![]() |
Demirtas; Yeni Yasam Cagrisi! iste bu
Önceki gün istanbulda yaptigi konusma adeta bir devrim,böylesine bilincli,cesaretli ve güvenilir temiz siyaset yapan bir insanin sadece Kürt kökenli oldugu icin Türk toplumu tarafindan heba olmasina gözyummak suctur düsüncesiyle sizleri bilgilendiriyorum.Demirtas-Ekmeleddin-Erdogan üclemesinde Demirtas acik ara diger adaylarin önünde.O yüzden Yeni Yasam Cagrisi adi altindaki konusmasini ve sunumunu mutlaka dinleyin,muhalif düsünen ve taraf olan gazetecilerin soru-cevap kisminada dikkat verin.Bu adam gercekten harika!
Yeni Yasam Cagrisi: https://www.youtube.com/watch?v=j-tj5BRV3g4 Demirtas'in bu secimlerde kazanmayacagini cok iyi biliyorum ancak dogruyu görebilen,olaylari dogru analiz edebilen cok az kisi oldugumuzu da biliyorum.Türkiye toplumu,dogruyu görebilen ve dogru analiz edebilen bir yapiya sahip olsaydi zaten bu durumda olmazdi.Sonucu bildigim halde, 31-04 arasi Munih'e gidip Taraf oldugumun ispati olarak oyumu Selahattin Demirtas lehine kullanacagim. Demirtas'in türk bayragi sorusuna verdigi yanit adeta icimi oksayip tüm duygularima ifade oldu.Yillardir,karakteri ve düsüncesi kokmus insanlar,kötülügü hedefleyen kesimler Bayrak ve Din gibi toplumsal deger araclarini kullanarak gizlenmeyi iyi bildiler.Türklük adina,Ermeni-Rum-Alevi-Kürt cografyalarinda bazi toplum icerisinde yer edinemeyen ve söz hakki alamayan,is ve siyaset dünyasinda gelisemeyen-düsünüp üretemeyen insanlar vahsice katliamlarda bulundular.Türklügü ve bayragi alet ederek basari elde etmeye calistilar.Sümüklü bir cocuk istanbulun ortasinda yillarca okumus ve düsünebilen bir aydini sirtindan kahpece vurabiliyor.Dini sirtlayan diger bi ucube ise,ankaranin göbeginde Ugur Mumcu gibi Aydini parcalara ayirabiliyor.Dolayisiyla bayrak ve din siyaseti yapan insanlar aslinda karakteri bes para etmeyen insanlardir. Demirtas'ta hosuma giden bazi basliklar:
![]() |
yeni yasam cagrisi tam metni 1
YENI YAŞAM ÇAĞRISI
YENI YAŞAM ÇAĞRISI RADIKAL DEMOKRASIDIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI BARIŞA İNANMAKTIR!
|
yeni yasam cagrisi tam metni 2
Devrimciyim,solcuyum,demokratim veya ilericiyim diyen herkes bu yaziyi okuyup sonrada "lan ben neyin nesiyim" diye kendini gözden gecirmeli.Daha önce yerel siyaset yapan kürtler, HDP yapilanmasiyla bunu türkiyeye tasiriyor..
YENI YAŞAM ÇAĞRISI ADALETTIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜDÜR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI YEŞILDIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI GENÇTIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI EĞITIM HAKKIDIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI KADINDIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI DÜNYA BARIŞIDIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI ÖRGÜTLENMEKTIR!
|
vaad ettikleri güzel ama pek inandirici degil.
ama kilicdaroglu, bahceli veya ekmeleddin ile karsilastirinca demirtasin onlardan fazla oy almasi gerektigini düsünüyorum. hdp bu sekilde ilerlerse 5 yil sonra chpye oy verenlerin cogunlugu hdpye oy verecektir. türkiyede iki büyük parti kalacak. unoooooo burada tek renkli yazan bendim!!! renklerimi calmissin :D |
Dogrusunu söylemek gerekirse ben Selahattin Demirtas'i bir sekilde icimden desteklemiyor degilim. Ancak Demirtas'in yapmasi gereken mesele bence yöresel siyaseti birakip Türkiye geneli bir siyaset yapmasi gerekiyor.
Diyarbakir'a iki defa gittim. orda güzel de arkadasliklar edindim ve diyebilirim ki Diyarbakir'in HDP'ye yakin olan cogunluk kismi Istanbul'un Fatih mahallesinden 10 kere daha ilerici, daha aydin ve da temiz. O'nun söylemlerinin elinde imkan olsa eyleme gecirmesinden süphen yok. Ancak su var, ona oy verirsem, benim oyumu bir sol görüslü bir insan degil de etnik bir Kürt'ün protesto oyu olarak kabul edilecegi icin terreddüt ederim. Bu konu da Selahattin Demirtas solcu, halklarin kardesliginden yana olan ama Kürt olmayan kesimlerin güvenini inandirici bir sekilde kazanmasi lazim. O zaman iste oy patlamasi da yapacagini düsünüyorum.. |
Zitat:
bak ben korkulacak biriyim ama uno bendende kötü. adam 196 boyunda bokscu. benim gibi göz yummaz seni hemen döver :) |
Hahaha, bostan korkuluguna bak.. Sen mi korkulacak birisisin? Hahahaha! Sen ancak gülünecek birisisin :D
Uno'nun ciddi thema'sini trolleyip icine etme manbee... Zitat:
|
Zitat:
|
Uno'yu bana karsi örgütlemeye calisiyor üc sinapslik beyniyle.. Iste korkagin, bir kötünün örnekligini sergiliyorsun. Fitratinda senin hep namertlik var.. Bunu da burda göseriyorsun..
Ben kimseden korkmam. Sana ne demistim. Frage nach dem King, die in den türksichen kahves kennen mich.. Nach der Schule habe ich immer ein paar von denen zusammengeschlagen. Vielleicht warst du auch mein Bauernopfer.. :D Zitat:
|
Zitat:
king of was???? <----- kannst du uns das mal erläutern :) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:52 Uhr. |