| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bis vor vor ca. 4 Jahren kannte ich dieses Wort auch nicht. Ich habe dieses Wort zum ersten mal von einer Schwulette, ein Modell aus Mailand, der mich von der Seite ganz komisch belabert hat, der zum Fashionhaus nach Düsseldorf kam, gehört.. Ilim Cin'de de olsa cin'de de olsa, bulacaksin alacaksin
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hahah ya ben hiç schwul lerle tanışma şansına nail olamadığım için bu tarz muhabbetlerden uzak kalmişım :-)
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Valla bende meraklisi degilim. Düsseldorf Hauptbahnhof'tan Viyana'ya gidecektim trenle. Iceride sigara yasak oldugundan disarida bir cugara tellendiriyordum, bana biraz yandan bakip bakip duruyor. Normalinde erkekler arasinda yandan bakmak kavgaya alamettir. Kendimi onun bakislarindan tehdit icinde görmedim ama rahatsiz oldum. Sonra gittim yanina? Sag mal, was schaust du mich von der Seite immer wieder an? Ichh kahhnn nicht sprechen guuhuud deutsch. Ich schaue, weil du ein schöner Mann bist, ein schöönnner Mann.. Bende icimden vay yav$ak dedim, gökten dolu bizim basimiza da deli yagar dedim... Istese Düsseldorf'un bütün kadinlarinin gönlünü calacak kapasteye sahip ama gel gör ki, dünya görüsü olaylari tersten yorumluyor.. Dann sagte er, dass dass er schwul, passiv und devot sei sei und so weiter so weiter. Mir kam die Galle hoch, ich war kurz davor zu erbrechen....
|
|
|||
|
|||
![]() Hahahah, yanlis kismet kapiyi caldi desene
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Allah göstermesin, o zamanlar babasi Viyana'li olan bir hayat arkadasim vardi. Viyana senfoni orkestrasinda Cello calisiyordu ve ayni zamanda müsik ögretmeni idi. Orda arabamiz zaten olacak ve beraber geri dönecegiz diye arabayla degilde trenle gitmeyi makbül görmüstüm. Yolculuk 12 saat gibi bir sey sürüyor ve bende güzelce sevdigim bir kitabi okuyarak keyifli bir vakit gecirecektim
![]() ![]() Kismet meselesine gelince güzelim. Mevla isterse bir isi, mermere gecirir cürük bir disi, Mevla istemezse bir isi, pilav yerken düsürür saglam bir disi... Ben gercek askin ilahi bir kaynagina inaniyorum. Yani olacagi varsa oluyor.. Yanlis kismet kapidan girse ben bacadan kacarim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Evet haklisin, katiliyorum. Haha hic bu Forumda bir Usere bu kadar cok"haklisin" ve "katiliyorum" kelimelerini kullanmamistim. Sen niye hep haklisin len? Kavga edilmez böyle
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bir esege ne kadar et verirsen ver, o dogasi itibariyle otu tercih eder
![]() Senden iltifat almak bir baska ayrilcalik. Seni ya bir sey icmeye ya da yemege davet edecegim simdi ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ben iltifat etmem, gercekleri söylerim.
![]() Oo Sagolasin, davet etmis kadar oldun. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
mach the_lastoş nicht so fertig, der sieht schon überall gespenster... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat: