. Ya da, bölge askeriyesi ve komutanlari; o bölgede "mayinli arazi" diyip insanlari sokmadigi bölgelerde ektigi uyusturucunun gelir paydasi sorunundan kaynakli cete hesaplasmasi da olabilir.. Sizler, bu cografyanin ve orada yasayan insanlarin kaderini tamamen cetelere ve basiretsiz bir devlet anlayisina terketmissiniz.Bunu göremeyecek kadar, o insanlarin asimilisyonuna karsi durmayacak kadar da vicdansizsiniz. Lan olm! ihbarcilik ne yakisiyo senin o bedeninde olmayan o karakterinin yerine.karakter yerine ihbarci kisiligi benimsiyosun. Vaybee nickimi silecek diye de düsündüklerimi ve dogru bildiklerimi söylemeyecek degilim. Zitat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Zitat:
israil, 14 yasinda tas atan onlarca cocugu oldurdu (daha 2 gun once de bir cocugu oldurdu http://mondoweiss.net/2014/10/israel...an-citizenship ) , hicbirinde hesap da vermedi, tazminat da odemedi. Turkiye'da kac cocuk boyle oldu? Yok denecek kadar az. Eline molotofu alan askere, kamu binalarina atiyor Turkiye'de. israil'de elinde Hamas bayragi ile gezemezsin, Ahmed Yassin'in fotografini tasiyamazsin aninda hapise alirlar, Turkiye'de kurtler apo'nun bayragini tasiyip PKK flamalari aciyor, Ataturk bustlerini yikiyor, uzerlerine ates bile acilmiyor bunlarin. Son Gaze Katliami'nda israil 2200 Filistinliyi oldurdu, uluslararasi kaynaklar bunlarin %80'inin sivil oldugunu soyledi yani 1700 sivil Filistinli. Turkiye ne zaman 1700 kurt sivili oldurdu? Ama PKK'lilara gore, Turkiye'nin SILAHLI PKK'lilari oldurmesi ''katliam'' ![]() Zitat:
Zitat:
Kandil Dağı’ndan yaşanmış tecavüz hikayeleri PKK’lı Dilaram (29), 1991’de dağa çıktı. Örgüt eylemlerinde yer aldı. Kalaşnikof’uyla, roketatar ve el bombasıyla kaç kişi öldürdü, bilmiyor. 1996’dan itibaren Kandil Dağı’ndaki PKK radyosunda çalıştı. 2003’te üç arkadaşıyla birlikte ölümü göze alarak PKK’dan kaçtı. Üç yıldır Irak’ta yaşıyor. Kendisi gibi PKK’dan kaçan kadınlara ulaşması zor olmadı. http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=3886942 PKK'lı teröristten itiraf: Öcalan'ın tecavüz evi PKK'lı terörist Sara E. ifadesinde Öcalan'ın Şam'daki Yoğunlaşma Evi'nde kadınlara zorla tecavüz ettiğini açıkladı "Abdullah Öcalan'ın 'Sizleri özgürleştiriyorum' diyerek tecavüz ettiği kadınlardan bazıları ya intihar etti ya da bir fırsatını bulup örgütten kaçtı" http://www.sabah.com.tr/gundem/2011/...uz-evi-itirafi http://www.ensonhaber.com/pkkli-tero...011-05-27.html 3. GÜNDE TECAVÜZE UĞRADIM "Awesta" kod isimli F.T.: Babamın üç eşi vardı. Benden 24 yaş büyük biriyle beni evlendirdiler. Suriye'ye götürüldüm. İlk gece dayak yedim. 2 hafta sonra kaçıp örgüte katıldım. 3. günün gecesi gelen kişinin 'sus yoksa öldürürüm' tehdidiyle tecavüze uğradım. 80 KİŞİNİN BULAŞIĞINI YIKIYORDUM "Dicle" kod isimli E.B.: 9 kardeş arasında tek kız çocuğuydum. O evin çocuğu değil kölesiydim. Çocuk bakmak, bulaşık yıkamak, sobayı yakmak, tavukları beslemek ne iş varsa benim üstümdeydi. Evimizde 8 kardeşe bakıyordum. Ama dağda 80 kişinin yemeği bulaşığı ekmeği bana yıkıldı. http://www.internethaber.com/gazetel...i--439793h.htm Zitat:
3 Askerimizin şehit edilmesiyle sonuçlanan Yüksekova saldırısıyla ilgili HDP'nin twitter üzerinden yaptığı açıklama,askerlerin önceki gün öldürülen 3 PKK'lıya misilleme olarak şehit edildiğini açıkça ortaya koydu. 3 Askerimizin şehit edildiği saldırıyla ilgili Twitter'dan bir açıklama yapan Halkların Demokratik Partisi (HDP) iki gün önce çatışmada öldürülen 3 PKK'lıyı hatırlatarak "23 Ekim'de Kağızman'da 3 HPG gerillasının infaz edilmesinden sonra bugün de Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 asker öldürüldü." ifadelerini kullandı. http://www.gazete2023.com/haber/2344...-ustlendi.html Zitat:
Aklindan gecenlerin o pis agzindan akmaya devam etmesini gormek isterim, herkes de gormeli. %80'ini Turk ve muslumanlarin olusturdugu foruma kene gibi yapisman celiskin. |
|
||||
|
||||
![]() Ulan, filistinli dincilerin 1970lerde München Sendromu olaran anilan, olimpiyat oyunlarinda yaptigi terörü herkes biliyor.Filistinli dinci örgütlerin eylem tarzi Israilin elini güclendirdi ve kürtlerin özgürlük mücadelesiyle kiyaslanamaz. Kürtler, PKK adi altinda defalarca ölümler olmasin diye Türkiyeyi ateskese davet etti,haklar talep etti. Özerklik istedi bu gün almanyanin bir cok eyaletinde var olan sistem bu "frei statt" deniliyor anlamca ve almanyayi en cok güclendiren Bayern de frei statt'dir.Kürtler türkiye'den bunu istiyor,bizi bize özgü birakin diyo,özerk bir bölge olalim diyo. Siz bunu aptalca bölücülük olarak tanimliyorsunuz. Algi sorunlu sakat herifler sizi.
Türkiye ve Israil terörü kiyaslanacak ha!!!! Roboski'de kendi sinirlarini koruyan korucu cocuklarini gözünü kirpmadan öldürmedi evet. Dagda koyun otlatmaya giderken, annesine kürtce "Anne öglen yemegi icin makarna yap" diyen Ceylan Önkol'u öldürmedi evet. Her ogulun yaptigi gibi babasinin dibinden ayrilmayan Ugur Kaymaz'i da öldürmedi Evet! 2006 olaylarinda yüzlerce cocugu öldürmedi,evet! Kaldirdigi tasi tasimayacak kola sahip olan 6 yasindaki Enes Ata#yi da öldürmedi evet.. Ulan Pozanti cezaevinde cocuga tecavüz ettiniz lan! kürt veya ermeni ya da Alevi diye onlarca cocugun irzina gecti senin gardiyan ve jandarman. Hatirliyorsan dizi dahi cekmislerdi bu olaylar icin: ![]() Kendi komutanlari tarafindan farkli etnik kimlik,inanc veya düsünceye sahip askerlerimizin vahsice öldürüldügünü ne cabuk es gectin top! Kendini kandirma Bosphorus, Ne Ermeni'ye,Alevi ve Kürt'e ne de farklilik ve azinliklara tahammülü olmayan bir devlet yapisinin oldugunu benden cok daha iyi biliyorsun. Aziz Nesin-Erdogan tartismasini izledim ve biliyorum. "Biz sizin ateistce düsünmenize izin veriyoruz" demesinin üzerinden daha 1 sene gecmeden Pir Sultan Abdal senliklerine giden Aziz Nesin hedefli Madimak olaylarini da bilyoruz. Erdogan yoldaslarinin Madimak'ta nasil yaktigini biliyoruz o aydinlari.. Türkiye devletinin medyasi yalanlarla dolu tam 30 yil gecirdi. Ve artik attigina inanan bir medya söz konusu, PKK'nin kadina verdigi önem ve kadini evrimlestirip komutan haline getiren bir örgüt oldugunu Kobane ile tüm dünya gördü ve bu kadin direnisine degisimine karsi saskinlik icerisinde hayranlikla bakiyor herkes. Esitlikci ve özgürlükcü Rojava'da bir yönetim bicimi söz konusuydu Türkiye ve ortadogu yönetim biciimlerinin aksine her halki ve inanci kapsayan ve onlara özgürlük sunan bir yönetim bicimi,bunu herkes biliyo, görüyo ve kobane'ye akin ediyo.. Tekrar belirtiyorum, Bogazici gibi bir universiteden bir sosyolog kolay kolay istikbalini birakip ölecegini bile bile kobane'ye gitmez ve onlarca doktor sinira akin etmez. Serena gibi gazeteciler ölecegini bile bile o bölgeye gitmez. Birakin dilara veya tecavüz yalanlarini, bunun dogru olmadigini siz salaklar disinda herkes biliyor. Ulan karaktersiz! Misirli Esma icin bizler bar bar bagirdik solcu kisvesi adi altindaki ulusalcilara,masum bir insanin ölümüne sevinmek solculuk degil aksine kahpeliktir diye. Sen kalkmis bedeninde ve ruhunda olmayan o karakter yerine edindigin kahpeliginle, Dilara onla yatti bilmem ki sunla yatti diye. Lan It! bu topraklar, kardes kavgasina senin gibi sürüngenlerle girdi,bu cografya cagdasligi senin gibi saksakci-muhbir ve yandas yalak insanlar yüzünden geride birakti. Yigit ol ulan azicik,tartistigim veya kavga ettigim adamda az da olsa yigitlik ararim ulan ben, gt herif! Kagizmanda, 3 PKK'li gerilla infaz edildiginde bir türk olarak devlet ve hükümetine "lan ateskes süreci, hazir silah sesleri susmusken, ölümler durmusken bok mu varda insan öldürüyorsun" tepkisi vermediysen sen ölen o insanlarin öldürülüslerine sevinc cigligi atmissan, misilleme doganin kanunu olm.her zaman ilk vuran sucludur! ayrica, HDP ve BDP türü twitter-facebook hesaplarini 15-16 yaslarindaki kürt kökenli lise ögrencilerinin yönettigini cogumuz biliyoruz. HDP#nin böyle bir olaya aciklama yapmasi dogru degil,olayin muhattaplari Genelkurmay ve HPG aciklamalaridir. Zitat:
Geändert von uno (27.10.2014 um 01:33 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Munih olimpiyat olaylarinin ne alakasi var? Ben diyorum elma, sen diyorsun ''muzu bana sok''.
Munih olaylari OLMASINA RAGMEN Filistin bugun dunya halklarinin destegini alan yegane millet. Her sekilde israil'in eli guclu, CUNKU amerika kayitsiz sartsiz her sekilde israil'e silah yagdiriyor, israil en haksiz oldugu durumlarda bile, ve bu olmaya devam edecek. abd israil'e yardimi kessin bakalim ne kadar hayatta kalacaklar. Filistin'in kutsal ve hakli davasini kendi LEŞ terorizmine alet etme. Sen kimsin Filistinlilerin durumunu kurtlere benzetmeye calisiyorsun? Terorist. kurtlerin ozgurluk mucadelesi denilen sey sacmaliktan ibaret, cunku kurtler Turkler kadar ozgur. Bunu tartismiyorum bile. Bu ozgurluk zirvaligini bazi kurtlerin beynine sokan PKK. Olen PKK'lilardan, kendi liderleri sorumlu. Cok dikkat ettim, ne zaman Turk askeri operasyon yapip 5-6 PKK'liyi gebertse PKK kaynaklarinda ''TURK ASKERI KATLIAM YAPTI'' diye basliklar atiliyor, seni at boku, ne zamandan beri eli teroristi oldurmek katliam oldu? Sivil insanlar oldurulmus gibi yaygara kopariyorsunuz. Almanya Ortadogu'da bulunmuyor, Ortadogu ile avrupa'nin cografyasi ve kulturu farkli. Eyalet sistemi, kanton sistem, ozerklik sistemi abd gibi avrupa gibi yerlere uygun. Ortadogu'da ozerklik isteyenin gotu kalkiyor, daha fazlasini istiyor. Eger bir ulke yonetiminde yasamak istemiyorsan, ya oradan gidersin ya da orayi kabul edersin, kaldi ki o ulke Turkiye gibi toleransli bir ulkeyken. Almanya'dan bahsediyorken, sen almanya'da alman polisine molotof at bakalim, tasla bakalim, orayi yak yik, senin bir tarafina sokarlar o molotofu. Bu acidan da kiyaslama yapmalisin. Roboski dedigin Uludere olayi, kacakcilar vuruldu. Turkiye ozur diledi, tazminat odedi, hayatini kaybeden aileler ziyaret edildi, acilar paylasildi. Bunun hangisini israil Filistinliler icin yapti lan zurriyetsiz? Ama PKK bu olayi kullanmaya devam edecek. PKK kalles gibi sinirdan 200-300 militanla girip karakol basip 13-15 askeri sehit edip, kacmayi aliskanlik haline getirmese o kisiler ayni bolgede potansiyel PKK'li oldugu izlenimi vermeyecekti IHA'larina. Yuzlerce cocuk oldurulmusmus, demagoji yapiyorsun ve yalan soyluyorsun. Olen cocuklari tek tek isim isim sayabilirsin, ustelik nasil olduruldukleri bile belli degilken (askerlerin sehit olmalarini diger askerlere bagliyorken, onlarin oldurulmelerini nedense PKK'lilara baglamiyorsun), ama Filistin'de oldurulen cocuklarin hikayelerini say say bitmez. PKK'nin guneydogu'da kurt Turk ayirt etmeksizin herkesi nasil oldurdugunu iyi biliyoruz, daha Kobani olaylarinda kendi milletlerinden, kurtleri olduren de PKK'lilar degil miydi? 16 yasindaki Yasin Boru (kendisi kürt olur) kurban eti dagitirken, PKK'lilar tarafindan Kobani protestolari sirasinda Diyarbakir'da balkondan asagi atilip kafasina sopalarla vurularak oldurulmedi mi? Pezevenk, sen daha gecen haftalarda bu kisilerin haberlerde gecen carsafli annelerin fotograflarini foruma koyarak ''tiplere bak'' diye kürt annelerini hor gormuyor muydun sirf kiyafetlerinden dolayi? Bunlar kürt degil miydi len pembe jartiyerli kaltak, bu mesajini da mi inkar edeceksin? --- ![]() --- Siz PKK'lilar yok musunuz, sirf PKK'yi desteklemiyor diye kendi milletinizi katletmekten bile cekinmezsiniz. 18 yasindaki Yusuf Er'den de bahsetmemissin ne kerametse. Tecavuz edilmismis, halen ortada bir kanit bir belge yok. Iftira. Filmleri belge olarak gostermeye calisiyorsun, komik. Uzerine yorum yapip zaman kaybetmeye bile gerek yok. Ben de sana 100 tane isim sayayim, bunlara PKK tecavuz etti oldurdu diyeyim... desteksiz mal muhabbeti yapiyorsun Unoş, duygu somurusune cevap vermek bosa zamanimi aliyor. Nankorsunuz. Bu ulkenin herseyinden (kacak elektrik suyu dahil) yararlanip, Bogaz'a karsi raki icip, Taksim'de Istiklal Caddesi'nde bir asagi bir yukari volta atip kiz keserek, halen bu ulkeye karsi savasiyorsunuz, elinize silah aldiginizda gebertilince de bas duygu somurusunu. Onurunuzu skm sizin, siz insan degilsiniz. Eger Turkiye'den ve askerden memnun degilseniz, sktrin gidin, cok basit. Ne diye bas agritiyorsunuz kari gibi sikayetlerinizle. israil'de olsaydi kurt nufusunun yarisi ya oldurulurdu ya hapise atilirdi. Bunu cok iyi biliyorsun, israil'in Turkiye gibi toleransli olmadigini. Aziz Nesin konusunda gelince, videoda sen de izlemissindir, cocuk gibi ''sen benim adima bile tahammul edemiyorsun, varligima bile tahammul edemiyorsun ![]() ![]() ![]() Kagizman'daki olaydan bahsetmissin İT SOYU, Kagizman'da 3 terorist santral basacak silahlariyla, polisle catismaya girecek, olduruldugunde de ''ne diye ateskes surecini bozuyorsun'' diyeceksiniz he? Olm sizde hic akil kafa mantik zurriyet namus seref yok. Sen elinde silahla devlet santralini basarsan tabi seni mihlarlar. Kaldi ki silahli PKK'lilari gebertmisler, sizin PKK'lilar gibi arkadan yaklasip silahsiz insanlari sokakta oldurmemisler durduk yere. ''ayrica, HDP ve BDP türü twitter-facebook hesaplarini 15-16 yaslarindaki kürt kökenli lise ögrencilerinin yönettigini cogumuz biliyoruz.'' hassssskkkktr her zaman cocuklarin arkasina saklandiginiz gibi, coluk cocuga tas ve molotof attirdiginiz gibi at yine sucu cocuklara sorumluluktan siyril, siz adam degilsiniz lan, erkek gibi yaptiginizi da kabul etmiyorsunuz. HDP resmi twitter'lari cocuklara birakmismislarmis. 10 cocuk yapip sokaga salip ''devlet bize bakmiyiii'' diyor. Hersey size bedava olsun anasini satayim. Size seks yapmayi da biz mi ogretecegiz? Bana bir seyi soyle seni cakma komunist. PKK/YPG Marksist-Leninist bir orgut, amerika ise emperyalist bir ulke, yani komunizmin yillardan beri ana dusmani, NEDEN komunist PKK/YPG emperyalist amerika'dan yiyecek, silah, ilac ve adam yardimi istedi? Che olsaydi purosunu icip balgamli balgamli sizin o kro yuzunuze tukururdu. Zitat:
Geändert von Bosphorus_ (27.10.2014 um 07:55 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Onun yaptigi hayvanligina, hakli olarak nezaketli konusmadigim icin kusura bakmayin. Malum, hak edene hak ettigi verilmeli. |
|
||||
|
||||
![]() malesef pkk sempatizanlari insanliktan cok uzak.
insan olsalar bu silahsiz vatan evlatlari üzerine propaganda yapmaya calismazlardi. teröristler öldürüldügünde insanlik naralari atanlarin ne kadar insanliktan uzak oldugunu bu tür olaylarda görüyoruz. terör terör dogurur. pkk 30 yildir terör estiriyor ama isid karsisinda dize cöküp babalari amerikaya yalvarmaya basladilar. |
|
|||
|
|||
![]() @Man_Bey
wenn du Kurde wärst, wärst du für oder gegen die PKK und warum ??????? eine ehrliche Antwort ist erwünscht ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Gecen is basindayim bir lokantaci bana icecek ikramda bulunuyor. Icerde oturan bir Tuncelili müsteri ile sohbet etmeye basliyorum. Bak bu adam kürt kürtler oradan buradan Türkiyeye geliyor yerlesiyor sonra biz buranin yerlisiyiz deyip bizi ülkemizden kovmak istiyor diyor.
|
|
||||
|
||||
![]() Türkiye ve Israilin halklarina yaptigi Devlet terörü:
Munih olaylarinda dincilerin eylem kapasitesini görüyorsun. Dinciler eylem tarzlari; pazaryerlerinde bomba yüklü araclar patlatmak, sporcular ve sanatcilar öldürmek, Kelle kesmek ve bunu propaganda olarak yayinlamak, Kadinlara tecavüz etmek ve onlari satmak, terorist ve vahsi bir zihniyete sahip sizin dincileriniz. Tabii bu da Israilin yaptigi operasyonlari mesrulastiriyor. "Vahsi Kürtler, Barbar Kürtler algisi yaratildi" PKK ise, sivil hedeflere saldiri düzenlemez, düzenlemedigi gibi de sürekli yalanlarla yapti gösterilmeye calisilir. "vahsi Kürtler" yalanina girdi Türkiye, o zaman iletisim cagindan cok cok kopuk olan insanlar hicbsey bilmiyor ve görmüyor haber alamiyordu. devlet ne dese radyolarindan ona inanirmis insanlar, "medeniyetsiz ve barbar kürtler devoete karsi isyan baslatti ve türk askeri tarafindan susturulacaklar" denilerek yüzbinlerce insan öldürüldü Dersim'de. "PKK sivil hedeflere saldirmaz" Karakol basma eylemleriyle taninir. Cografyasinda halkina zulm eden asker-polis ve jandarmanin barinagi olan Karakol-Kisla düsmanidir PKK. Gece görüslü dürbünlerle, gece koyun otlatan cobanlarin katili olan karakollari hedefler PKK. En son Daglica karakolunu vurmasi ve talan olan karakolda sag kalan 8 askeri beraberinde götürmesi ve rehinelere savas sözlesmesi cercevesinde tutum sergilemesi maalesef senin Devletini eziyor be gözüm. Cünkü asil terorist senin devletin. Sivil öldüren, daglari,ormanlari ve dogayi katleden senin devletin.Komunist-Bölücü veya ateist diye ögretmen öldüren senin devletin. "Devletin Güclükonak katliami, PKK kürt düsmanidir cabalari" Senin bahsettigin o tecavüzler,bebek ve sivil insan ölümlerinin en bariz örnegidir güclükonak, nolmustu bi hatirlayalim. bir minibus ve icinde yakilan 11 kisi. Devlet, PKK yapti diyerek PKK'yi kürtlerin haklarini savunmayan bir örgüt nimlemesinde bulundu. Daha sonra STK'lar arastirinca olayin devlet tarafindan yapildigi anlasildi ve ölen insanlarin yakinlari devleti dava etmesine ragmen sonuc alamadi. Senin devlet bakanin bile gecenlerde su aciklamayi yapmis "Güclükonak, PKK'nin degil de JITEM'in faaliyetidir" http://tr.wikipedia.org/wiki/G%C3%BC..._Katliam%C4%B1 http://www.yeniaktuel.com.tr/tur102,184@2100.html Kürt algisini, o dönem sizlerin o bos kafalarinizda medya araciligiyla bir algi yaratti "katil devlet" sadece PKK'nin degil tüm kürlerin cinayete meyilli insanlar oldugunu algiladiniz ve öyle tanyiarak büyüdünüz kürtleri. Bu tamamen kalles devletin bilincli politikasi. Günümüzde herkes kürtleri potansiyel terorist olarak görüyor. Türkiye devleti, en barbar devlet yapisina sahiptir! Evet, bu basligi okuyunca gücüne gitmesin. Devlet ve halk birbirinden kopuk algilardir ancak bu sizin o olmayan beyinlerinizin boslugunda yankilandigi icin algilamiyorsunuz. Türkiye devleti hic bir zaman halkci olmamistir, ölen sadece kürt degil sen olsan bile kendi taraftari olsa bile gözünün yasina bakmaz bu devlet anlayisi bunu bi cok dönem bi cok defa gördük. Eyalet sistemi olm, samimiyetine güvenmiyorsan baskalarinin senden bagimsiz cok sey istemesi gayet normal soruns enin ve devletinin samimiyetsiz tutumlaridir. badem biyikli ve koca göbekli alikiran baskesenci devlet yönetim bicimi yerine daha sistematik ve halkci,sosyal bir yapiyi olusturdugun zaman hic kimsekopmak ve ayrilmak istemez. PKK, türk devletinin aksine bunu isliyor, sosyalizmi ve komunizmi asip isliyor ve özgürlükcü sistem destekcisi. bir cok farkliligin esit yasanabilinir insan yönetim bicimi sunuyor cografya halklarina o yüzden TC'den devletsiz yönetim bicimi yani özerk bölge talebinde bulunuyor.Tek ulus, dil veya inanc üzerine kurulmus tüm devletlerin basarisiz oldugunu görebilen bir ideolojiye sahip PKK. Roboski Ibine, Roboski demem dahi gücüne gidiyor degil mi? gitsin mk! lan top, roboski katliaminda kac devlet görevlin veya askerin yargilanip ceza aldi. göz göre göre katliam yapildi orda. Erdoganin o arsizutanmaz kisiligini hepimiz biliyoruz. ogullari ölen analara alay eder gibi ankaradan seslenmek. en az erdoganin kadar karaktersizsin oglum. Örgütlü eyleme gecen cehalet O kadinlarin kiliklari ev duruslar son derece mide bulandirici.Orda o carsafli insanlar konusurken sunlari diyorlar "ogullarimiz allah icin öldü, iyi ki öldü biz de ölsek" düsünceye bak. Ayrica bunlar Hizbullah-IBDA-C veya HÜDA-PAR gibi insan kasabi örgütlerin taraflari. Bu insanlar, 3 alevi öldürünce cennete, 1 ermeni öldürünce cennetin VIP kösesine gideceklerine inaniyorlar. Lan bunlar degilmiydi ögretmenleri ve doktorlari domuzbagiyla baglayip betonlara gömen. İstanbul’da IŞİD, İBDA-C, Hüda-Par’dan kontra toplantısı http://siyasihaber.org/haber/istanbu...tra-toplantisi Devletin cocuk tecavüzleri objektive yansiyan cocuk tecavüzleri olaylari: http://www.odatv.com/n.php?n=cezaevi...vuz-2905131200 Temayla ilgili Size olayin PKK tarafindan yapilmadigini söylemistim. Genelkurmay tarafindan yönetilen basin anlamadan Istanbul bürolarindan sicagi sicagina "PKK 3 askeri öldürdü" diyerek manset buttonuna basti ve maalesef siz aptal yine bunun farkina varmadiniz. HPG'nin yaptigi aciklamada, 3 asker ölümüyle alakalari olmadigini acikladi. Ölen o insanlara Allahtan rahmet ve yakinlarina bas sagligi diliyorum. Sizin gibi kokmus ve beyinsiz destekciler oldugu sürece nice analarin cani yanip gencecik insanlar topraga düsecek gibi görünüyor. Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() VARLIGIM TÜRK VARLIGINA ARMAGAN OLSUN " NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE"!!!!
Her karışını kanlarıyla sulayan ve bu vatanı bizlere emanet eden tüm şehitlerimize ve hakkın rahmetine ulaşmış gazilerimize ALLAHTAN RAHMET, yaşayan gazilerimize hayırlı ömürler diler, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZI kutlarım. |