Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 28.02.2013, 00:25
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von OnMyOwn Beitrag anzeigen
Ach so ok. Kenne mich nicht mit allen Bettvok. aus sorry.
Bis vor vor ca. 4 Jahren kannte ich dieses Wort auch nicht. Ich habe dieses Wort zum ersten mal von einer Schwulette, ein Modell aus Mailand, der mich von der Seite ganz komisch belabert hat, der zum Fashionhaus nach Düsseldorf kam, gehört.. Ilim Cin'de de olsa cin'de de olsa, bulacaksin alacaksin
Alt 28.02.2013, 00:32
OnMyOwn

Standard

Hahah ya ben hiç schwul lerle tanışma şansına nail olamadığım için bu tarz muhabbetlerden uzak kalmişım :-) tanışsamda bu tarz konulara girmemki. bana ne milletin özelinden. :-) hem zaten yakışık almaz, anlamsız bi 'muhabbet' olur. Aber danke für die Erläuterung.
Alt 28.02.2013, 00:49
the_last_time

Standard

Zitat:
Hahah ya ben hiç schwul lerle tanışma şansına nail olamadığım için bu tarz muhabbetlerden uzak kalmişım :-) tanışsamda bu tarz konulara girmemki. bana ne milletin özelinden. :-) hem zaten yakışık almaz, anlamsız bi 'muhabbet' olur. Aber danke für die Erläuterung.
Valla bende meraklisi degilim. Düsseldorf Hauptbahnhof'tan Viyana'ya gidecektim trenle. Iceride sigara yasak oldugundan disarida bir cugara tellendiriyordum, bana biraz yandan bakip bakip duruyor. Normalinde erkekler arasinda yandan bakmak kavgaya alamettir. Kendimi onun bakislarindan tehdit icinde görmedim ama rahatsiz oldum. Sonra gittim yanina? Sag mal, was schaust du mich von der Seite immer wieder an? Ichh kahhnn nicht sprechen guuhuud deutsch. Ich schaue, weil du ein schöner Mann bist, ein schöönnner Mann.. Bende icimden vay yav$ak dedim, gökten dolu bizim basimiza da deli yagar dedim... Istese Düsseldorf'un bütün kadinlarinin gönlünü calacak kapasteye sahip ama gel gör ki, dünya görüsü olaylari tersten yorumluyor.. Dann sagte er, dass dass er schwul, passiv und devot sei sei und so weiter so weiter. Mir kam die Galle hoch, ich war kurz davor zu erbrechen....
Alt 28.02.2013, 19:43
OnMyOwn

Standard

Hahahah, yanlis kismet kapiyi caldi desene
Alt 28.02.2013, 19:53
the_last_time

Reden Yanlislara yer yok bende, daima dogru

Zitat:
Hahahah, yanlis kismet kapiyi caldi desene
Allah göstermesin, o zamanlar babasi Viyana'li olan bir hayat arkadasim vardi. Viyana senfoni orkestrasinda Cello calisiyordu ve ayni zamanda müsik ögretmeni idi. Orda arabamiz zaten olacak ve beraber geri dönecegiz diye arabayla degilde trenle gitmeyi makbül görmüstüm. Yolculuk 12 saat gibi bir sey sürüyor ve bende güzelce sevdigim bir kitabi okuyarak keyifli bir vakit gecirecektim Oraya kadar güzeldi ama ordan sonrasi iste bana ters düstü

Kismet meselesine gelince güzelim. Mevla isterse bir isi, mermere gecirir cürük bir disi, Mevla istemezse bir isi, pilav yerken düsürür saglam bir disi...
Ben gercek askin ilahi bir kaynagina inaniyorum. Yani olacagi varsa oluyor.. Yanlis kismet kapidan girse ben bacadan kacarim
Alt 01.03.2013, 16:23
OnMyOwn

Standard

Evet haklisin, katiliyorum. Haha hic bu Forumda bir Usere bu kadar cok"haklisin" ve "katiliyorum" kelimelerini kullanmamistim. Sen niye hep haklisin len? Kavga edilmez böyle Azicik Assitoni vs gibi anormal/sapik olaydin hahhah. Sasirdim normal insan görünce forumda
Alt 01.03.2013, 17:23
the_last_time

Standard

Bir esege ne kadar et verirsen ver, o dogasi itibariyle otu tercih eder Benim mayam onunkinden farkliymis demek ki de ondan.
Senden iltifat almak bir baska ayrilcalik. Seni ya bir sey icmeye ya da yemege davet edecegim simdi Hangi mutfagi begenirsin, Orta Asya Türk mutfagini severmisin? München'de Taklamakan var orda beraber bir ziyafet cekeriz, ya Akdeniz Mutfagini begenirmisin? Örnegin Fransiz mutfagini? Orda da keman müzigi esliginde candle-light dinner aksami yapariz Böyle bir iltifata ancak böyle karsilik verebilirim
Alt 04.03.2013, 23:08
OnMyOwn

Standard

Ben iltifat etmem, gercekleri söylerim.

Oo Sagolasin, davet etmis kadar oldun. Hem zaten bana München cok uzak. :-)
Alt 08.03.2013, 17:44
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Marquisedesade Beitrag anzeigen
@the_last_time
Dann mach dein Hosenstall zu fällt ja schon alles ab vor lauter Gammelfleische. Sind wir bereits im Iran oder wo befinde ich mich hier, wenn dir nicht paßt brauchst ja darauf nicht Antworten, kapisch. Also Mund zu und nach Teheran auswandern!!!!!!!!!!!!!!
habe eben diese unterhaltung gelesen und musste schmunzeln.

mach the_lastoş nicht so fertig, der sieht schon überall gespenster...
Alt 08.03.2013, 20:31
the_last_time

Standard

Zitat:
Ben iltifat etmem, gercekleri söylerim.

Oo Sagolasin, davet etmis kadar oldun. Hem zaten bana München cok uzak. :-)
Gercekleri senden duymak daha daha baska bir sereftir. Madem München sana cok uzak, o zaman Frankfurt'ta ki Taklamakan'a seni davet ediyim. Benim Orta Asya Türk mutfagina bir zaafimin vardir. Gidenler bana oranin sirf nispten iyi oldugunu söylemiyorlar. Hepsi damak tadi ve dünya görüsü güzel insanlar.. Frankfurt'takine gideriz bizde...
Antwort