Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 19.10.2014, 12:36
ceylags

Standard Hepınız Fakesınız! Sadece Ben Reelım

HEPINIZ FAKESINIZ! SADECE BEN REELIM

SIZI FAkeler sizi
hepiniz yalan siniz yalaaannn
Alt 19.10.2014, 22:08
___EZEL___

Standard Sahtekar!

Sahtekarlar;bazen öyle seyler yazarlar ki onun söyledikleri kafani karistirir...Fakat sen bodoslama dalip,kendini desifre eden sahtekarlardansin belli,yoksa durduk yere ben sahte degilim,siz sahtesiniz demezdin....
Ayrica buraya üye olur olmaz,Forum u bulup,orda kendince zirvalaman bile senin aslinda ne aptal bir sahtekar oldugunun göstergesidir....Herkes kendine yakisani yapar,sana yakisan sahtekarliksa devam et,zaten sen bir iki yaz biz senin ne mal oldugunu anlariz....Bu numaralar eskidi,baska numara bak kendine........
Alt 19.10.2014, 22:38
ceylags

Standard

ezel fakedir fakeeee

ezel rum ve ermeni zat dir bence
inanmayin onaaa

inanmayyyinnnn

ben reelim
gercekleri söylüyorummm!!!!!

yasasin Atatürk
yasasin Peygamber!!!
Alt 19.10.2014, 22:44
___EZEL___

Reden

Zitat:
Zitat von ceylags Beitrag anzeigen
ezel fakedir fakeeee

ezel rum ve ermeni zat dir bence
inanmayin onaaa

inanmayyyinnnn

ben reelim
gercekleri söylüyorummm!!!!!

yasasin Atatürk
yasasin Peygamber!!!
Eveeet!Ben Türküm,Kürdüm,Lazim,Arabim,Cerkezim,Yunanim,ingili zim,almanim.cinliyim,rusum vb.Nazim Hikmet RAN in dedigi gibi;kardeslerim bakmayin sari sacli olduguma,ben asyaliyim afrikaliyim,kardeslerim bakmayin mavi gözlü olduguma,ben asyaliyim afrikaliyim.....Bunu senin gibi ne oldugu belirsiz tipler anlamaz,hem yazma tarzin cok efemine,bunuda anlayan anlar.....
Alt 19.10.2014, 23:13
Benutzerbild von kizkarsli
kizkarsli kizkarsli ist offline
Erfahrener Benutzer

Cool hayretsiniz

sanal ortamda fake tartismasi ne anlam tasir pek cözemedim?
Alt 19.10.2014, 23:14
ceylags

Standard

ezel denilen kisi

itiraf et: rum ve ermenimisin?
söyleeee
söyyyleeeeeee

YASASIN TÜRK MILLETI!
YASASIN ATATÜRK!!!
YASASIN PEYGAMBERIMIZ!!!!

BILIM ILIM DEMOKRASI
BUNLAR COK ÖNEMLII
COK ÖNEEEMLLIIII
Alt 20.10.2014, 01:30
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

tophane de, koyun koyuna ac ve kimsesiz yatan cocuklarin irki ermeni veya rum olsa ne fark eder. yorulunca uyumasi gerekiyo insanin ve yatmis öyle beton üzerinde kimsesiz cocuklar kartonu battaniye yapip. onlarin irkina kim bakar? bakan varsa da mk!
Zitat:
Zitat von ceylags Beitrag anzeigen
ezel denilen kisi

itiraf et: rum ve ermenimisin?
söyleeee
söyyyleeeeeee

YASASIN TÜRK MILLETI!
YASASIN ATATÜRK!!!
YASASIN PEYGAMBERIMIZ!!!!

BILIM ILIM DEMOKRASI
BUNLAR COK ÖNEMLII
COK ÖNEEEMLLIIII
Alt 20.10.2014, 08:05
___EZEL___

Reden

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
tophane de, koyun koyuna ac ve kimsesiz yatan cocuklarin irki ermeni veya rum olsa ne fark eder. yorulunca uyumasi gerekiyo insanin ve yatmis öyle beton üzerinde kimsesiz cocuklar kartonu battaniye yapip. onlarin irkina kim bakar? bakan varsa da mk!
Ya bu ceylani ciddiye alip yazmayin,yazim tarzindan belli,siyasetten ve türkceden bihaber olusu,hem tarzina bakarsaniz,sanki ekranin arkasinda,erkek nikli bir kadin var oldugunu anlarsiniz,burda dogmus büyümüs birine benziyor,kendini gelistirmedigi icinde,12 yaslarindaki cocuklar gibi konusuyor
Bu arkadasa bir öneri:Insanlar herhangi bir konuda birikime sahip olmayabilir,kendini istedigi gibi ifade edemeyebilir,fakat bu hic yapamayacagi anlamina gelmez?Sadece dünyayi gercekten ögrenmeye calis yeter,celiskilerini ve onun cözümlerini zaten görürsün...
Seni kimse burda dislamiyor aslinda,sen kendin ortayolcu bir tavir izledigin icin,ilgi cekmiyorsun...Her yaziya yorum yazmak zorunda olmadigin gibi,kimsenin yanlislarini,sirf bir baskasi sana,bana yazma dedigi icinde benimseme,kötü bir insan olursun...Burda herhangi bir insani dislamiyoruz,fakat;Man_bey,Bos,1insanolamamis lar gibilerinin,yazdiklariyla ilgilenmiyorsak,adamlarin gece gündüz radikal dinci örgüt propagandasi yaptigindan dolayidir....Ha birde kendilerini cok akilli saniyorlar ya o beni bitiriyor zati.......
Alt 20.10.2014, 08:34
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

dolayli olarak sktir et diyosun yani. bazen tek cümlelik tanimi, onlarca nokta-virgül kullanip koca satira sigdirinca anlamsizlasiyo.

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Ya bu ceylani ciddiye alip yazmayin,yazim tarzindan belli,siyasetten ve türkceden bihaber olusu,hem tarzina bakarsaniz,sanki ekranin arkasinda,erkek nikli bir kadin var oldugunu anlarsiniz,burda dogmus büyümüs birine benziyor,kendini gelistirmedigi icinde,12 yaslarindaki cocuklar gibi konusuyor
Bu arkadasa bir öneri:Insanlar herhangi bir konuda birikime sahip olmayabilir,kendini istedigi gibi ifade edemeyebilir,fakat bu hic yapamayacagi anlamina gelmez?Sadece dünyayi gercekten ögrenmeye calis yeter,celiskilerini ve onun cözümlerini zaten görürsün...
Seni kimse burda dislamiyor aslinda,sen kendin ortayolcu bir tavir izledigin icin,ilgi cekmiyorsun...Her yaziya yorum yazmak zorunda olmadigin gibi,kimsenin yanlislarini,sirf bir baskasi sana,bana yazma dedigi icinde benimseme,kötü bir insan olursun...Burda herhangi bir insani dislamiyoruz,fakat;Man_bey,Bos,1insanolamamis lar gibilerinin,yazdiklariyla ilgilenmiyorsak,adamlarin gece gündüz radikal dinci örgüt propagandasi yaptigindan dolayidir....Ha birde kendilerini cok akilli saniyorlar ya o beni bitiriyor zati.......
Alt 20.10.2014, 08:41
___EZEL___

Reden

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
dolayli olarak sktir et diyosun yani. bazen tek cümlelik tanimi, onlarca nokta-virgül kullanip koca satira sigdirinca anlamsizlasiyo.
Uno bazen cok dobra ve komik yaziyorsun
Antwort