Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 15.06.2013, 12:56
uno

Standard

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Evet. PKK (ekonomik ve lojistik kaynaklari dahil) ve terorizm bittiginde savunma kaynaginin bir kismi egitime ayrilabilecek. Zorunlu askerlik de kalkabilecek. Hersey daha guzellesecek.
1980 öncesi PKK yoktu. Askerlik 24 aydi,belli bölgelerde kitlik,aclik kuyruklari vs vs.Peki o zaman sorun neydi?

Türkiye topraklarinda sadece Türkler yok,diger halklar var. Sen bu halklari kabul etmeyip yok etmeye calistigin zaman kendinde erirsin,bu kargasa icerisinde ülke calisanlarinin hepsi olaylardan nemalanip ceplerini doldururlar.Unutma,bir ülke halklariyla güclüdür,halklarin üretimi ve beyniyle...Ülke,mekanik bir kavram degildir.halkin beyni ve muhalefeti,destegi olmadan güclenemez, güzellesemez.

Ulusalci,ergenekoncu ve sözde sosyal demokratlar bu ülkenin asil fasistleridir.Günümüzde ülkenin diger yillara orantili daha iyi olmasi bi zihniyetin basta olmamasindan kaynaklidir.

Biz bitince degil,sen bitince PKK'ya olan destek azilacak.Sen degisik düsünceleri,kürtleri ve diger azinliklari ötekilestirdikce onlar kendi topraklarinda kardes halklarina kursun sikarlar.Etki-tepki olayinida bilmeyecek kadar aptal aptal yazmiyorsun ya da beynini sadece nokta ve virgülün yerlerini kullanmak icin egitmissin.Insani gecelim,en zayif ve gücsüz gördügümüz hayvan dahi bebegine saldirilarda,saldirganlasir...

Senden umdum yok acikcasi,kaliplasmis ve ülkeyi geri götüren son derece fasist zihniyete sahipsin.Iktidarda olsan hic acimadan milyonlarca insanin canina kiyarsin.Sadece Türkiye icin degil insanlik icin tehlikeli olan bu zihniyetini lanetliyorum hemde koca harflerle LANETLIYORUM...
----EK----
Mandela ölmüs,artik biraz daha güclüsün bosphorus-fasizm

@xaurumx
cümlelerine dikkat et,alman kültüründe yaptigin gayet normal ancak bizim kültürümüzde ihbar kahpeliktir hangi sartlar altinda olursa olsun.bu onurlu yasamin degismeyen kuralidir ya onurlu olarak yasayacaksin ya da kallesce yasayacaksin.

Geändert von uno (15.06.2013 um 13:16 Uhr). Grund: good bye Mandela.
Alt 15.06.2013, 13:19
xAurumx

Standard

Yeni nickin hayirli olsun, fazla kalmaz sanirim. Siz diktator, acimasiz kisileri seversiniz ya. Alin size bir diktatör.
Alt 15.06.2013, 13:24
uno

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Yeni nickin hayirli olsun, fazla kalmaz sanirim. Siz diktator, acimasiz kisileri seversiniz ya. Alin size bir diktatör.
ne kisir döngüsünüz,diktator olan sen misin ben miyim,düsüncelere tahammül demeyen sen misin ben miyim? farkli düsüncem diye sikayet eden sen misin ben miyim?
kestirmeden,karsima gecmis pismis pismis bu cümleleri olusturabiliyorsun ya allah sizin belanizi versin!cirkef ve cetesiniz siz.
Alt 15.06.2013, 14:41
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von zerrecikler Beitrag anzeigen
benimle madame etünün arasina burnunu sokmana gerek yok. biz ikimiz sensizde gayet güzel anlasiyoruzzzz

sen git erdal beyle ilgilen! allah allah....
madam etünün ismi dilek olmadigi gibi mr o.c.'nin ismide erdal degilmismismis.....
Alt 15.06.2013, 14:45
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
ne kisir döngüsünüz,diktator olan sen misin ben miyim,düsüncelere tahammül demeyen sen misin ben miyim? farkli düsüncem diye sikayet eden sen misin ben miyim?
kestirmeden,karsima gecmis pismis pismis bu cümleleri olusturabiliyorsun ya allah sizin belanizi versin!cirkef ve cetesiniz siz.
uno kardes burasi yillar önce bir chp yuvasiydi.
ben buradaki üyelerin cogunun gercekleri görmesini sagladim ama hala 3-5 kisi sacmasapan yorumlarla direniyor.

o zihniyete uymayanlari yalanlarla iftiralarla kahpelik ve kallesce buradan uzaklastirdilar.

onun icin senden istedigim oc lastosch, dilek aurum ve deniz gibi dingilleri dikkate almaman.
Alt 15.06.2013, 14:47
Zulfiqar

Standard

MILLI IRADEYE SAYGI MITINGLERI

BIZ BU OYUNU BOZARIZ

Alt 15.06.2013, 15:57
xAurumx

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Benden baska sizi sikayet eden yokmu saniyorsun? Buraya yazmasalar bile yüzlerce kisi okuyor. Kimi ve neyi silecekleri yine modlar karar veriyor. Demek yazdiklarinizi uygun bulmamislar.

Sen yine ötekinden normalsin. Hic olmazsa kimseyi özelden tehdit etmiyorsun. Yalan söyleyip, kadinlara iftira atmiyorsun, okuduklari konulari paylasmiyorsa.

Yine de terorist örgütlerini savunmak dogru birsey degil. Ben senin yazdiklarini bile tam okumadim. Her kisinin lafina da inanma.
Alt 15.06.2013, 16:02
xAurumx

Standard

Hitlerde referandomu seviyordu.

http://www.odatv.com/n.php?n=iste-ge...asi-1306131200

Iste Akp in Referandum görüntüleri

http://www.odatv.com/n.php?n=iste-ak...eri-1406131200

Geändert von xAurumx (15.06.2013 um 16:25 Uhr).
Alt 15.06.2013, 16:46
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Sen önce kendi cevrendeki kisilere saygi göster. Yani tam akp meclisinde oturanlar gibisin. Onlar böyle agzina bal sürmüs gibi baristan filan konusup sonra insanlara baski, santaj, sonra da kaba güc gösterirler. Esas fasist sizsiniz.
dilek g.
senin nefretin seni kör etmis.

haa pardon sen ve oc lastosch isimlerinizi degistirip inkar politikasina gidiyorusunuz.

her türlü baski, santaj ve siddete karsiyim. onun icinde bu gezi eylemlerindeki siddete karsi durdum.

ikiyüzlülük yapma. ya siddete karsi olursun ve chpli siddetinede karsi olursun yada siddet yanlisi olursun.

chpli olmayan herkes kötü degil. bunu 44 yasindaki beynine hala sokamamissin.

ps. artik bu yalanlarini ve iftiralarini birak. hic tanimadigin insanlara bile zilli ve daha asagilayici sekilde iftira atiyorsun.

pps. bana mail atma.

ppps. hele hele mailde adres verip bu benim yeni adresim demen cok sacma birsey ben senin adresini ne yapayim?

pppps. yeni adrestemi eskisi gibi 42metrekare?

@arkadaslar bu kadinin amaci ne oldugunu anlamadim? bana mail atip T.......strasse xx tasindim diyor. niye beni oraya cagiriyor acaba? bu daha önceleri beni L.....str xx de cok bekledi simdide cok bekler.
Alt 15.06.2013, 17:07
xAurumx

Standard

Ben politikadan konusuyorum, sen milletin özel hayatina camur atiyorsun. Konuda kal!

Herhalde argümanlerin bitti ki böyle tepki gösteriyorsun. Yazik.

Özel hayatimi ve beni taniyormus gibi cene calisiyorsun. Atiyorsun ama tutmuyor, istersen bir daha dene. Herkes biliyor senin ne mal oldugunu. Senelerce burda birisini ariyorsun, herkes seni görünce yanasmiyor. Gercek resmini koymaya cesarerin yok tabii.

Diyorum ya, iftiraci ve yalancisiniz. Istersen bir akp meclisine bas vur bakan olarak, ne dersin?

Ps; Danke, dass du dich immer wieder selber vorführst, wie assig du drauf bist. :-)

Geändert von xAurumx (15.06.2013 um 17:15 Uhr).
Antwort