Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 06.03.2014, 06:44
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Blinzeln gunah isleme özgürlügü ..

Günah iþleme özgürlüklerine müdahale edilmiþ!

https://www.youtube.com/watch?v=XnFyUvWNd8A

yine mi AKP magdur ...

siktiniz Müslümanli ...baska kelime bulamiyorum ..
Alt 06.03.2014, 09:11
Benutzerbild von Kuel_kedisi
Kuel_kedisi Kuel_kedisi ist offline
Benutzer

Reden Onlarda

Buna; sevabina günah isliyor denir...
Alt 06.03.2014, 09:15
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Blinzeln

yaaa tamam ben Islama inanmiyorum ..

ama hic mi bi allahin kulu ,bu adam ne sacmaliyor diye
bi sormaz mi kendi kendine ??

"Allah ,insana günah i$leme özgürlügü vermi$tir "

https://www.youtube.com/watch?v=XnFyUvWNd8A

yoksa Kuran i Kerim i RTE yeni design ediyor ??
Alt 06.03.2014, 21:29
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Birkac gun once izledim, rezalet otesi bir konusma. Kasetlerin gercekligini sahteligini bir kenara birakip bu konusmayi dinleyince resmen ''bir yanlis yapilirsa bunun meydana cikarilmasi gunahtir'' diyor. Akilsizlik ve gereksizlik dolu bir konusma, bir de bu konusmayi yapan AKP'nin kurucu milletvekillerinden. Konusmasaymis daha iyi edermis kendisi ve partisi adina.
Alt 06.03.2014, 21:31
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen
siktiniz Müslümanli ...baska kelime bulamiyorum ..
Gaza gelip turlu turlu bahanelerle Islam, muslumanlar ve muslumanlik hakkinda boyle dingil dingil konusarak sktirme kendi belani istersen.

Boylesi daha uygun oldu sanki.
Alt 08.03.2014, 05:36
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

salak,herif müslümanliga bela oldu diyo,sen de herifin belasini zkiyon(diger bi anlamda kendi dinine sövüyon).gaz götten cikarken esneme istersen zamanlamayi dogru yap,o pis olan icin iyice pislenmesin.ruhunu zktirtme bence

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Gaza gelip turlu turlu bahanelerle Islam, muslumanlar ve muslumanlik hakkinda boyle dingil dingil konusarak sktirme kendi belani istersen.

Boylesi daha uygun oldu sanki.
Alt 08.03.2014, 16:06
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
salak,herif müslümanliga bela oldu diyo,sen de herifin belasini zkiyon(diger bi anlamda kendi dinine sövüyon).gaz götten cikarken esneme istersen zamanlamayi dogru yap,o pis olan icin iyice pislenmesin.ruhunu zktirtme bence
PKK'li cocuk tecavuzcusu yine ortaya cikti. Ara sira boyle ortaya cikiyor yirtik dondan cikan cük gibi. Sonra tokmagi kafasina yiyor oturuyor.

Orada muslumanliktan bahsederken kullanilan dilden bahsediyorum kapçýk aðýzlý. Seninki gibi skko bir dili kullanmis, muslumanliktan bahsederken saygi durusuna gecmen gerekir, onun oncesinde dislerini fircala agzini yika. Ýbiþ.

Tekrar soyleyeyim, Islam ve muslumanliktan bahsederken kullandigin dili bilmen gerek yoksa skerler senin belani. Bu da senin ''bela sktirme ozgurlugun'' olmus olur
Alt 08.03.2014, 17:07
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
PKK'li cocuk tecavuzcusu yine ortaya cikti. Ara sira boyle ortaya cikiyor yirtik dondan cikan cük gibi. Sonra tokmagi kafasina yiyor oturuyor.

Orada muslumanliktan bahsederken kullanilan dilden bahsediyorum kapçýk aðýzlý. Seninki gibi skko bir dili kullanmis, muslumanliktan bahsederken saygi durusuna gecmen gerekir, onun oncesinde dislerini fircala agzini yika. Ýbiþ.

Tekrar soyleyeyim, Islam ve muslumanliktan bahsederken kullandigin dili bilmen gerek yoksa skerler senin belani. Bu da senin ''bela sktirme ozgurlugun'' olmus olur
kanakken bleiben eben kanakken, kann man nix machen.
Alt 08.03.2014, 23:54
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Tüm degerlerden ve insani olgulardan yirtila yirtila siyrilman,ben ve diger tüm insanli senin inancindan tiksindirtiyor.Allah,kuluna iyiligi asilar.Sen nasil bi "islamiyet'e" bagliyosan sana asilanan orospuluk.Düsmanin ve rakibin,yigidi makbuldur bizim kültürümüzde,kallesi degil.

Zitat:

Alt 09.03.2014, 09:19
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Tüm degerlerden ve insani olgulardan yirtila yirtila siyrilman,ben ve diger tüm insanli senin inancindan tiksindirtiyor.Allah,kuluna iyiligi asilar.Sen nasil bi "islamiyet'e" bagliyosan sana asilanan orospuluk.Düsmanin ve rakibin,yigidi makbuldur bizim kültürümüzde,kallesi degil.
Bre dangoz, bre vatan haini, cocuk katili APO sevdalisi PKK'li. Islam ve Hz. Muhammed dusmani birinin forumda demagoji yaparak Islam'dan tiksinmesi Islam'a ve muslumanlara ne kaybettirir? Benim yuzumden Islamiyet'ten igrenmen, senin yavsakligin yuzunden annenin senin gibi bir vatan haini karaktersizi dogurdugu icin yedigi kufurler yaninda bir hictir. Ben onu yapmiyorum yine de. Kadina yazik.

Hz. Muhammed'in dogumgununde muslumanlara ettigin hakaretler ve kendince yaptigin 'allah' kavraminin Islamiyet ve Kuran'da gecmeyen sapik ve sapkin bir kavram, dinden Allah'tan bahsetmeden once bir Kuran'i oku. Pis agzina Allah ve Islamiyet kelimesini alman, muslumanliktan bahsederken ilk mesajimda alintiladigim skten dotten bahsetmen senin ne derece Islam'a dusman oldugunu, ama bunu maskelemeye calistigini gosteriyor. Erkek ol biraz.
Antwort