| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Günah iþleme özgürlüklerine müdahale edilmiþ!
https://www.youtube.com/watch?v=XnFyUvWNd8A yine mi AKP magdur ... siktiniz Müslümanli ...baska kelime bulamiyorum .. |
|
||||
|
||||
![]() Buna; sevabina günah isliyor denir...
|
|
||||
|
||||
![]() yaaa tamam ben Islama inanmiyorum ..
ama hic mi bi allahin kulu ,bu adam ne sacmaliyor diye bi sormaz mi kendi kendine ?? "Allah ,insana günah i$leme özgürlügü vermi$tir " https://www.youtube.com/watch?v=XnFyUvWNd8A yoksa Kuran i Kerim i RTE yeni design ediyor ?? |
|
||||
|
||||
![]() Birkac gun once izledim, rezalet otesi bir konusma. Kasetlerin gercekligini sahteligini bir kenara birakip bu konusmayi dinleyince resmen ''bir yanlis yapilirsa bunun meydana cikarilmasi gunahtir'' diyor. Akilsizlik ve gereksizlik dolu bir konusma, bir de bu konusmayi yapan AKP'nin kurucu milletvekillerinden. Konusmasaymis daha iyi edermis kendisi ve partisi adina.
|
|
||||
|
||||
![]() Gaza gelip turlu turlu bahanelerle Islam, muslumanlar ve muslumanlik hakkinda boyle dingil dingil konusarak sktirme kendi belani istersen.
Boylesi daha uygun oldu sanki. |
|
||||
|
||||
![]() salak,herif müslümanliga bela oldu diyo,sen de herifin belasini zkiyon(diger bi anlamda kendi dinine sövüyon).gaz götten cikarken esneme istersen zamanlamayi dogru yap,o pis olan icin iyice pislenmesin.ruhunu zktirtme bence
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Orada muslumanliktan bahsederken kullanilan dilden bahsediyorum kapçýk aðýzlý. Seninki gibi skko bir dili kullanmis, muslumanliktan bahsederken saygi durusuna gecmen gerekir, onun oncesinde dislerini fircala agzini yika. Ýbiþ. Tekrar soyleyeyim, Islam ve muslumanliktan bahsederken kullandigin dili bilmen gerek yoksa skerler senin belani. Bu da senin ''bela sktirme ozgurlugun'' olmus olur ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Tüm degerlerden ve insani olgulardan yirtila yirtila siyrilman,ben ve diger tüm insanli senin inancindan tiksindirtiyor.Allah,kuluna iyiligi asilar.Sen nasil bi "islamiyet'e" bagliyosan sana asilanan orospuluk.Düsmanin ve rakibin,yigidi makbuldur bizim kültürümüzde,kallesi degil.
Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Hz. Muhammed'in dogumgununde muslumanlara ettigin hakaretler ve kendince yaptigin 'allah' kavraminin Islamiyet ve Kuran'da gecmeyen sapik ve sapkin bir kavram, dinden Allah'tan bahsetmeden once bir Kuran'i oku. Pis agzina Allah ve Islamiyet kelimesini alman, muslumanliktan bahsederken ilk mesajimda alintiladigim skten dotten bahsetmen senin ne derece Islam'a dusman oldugunu, ama bunu maskelemeye calistigini gosteriyor. Erkek ol biraz. |