Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Umfrageergebnis anzeigen: Cumhurbaskani Adayiniz Kim?
Recep Tayyip Erdoðan 3 23,08%
Selahattin Demirtaþ 7 53,85%
Ekmeleddin Mehmet Ýhsanoðlu 3 23,08%
Teilnehmer: 13. Sie dürfen bei dieser Umfrage nicht abstimmen

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.07.2014, 09:06
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Teror sempatizanlari

Sirf aday olmak icin aday olmus Demirtas, ve onun pembe internet propagandasini yapmak icin kicini basini yirtan almanya'da yuvalanmis PKK sempatizanlari...

Demirtaþ; PKK Terör Örgütü Deðildir

http://www.kapsamhaber.com/siyaset/d...dir-h3565.html

Secim sonucunda yine husrana ugrayacaklar.
Alt 22.07.2014, 13:44
Benutzerbild von manbee
manbee manbee ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
CHP'nin Ekmeledin'e karsi Demirtas'in tanitimi hosuma gitti. Cagdas, bireylerin özgürlügünü ön plana cikaran, barisi önemseyen, dogayi ön plana alan, kadinlarin degerinin korunmasini, genclige önem verilmesini, issizligi sona erdirmeyi kendine hedef alan bir parti gibi gösteriyor kendini, buraya kadar cok güzel gercekten. Güzel bir rüya gibi geliyor kulaga.

CHP'nin Ekmeledin'i aday göstermesine sasirdim bastan beri. Ilk önce hic duyulmamis bir isim, biraz hakkinda bilgi edinildiginde hafiz oldugu ortaya cikiyor. Demek CHP'nin isi, ülke yönetimini hafizlara birakmak ister gibi. Sanki adayi Seriat'in yuvasi Suudi Arabistan'da cikariyorlar. Ne yazik.
Zitat:
Zitat von Ask_Sehidi Beitrag anzeigen
Iste senin dedigine Realpolitik yani reel polikta denir. gercekci, hayallerden uzak, ve herkesin cikarini düsünen bir politika.
sahsen, tercihim Selahattin Demirtas ancak, hayatin gercekleri var. Her zaman her istedigin olmaz. Erdogan denen hirsizin, katilin, Yahudi isbirlikcisinin, haramzadenin, zinakarin önünü ancak Ekmeleddin Ihsanolgu keser.. Ve Türkiye'nin önünü de ancak o acar..
ikinizde ekmeleddini begenmediginiz halde chpnin adayi oldugu icin ona oy vereceginizi beyan ediyorusnuz.

ikinizde demirtasi daha cok begendiginiz halde ona oy vermiyorsunuz.

buna hem omurgasizlik denir hemde fanatik particilik.

demekki chp bir maymunu aday gösterse bile ona oy verecek potansiyele sahipsiniz.

sizin amaciniz ilkeli birini desteklemek degil sadece parti fanatikligi yapmak.

malesef sizin gibi kemalist yobazlar bu ülkenin gelismesinin en büyük engeli.

dilerimki bir gün kendi aklinizi kullanmayi ögrenirsiniz.
Alt 23.07.2014, 19:26
NurBanu

Lächeln Bu resimdeki tanidik mi acaba

UNO DU KANALRATTE, bu resimdekini tanidin mi? cok savunduguna göre BABAN galiba :-))
Uno gercekten demirtasla birbirinize cok benziyorsunuz "aile baginiz oldugu kesin" :-)))
Angehängte Grafiken
Dateityp: jpg demirtas-kamp.jpg (25,5 KB, 6x aufgerufen)
Alt 24.07.2014, 09:20
Benutzerbild von manbee
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
ah gerizekali manbee,

isin gücün oy calmaya calismak. Burada ne zaman birisine oy verecegimi söylemissim, adamsan göster bakalim. Zipla bakalim, hadi.
erdogana oy vermeyen, demirtasa oy vermeyen, yillardir chp fanatikligi ile trollük yapan ve chpye oy vermeyenlere küfür eden biri 'tipis tipis gidip oyunu ekmele verir'.

genel baskaniniz KK size emretti. ya tipis tipis gider oyunuzu verirsiniz yada susarsiniz. sosyal medyada veya forumlarda aglamakla olmuyor dedi. ekmele oy vermeyen bir daha internetlerde aglamasin dedi.

benekalice simdi bu küfürli pis agzinla kemal baskanina ne demek istersin?
Alt 24.07.2014, 16:15
Ask_Sehidi

Standard

Eger basbakan gercekten adamsa, Selahattin Demirtas'la ileri demokrasiler de malesef degil de, ama normal demokrasilerde oldugu gibi bir TV-duellosu yapsa..
Ama "KASIMPASALI KABADAYININ" buna yüregi tutmaz

Geändert von Ask_Sehidi (24.07.2014 um 16:34 Uhr).
Alt 24.07.2014, 19:34
Benutzerbild von manbee
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
AKEPE'nin bir numarali trollu sensin. Senden baska burada trolluk yapani görmedim ben.
AKEPE diye zirvaliyorsun herzaman. AKEPE'yi putperest yapmissin. AKEPE sana ne diyorsa, sen onu yapiyorsun ve ona tapiyorsun. AKEPE ile güne basliyorsun, AKEPE ile aksami getiriyorsun burada. Bunun arasinda, sadece iftira, hakaret ve yalncilik var. AKEPE'nin caldiklarini yalanlayip, caldiklariyla yaptiklarini kopyaliyorsun buralara aylardir, degisik nicklerle.

AKEPE'nin hatalarini ortaya koyanlar hangi düsünceden olursa olsun, hepsini CHP'li yapiyorsun. Ancak senin gibi bir gerizekali manbeeden cikar böyle seyler.
benekalice trollük yapan sensin. bircok defa bunu sana diger üyelerde yazdi.

ben senin sadece AK Parti hakkinda söyledigin yalanlari degil diger yalanlarinida ortaya koyup gözüne sokuyorum.

hatirlatayim. tief ela'ya tief christian demistin. ben sana hata yaptigini yazdigimda agir hakaretlerde bulundun. sonra hatani görünce kivirmaya calistin ama cabalarin bosa oldugunu anlayinca konuyu kapatip kacmayi tercih ettin.

farkindaysan senin her türlü yalanini ortaya cikariyorum ve dansöz gibi oynatiyorum.
Alt 24.07.2014, 19:37
Benutzerbild von manbee
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Eger basbakan gercekten adamsa, Selahattin Demirtas'la ileri demokrasiler de malesef degil de, ama normal demokrasilerde oldugu gibi bir TV-duellosu yapsa..
Ama "KASIMPASALI KABADAYININ" buna yüregi tutmaz
eger sen adam olsaydin burada defalarca ettigin tehditleri gerceklestirirdin.

adam olmadan baskalarin adamligini sorgulama hakkin yok

erkek adam sözünde durur. birseyi yapacagim derse yapar. yapmayacaksa yapacagim demez.

ama bir kere yapacagim sonra önemli degil yapmayacagim ve diger sefer beni kizdirirsan yaparim veya vaktim oldugunda yaparim derse buna dansöz erkekcik derler. karar ver masa üstünde kivirma derler
Alt 24.07.2014, 21:59
Ask_Sehidi

Standard

Ach manbee, wie gesagt, es muss dieser Sache wert sein. Ich bin keine 17 mehr. Und wenn ich dich falsch anpacke werde ich bestimmt nicht gemäß des Jugendgesetzes mit Samthandschuhen angepackt werden.. Und dich aus deinem Büro rauszuzerren ist eine gravierende Straftat, und dir nachzustellen ebenfalls. Und wenn beides zusammen käme, hätte ich erst mal die Kacke am Dampfen.. Und das wäre es mir nie und nimmer wert.
Du bist aber alles in allem eine angehmen Beschäftigung bei Vaybee. Ich habe es dir doch gesagt, dass du es mir nicht wert bist, für solche Sachen...
Konumuzu sulandirmadan konumuza geri dönelim. Basbakan Erdogan TV'de söz dueli yapacak mi Selahattin Demirtas ile ya, Ekmeleddin Ihsanoglu ile ya CHP'den birisiyle?

Bangir bangir bagiran, yeri gögü inletten, eeeeyyy Kilicdaroglu, eyyy Bahceli, eyyyy Demirtas diye söze baslayan bu zat-i muhterem milletimizin önünde ciksin onun karsina..
Ama onda o yürek yok, ve gereken o senin enflasyona ugrattigin, degersizlestiridigin ve gözden düsürdügün su tahsil meselesi var ya, iste o yok..

Zitat:
Zitat von manbee Beitrag anzeigen
eger sen adam olsaydin burada defalarca ettigin tehditleri gerceklestirirdin.

adam olmadan baskalarin adamligini sorgulama hakkin yok

erkek adam sözünde durur. birseyi yapacagim derse yapar. yapmayacaksa yapacagim demez.

ama bir kere yapacagim sonra önemli degil yapmayacagim ve diger sefer beni kizdirirsan yaparim veya vaktim oldugunda yaparim derse buna dansöz erkekcik derler. karar ver masa üstünde kivirma derler

Geändert von Ask_Sehidi (24.07.2014 um 22:15 Uhr).
Alt 25.07.2014, 07:05
feyzade

Standard

Zitat:
Ach manbee, wie gesagt, es muss dieser Sache wert sein. Ich bin keine 17 mehr. Und wenn ich dich falsch anpacke werde ich bestimmt nicht gemäß des Jugendgesetzes mit Samthandschuhen angepackt werden.. Und dich aus deinem Büro rauszuzerren ist eine gravierende Straftat, und dir nachzustellen ebenfalls. Und wenn beides zusammen käme, hätte ich erst mal die Kacke am Dampfen.. Und das wäre es mir nie und nimmer wert.
Und das fällt dir erst jetzt ein? Bist du gerade 18 geworden?

Wozu dann die Drohungen all die Monate? Ich möchte jetzt wirklich nicht parteiisch sein, ama ben sana öncedende söyledim. Entweder du machst deine Drohung endlich wahr, oder du hörst auf mit Dingen zu drohen, die du sowieso nicht machst. Denn dadruch verlierst sehr an Unglaubwürdigkeit.

Was ist denn mit den Blumen und Bienen? Du bist doch ständig durch irgendwelche Wälder gewandert um dir die Natur anzugucken? Was ist denn schon wieder mit dem _sehid geworden?
Werd wieder zu ihm. Der war sehr umgänglich. Mit dem konnte man sich wenigstens Unterhalten. Mit dir kann man sich auch unterhalten, aber deine Fede solltest du endlich beenden. Und falls du den echten KK findest, und der tatsächlich so ist, wie du anfangs immer behauptet hast, dann richte ihm einen schönen Gruß von mir aus und sag ihm, dass die ganze Welt ihn kennt.
Dann kannst du ihn auch anzeigen. aber was bringt das hier denn? der echte KK, geschweige denn es gibt ihn wirklich, macht doch dann weiter mit den ganzen schlechten Dingen, die du erzählt hast. Kadinlara yazik degilmi? Madem yardim etmek istiyorsun, yardim et. Adam gibi yardim et ama. Etmiceksende, bos bos konusma.
Ich glaube, du bist ein netter Mensch. ich fände es sehr schade, wenn das alles leere Worte waren.
Bak asik olmussun, yuva kurmak istiyorsun. ne mutlu sana. ich gönne es dir. ich hoffe du wirst sehr glücklich, und findest deinen Frieden im wahren Leben, nicht hier.

ansonsten, kannst du dich auch über "normale" Themen mit deinem gegner unterhalten. Er hat doch gesagt, dass er dich als ebenbürdig ansieht. Wo ist dann noch das Problem?
Du provozierst ihn nicht, ich weiß nicht, ob dir das bewusst ist.
tu dir selber den gefallen und lass endlich gut sein.
Alt 25.07.2014, 18:21
Benutzerbild von manbee
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Ne oldu yeni yalan bulamadin mi, baska üyeleri kendine destek yapmaya calisiyorsun?

AKEPE putperestcisin, AKEPE'yle yatip kalkiyorsun burada.
Senden baska kimse burada trolluk yapmiyor.

Simdi top da oldun. Sana göster dedim, kime oy verecegimi nereye ne zaman yazmissim. Yok cünki, adam gibi adam olsaydin, yalan uydurmazdin.
Yalanlarina sarilmissin.
Hala Tief Ela diye tutturmussun, hastasin sen.
benekalice daha kac yalanini bulayim.

buldukca burada gösterip seni rezil etmem yetmiyormu?

burada actigin konulara bakmayi ögren. sirf erdogan düsmanligi ve chp sempatizanligi yapan konular aciyorsun. senin nereye oy verecegin acik.

ama ilk basta dedigim gibi sizde o omurga yok. fanatik oldugun parti icin utaniyorsun.

böyle kivranirken ben sana daha ne yapayim???
Antwort