| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() in diesem thread stimme ich bosporus, medicus und mir zu.
nicht nur die argumentation und die begründung sondern auch die sachliche betrachtung zeugt von bildung. bosporus ist architekt medicus ist arzt und meine wenigkeit ist ...(geheim)... irgendwie werde ich das gefühl nicht los dass die türkei sich in 2 lager teilt. gebildete und ungebildete. Geändert von Zulfiqar (16.06.2013 um 12:38 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
PKK olayinin askeri ve siyasi yonu vardir. Askeri yonunde affetmek, merhamet gostermek, cicek vermek olmamalidir. Siyasi yonunde de orgutun lojistik kaynaklarini kesmek ve refah icinde sosyal ortami olusturmak vardir. Diger ulkelerle anlasmalar cercevesinde. 1980'den once askerlik yine zorunluydu CUNKU 2. Dunya Savasi'ndan sonra Soguk Savas Donemi basladi, 1991'e kadar da surdu. 1962'de Sovyetler Turkiye'yi vurmakla tehdit ediyordu ('62 Kuba Fuze Krizi). Ne zaman Sovyetler dagildi o zaman Turkiye nefes alacakken, hain PKK'lilarin kalles saldirilari basladi ve bu askerlik duzenlemesi bir turlu rayina oturamadi. Sonuc olarak, senin gibi teroriste TERORIST diyemeyen PKK sempatizani kafalar olmasaydi 30 000 kisi oldurulmeyecekti. Dislamiyorsun, kinamiyorsun, aklina hakli cikarmaya calisiyorsun. Acik ve net. Gunesi balcikla sivayamazsin. Guzel soylemissin (diger bazi msjlarin da mantikli). Bir sorum olacak, eskiden de bu kadar sahte profil var miydi gerek forumda gerek vaybee'nin tamaminda? Sahtekarlik bazi insanlarin damarina islemis zaten. Herkes 1 profil kullansa daha etik olmaz mi? Geändert von BosphorusTaurus (16.06.2013 um 12:51 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() architekt: mimar
bauing: insaat mühendisi insaat mühendisine mimar demek hakaretmis bunu bazi insaat mühendisi arkadaslardan duydugum icin aradaki farki aciklayayim demistim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Tehlikeli tabi. Proje mukavemetini (saglamligi) imzalayan/onaylayan mimarlar ve 2 yillik teknisyenler bile var. Mimarlarin asil isi bina estetigi, binanin guvenliligi ve maliyeti tamamen insaat muhendislerinin isi. '99 depreminde yikilan binalarin arasinda projeleri mimarlar ve teknisyenler tarafindan onaylananlar var. Isi bilmeyene isi yaptirmak.. Neyse
|
|
|||
|
|||
![]() camur gibisin ve camur saciyorsun,baska bir konuda ergenekoncu gibi yaziyordun burada AKP-Ergenekon karisimi oluvermissin,sana bu durumda ucube demekte hakliyim.bi kiz ayarlicam diye girmedigin sekil yok.
Marx ve Engels'in resimlerini görsen,peygamber diye evinin duvarina asar yillarca "noluyoo ya" demeden ibadet edersin.Ugurlarina ciplak cikmaz,kiz arkadasinla sex yapmaz her gördügünde ise icini büyük bi korku kaplar..siz böyle bi malsiniz... Sizi en güzel tanimlayan aslinda Hanifi Avci olmustu ![]() @zulfi, bosphorus=camur,yalanci ve bi kiz ayarlayabilmek icin sekillenen bukelamum."arguman" fasli cikardi herkes her yazdiginda "arguman arguman" diyor... mal imparatorlugunun temel tasi oalcak,benim benimperemde. medi=iki cümleyi bi araya getiremeyen bi mal, yazidigi kopya,bi bültenden alinma. Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Ergenekonculara zaten ben karsiyim, darbecilerin hepsine. Begenmedigin AKP darbecilerin bir kismini iceri soktu. Masum olanlar da yargilama sonucu zaten serbest birakiliyor. Iste 2-3 haftadir devam eden bariscil protestolari da senin gibi militan, partizan dusuncelerindekiler saptirdi. Diger bir konu da zorunlu askerlik hakkinda da cevabi alinca sesini kesmen ![]() Neden PKK'ya 'terorist orgut' diyemiyorsun? Delikanli gibi cevap ver. Biliyorum, ozellikle e-posta adresini verecegini iddia edip sonra kacmandan sonra bu konuda supheler olustu, yine de dene. Bu kacinci mesajin halen PKK'yi kinayamiyorsun, senin kahramanin onlar. APO da senin FILOZOF liderin hahaha. Mazlum APO, melek APO, magdur APO :'( Ben demiyorum kendin onu lider olarak gordugunu soylemistin. Neyse, gidip Apo'nun dogdugu evden toprak alip eline yuzune sursene, iyi gelir. Hatta islatarak sur, CAMUR kivamina getir oyle sur ![]() Geändert von BosphorusTaurus (16.06.2013 um 14:19 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Insanda karakter önemli,omurgasiz olmamali dik durabilmeli.Yalan söyleyen camur atan erkek olamaz.pkk'li oldugumu söylüyorsun, cahil oldugumu söylüyorsun.aksini ispat ederim ama etmiyorum.öyle bil,senden olmayan herkes pkklidir senin egitiminde,nassiii bi egitimse artik.
geziparki olaylari icin,halka ve eylemcilere siddet iceren düsüncen pkk'dan daha tehlikeli. google images'e engels ve marx yaz tiplerini iyi belle... herhangi bir gazete küpüründe görünce kanma tiplerine, onlar peygambere benzeyen allahsizlardir,peygamber belleyip evinin duvarlarina asmayasin diyedir bu cabam. ![]() Zitat:
|