| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() siz fake ben reel
anlayinnnnnn ermenisinizmi? rumu? söyleyinn |
|
||||
|
||||
![]() hepinizi siddetle kiniyorum.
düzgün ve seviyeli paylasimlara davet ediyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
_EZEL_'in Uno'nun da kendisi gibi PKK'li oldugunu bilmeden once agzindan kacirdigi gerceklerden biri, bak bunda seni takdir ettim _EZEL_, prdn _CENK_ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ciddiye alinacak bir insan degilsin, bir kenar mahalle kadini cirkefliginde "öle dedi-böle dedi" cazginligi yaparak saldiriya geciyosun. Islemiyo ama!
Karsinda Aslan gibi yürekli, korkusuz ve yigit UNO var daha erkekce hamlelerle saldirman gerekiyo UNO'ya. Kari ayarlama gibi bir niyetim olsaydi, senin gibi önce ALLAH sonra da YÜCE TÜRK gibi bol prim yapan sloganlari kullanip yola cikardim. Forumlarda, ALLAH diyenlerin neler yaptigini görüyok. IRKCILIK yapanlari da görüyok! Karakterlerini de. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Allah ne alaka len, Allah'tan kim bahsetmis asagidaki mesajimda. Siz PKK'lilar yok musunuz, sirf taraftar toplamak icin dinden bahsedersiniz guneydogu'da dogu'da, komunist toplamak icin komunizmden bahsedersiniz bati'da, marmara'da. Ne oldugunuz belli degil. ''Karilar'' Allah ve Turklukten bahsedilince mi ayarlaniyormus? Iyice sapiklastin sen ![]() ![]() |