| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() HEPINIZ FAKESINIZ! SADECE BEN REELIM
SIZI FAkeler sizi hepiniz yalan siniz yalaaannn |
|
|||
|
|||
![]() Sahtekarlar;bazen öyle seyler yazarlar ki onun söyledikleri kafani karistirir...Fakat sen bodoslama dalip,kendini desifre eden sahtekarlardansin belli,yoksa durduk yere ben sahte degilim,siz sahtesiniz demezdin....
Ayrica buraya üye olur olmaz,Forum u bulup,orda kendince zirvalaman bile senin aslinda ne aptal bir sahtekar oldugunun göstergesidir....Herkes kendine yakisani yapar,sana yakisan sahtekarliksa devam et,zaten sen bir iki yaz biz senin ne mal oldugunu anlariz....Bu numaralar eskidi,baska numara bak kendine........ |
|
|||
|
|||
![]() ezel fakedir fakeeee
ezel rum ve ermeni zat dir bence inanmayin onaaa inanmayyyinnnn ben reelim gercekleri söylüyorummm!!!!! yasasin Atatürk yasasin Peygamber!!! |
|
|||
|
|||
![]() Eveeet!Ben Türküm,Kürdüm,Lazim,Arabim,Cerkezim,Yunanim,ingili zim,almanim.cinliyim,rusum vb.Nazim Hikmet RAN in dedigi gibi;kardeslerim bakmayin sari sacli olduguma,ben asyaliyim afrikaliyim,kardeslerim bakmayin mavi gözlü olduguma,ben asyaliyim afrikaliyim.....Bunu senin gibi ne oldugu belirsiz tipler anlamaz,hem yazma tarzin cok efemine,bunuda anlayan anlar.....
|
|
||||
|
||||
![]() sanal ortamda fake tartismasi ne anlam tasir pek cözemedim?
|
|
|||
|
|||
![]() ezel denilen kisi
itiraf et: rum ve ermenimisin? söyleeee söyyyleeeeeee YASASIN TÜRK MILLETI! YASASIN ATATÜRK!!! YASASIN PEYGAMBERIMIZ!!!! BILIM ILIM DEMOKRASI BUNLAR COK ÖNEMLII COK ÖNEEEMLLIIII |
|
||||
|
||||
![]() tophane de, koyun koyuna ac ve kimsesiz yatan cocuklarin irki ermeni veya rum olsa ne fark eder. yorulunca uyumasi gerekiyo insanin ve yatmis öyle beton üzerinde kimsesiz cocuklar kartonu battaniye yapip. onlarin irkina kim bakar? bakan varsa da mk!
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Bu arkadasa bir öneri:Insanlar herhangi bir konuda birikime sahip olmayabilir,kendini istedigi gibi ifade edemeyebilir,fakat bu hic yapamayacagi anlamina gelmez?Sadece dünyayi gercekten ögrenmeye calis yeter,celiskilerini ve onun cözümlerini zaten görürsün... Seni kimse burda dislamiyor aslinda,sen kendin ortayolcu bir tavir izledigin icin,ilgi cekmiyorsun...Her yaziya yorum yazmak zorunda olmadigin gibi,kimsenin yanlislarini,sirf bir baskasi sana,bana yazma dedigi icinde benimseme,kötü bir insan olursun...Burda herhangi bir insani dislamiyoruz,fakat;Man_bey,Bos,1insanolamamis lar gibilerinin,yazdiklariyla ilgilenmiyorsak,adamlarin gece gündüz radikal dinci örgüt propagandasi yaptigindan dolayidir....Ha birde kendilerini cok akilli saniyorlar ya o beni bitiriyor zati....... |
|
||||
|
||||
![]() dolayli olarak sktir et diyosun yani. bazen tek cümlelik tanimi, onlarca nokta-virgül kullanip koca satira sigdirinca anlamsizlasiyo.
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |