Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 20.10.2014, 09:42
ceylags

Standard

siz fake ben reel
anlayinnnnnn

ermenisinizmi? rumu? söyleyinn
Alt 20.10.2014, 09:52
Benutzerbild von Man_Bey
Man_Bey Man_Bey ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

hepinizi siddetle kiniyorum.

düzgün ve seviyeli paylasimlara davet ediyorum.
Alt 22.10.2014, 11:41
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
tophane de, koyun koyuna ac ve kimsesiz yatan cocuklarin irki ermeni veya rum olsa ne fark eder. yorulunca uyumasi gerekiyo insanin ve yatmis öyle beton üzerinde kimsesiz cocuklar kartonu battaniye yapip. onlarin irkina kim bakar? bakan varsa da mk!
Ha sktir PKK'li, sen ya da _EZEL_ Tophane'de koyun koyuna ac kimsesiz yatanlardan olmadiginiz icin coluk cocuk uzerinden duygu somurusu yapmana gerek yok, adamin onu coluk cocuga degil de senin gibi fasizm propagandasi yapanlara dedigi bariz. Isiniz gucunuz pisliklerinize cocuklari alet etmek.

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Uno bazen cok dobra ve komik yaziyorsun
_EZEL_'in Uno'nun da kendisi gibi PKK'li oldugunu bilmeden once agzindan kacirdigi gerceklerden biri, bak bunda seni takdir ettim _EZEL_, prdn _CENK_

Alt 22.10.2014, 12:20
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Ciddiye alinacak bir insan degilsin, bir kenar mahalle kadini cirkefliginde "öle dedi-böle dedi" cazginligi yaparak saldiriya geciyosun. Islemiyo ama!
Karsinda Aslan gibi yürekli, korkusuz ve yigit UNO var daha erkekce hamlelerle saldirman gerekiyo UNO'ya. Kari ayarlama gibi bir niyetim olsaydi, senin gibi önce ALLAH sonra da YÜCE TÜRK gibi bol prim yapan sloganlari kullanip yola cikardim.

Forumlarda, ALLAH diyenlerin neler yaptigini görüyok.
IRKCILIK yapanlari da görüyok! Karakterlerini de.
Alt 22.10.2014, 12:27
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Ciddiye alinacak bir insan degilsin, bir kenar mahalle kadini cirkefliginde "öle dedi-böle dedi" cazginligi yaparak saldiriya geciyosun. Islemiyo ama!
Karsinda Aslan gibi yürekli, korkusuz ve yigit UNO var daha erkekce hamlelerle saldirman gerekiyo UNO'ya. Kari ayarlama gibi bir niyetim olsaydi, senin gibi önce ALLAH sonra da YÜCE TÜRK gibi bol prim yapan sloganlari kullanip yola cikardim.

Forumlarda, ALLAH diyenlerin neler yaptigini görüyok.
IRKCILIK yapanlari da görüyok! Karakterlerini de.
Karsimda PKK'li pasif bir terorist var, gerci karsimda bile degil, karsima gececek kadar erkek degil, ne mal oldugunu en yakin kankan bile anlamis ondan bahsettim hemen endiselendin yine.

Allah ne alaka len, Allah'tan kim bahsetmis asagidaki mesajimda. Siz PKK'lilar yok musunuz, sirf taraftar toplamak icin dinden bahsedersiniz guneydogu'da dogu'da, komunist toplamak icin komunizmden bahsedersiniz bati'da, marmara'da. Ne oldugunuz belli degil.

''Karilar'' Allah ve Turklukten bahsedilince mi ayarlaniyormus? Iyice sapiklastin sen bak asagida _EZEL_ senin icin ne demis, abaza herif
Antwort