Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 26.05.2013, 18:44
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
harbiden ama haa, o attigimiz dayaga ragmen, fare cesaretiyle hala karsimiza cikiyor.

@Sevtap
Biz seni bir beladan korumak istiyoruz. Yoksa elinin hamuruyla erkek isine karismak, ya da kadinin saci uzun akli kisa, sirtindan sopayi karnindan sipayi eksik etmeyeceksin gibi degimlerle bizim alakamiz yok. Biz öyle diyen farelere sopayi hazir tutuyoruz. Bak daha hala cayimiz gelmedi.. Ehh aciktikta artik aksam vakti, yemekte getirirsen iyi olur.. Bana bir tabak un tarhana ve bir tabakta manti? Sen istersin Billy?

Fare avlamayi bir bayana yaktiramiyoruz, modern de olsak, yine de Türk erkegiyiz. Her erkek aynidir ama halis Türk erkegi ayricaliktir.. Biz varken sana fare avlamak düser mi?
Degil mi Billy, Türk erkeginin de azbucuk gururu var
kurufasülye fena olmaz. yok ben emansipasyon tarafindanim. medeniyetlerde erkekler maymun gibi kadini koruyacagim diye telasa girmez. kadin kendini korumasini ögrenmesi lazim. yoksa cocuk yerine koyulurlar. yada sipor alanlarinda gördügüm gibi kis montosuylan 35 derecede yürüyüse cikarlar.

fareyi dövmek biraz refleks gibi oldugundan yapiyorum. esasinda birakmam lazim ama cok tahrik ediyor.
Alt 26.05.2013, 18:49
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:

@Sevtap
Biz seni bir beladan korumak istiyoruz. Yoksa elinin hamuruyla erkek isine karismak, ya da kadinin saci uzun akli kisa, sirtindan sopayi karnindan sipayi eksik etmeyeceksin gibi degimlerle bizim alakamiz yok. Biz öyle diyen farelere sopayi hazir tutuyoruz. Bak daha hala cayimiz gelmedi.. Ehh aciktikta artik aksam vakti, yemekte getirirsen iyi olur.. Bana bir tabak un tarhana ve bir tabakta manti? Sen istersin Billy?

Fare avlamayi bir bayana yaktiramiyoruz, modern de olsak, yine de Türk erkegiyiz. Her erkek aynidir ama halis Türk erkegi ayricaliktir.. Biz varken sana fare avlamak düser mi?
Degil mi Billy, Türk erkeginin de azbucuk gururu var
daha neler! bir zahmet coraplarinizida cikarip ayaklarinizi yikayim bari malum ya türk erkegi yok mantiyi yetistiremedim malum "ev islerimden" ama hemen gelir. tabi arkasina tatlisinida unutmadim.baska bir dileginiz varmidir?
Alt 26.05.2013, 18:50
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Billy73 Beitrag anzeigen
kurufasülye fena olmaz. yok ben emansipasyon tarafindanim. medeniyetlerde erkekler maymun gibi kadini koruyacagim diye telasa girmez. kadin kendini korumasini ögrenmesi lazim. yoksa cocuk yerine koyulurlar. yada sipor alanlarinda gördügüm gibi kis montosuylan 35 derecede yürüyüse cikarlar.

fareyi dövmek biraz refleks gibi oldugundan yapiyorum. esasinda birakmam lazim ama cok tahrik ediyor.
O zaten olmazsa olmazlardan bir tanesi, kadinin kendini ayaklarinin üstünde durmasi ve ve kendi haklarini korumasi lazim. Ama bazi mutasyon gecirmis fareler kadina siddete yöneliyorlar, iste ozaman ancak her sekilde korumayi kabul ederim....

Duydun mu Sevtap, bir tabak un tarhana, bir tabak manti ve kuru fasulye
Alt 26.05.2013, 18:51
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von sevtap05 Beitrag anzeigen
daha neler! bir zahmet coraplarinizida cikarip ayaklarinizi yikayim bari malum ya türk erkegi yok mantiyi yetistiremedim malum "ev islerimden" ama hemen gelir. tabi arkasina tatlisinida unutmadim.baska bir dileginiz varmidir?
Baska bir dilegimiz de artik caninin sagligi..
Alt 26.05.2013, 19:03
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Baska bir dilegimiz de artik caninin sagligi..
tskler onu bende cok istiyorum ve elimden geleni böyle kalmasi icin yapiyorum daha coook hedeflerim var gerceklestirecek dermisim
Alt 26.05.2013, 19:52
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
sorunda bu,anlamiyorsunuz...calisan türk ya da yabanci pek anlam ifade etmiyor.yapan-yaptiran bu durumda yabanci oluyor.
ilginc bi analiz etme-degerlendirme tarziniz var hepinizin.baraj,insaasinda cinliler yalisiyor olsa bile Yaptiran yabancilardir...

azicik zorlayin düsüncelerinizi lütfen,özgürce ve tarafsiz bakabilmeyi ögrenin o zaman karsilikli bazi seyleri kabul edebiliriz..bu sekil tartisma olmaz sadece kavga ederiz.
bizimde yeni dogan cumhuriyetimize bir "marshallplan" verilseydi, yabanci sermayeye gerek duymazdik elbet.burda yabanci maddi "destekten" bahsediliyor. yeterince zekali mühendislerimiz var bunlari gerceklestirmek icin.
http://t24.comtr/haber/almanya-ilisu...ekiliyor/21696
parcalanan osmanlinin bütün zenginliklerini osmanli topraklari haric heryerde görebilirsiniz bir o topraklarda degil.
birdeee... ilk defa böyle bir proje durdurulmus cevreyi ve dogayi koruma icerikli. neyse cevreyi koruma iyiki türkiyeye gelince akillarina gelmis.doga diye burda birsey kalmadi türkiyede bari kalsin öyle degilmi?
"Mit diesem Schritt bekommt der Schutz von Menschen, Kulturgütern und Natur erstmals Vorrang vor kurzfristigen Wirtschaftsinteressen", freut sich Christine Eberlein von der EvB.
http://www.swissinfoch/ger/archiv/Ke...ml?cid=7489950
Alt 26.05.2013, 20:16
BosphorusTaurus

Standard

Turkiye'deki cogu projeye dogayi koruma bahanesiyle karsi cikiliyor zaten. En son nukleer enerji santralleri konusu. Dunyada bir cok gelismis ulkenin onlarca nukleer enerji santrali var.

Sonra da niye bizim elektrikler pahali elektrigi ithal ediyoruz, niye koyumuze su gelmiyor diye hayiflaniyorlar.
Alt 26.05.2013, 20:36
crs79

Standard

yapmayin allah askina,hasankeyf sadece o cografyanin degil insanligin tarihidir...
nükleer santralleri kimse bana savunmasin...cernobili ne cabuk unuttunuz...halen radyasyon yayiyor.
Alt 26.05.2013, 20:43
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Turkiye'deki cogu projeye dogayi koruma bahanesiyle karsi cikiliyor zaten. En son nukleer enerji santralleri konusu. Dunyada bir cok gelismis ulkenin onlarca nukleer enerji santrali var.

Sonra da niye bizim elektrikler pahali elektrigi ithal ediyoruz, niye koyumuze su gelmiyor diye hayiflaniyorlar.
Sana katiliyorum Bosphorus.. Almanya'da santrallarin hic birisi kapatilmiyor. Ancak laf oyunu yapiliyor. Miladi dolan santrallere kapatilmis süsü veriliyor. Atomteknolojisinde Almanya lider ülkelerden birisi.. Etrafimizda Ukrayna, Ermenistan, Bulgaristan ve nicelerinin atom santralleri var.. Ya orda birsey olursa ne olur?
Basbakani sempatim fazla büyük degildir, ama dogru yaptigini da taktir ederim. Türk-Japon üniverstesi gibi, Atom santralleri gibi.. Ancak gicik oldugum seyler su apartkondular.. Almanya'da ki gibi ya da hatta Yunanistan'da ki gibi ev yapmasini bilmiyorlar.. düz evler, yatak odasi yatak odasina bakmadan

O konuda da Toki ve digerleri biraz gayret gösterse yanlis olmaz...
Alt 26.05.2013, 20:49
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Sana katiliyorum Bosphorus.. Almanya'da santrallarin hic birisi kapatilmiyor. Ancak laf oyunu yapiliyor. Miladi dolan santrallere kapatilmis süsü veriliyor. Atomteknolojisinde Almanya lider ülkelerden birisi.. Etrafimizda Ukrayna, Ermenistan, Bulgaristan ve nicelerinin atom santralleri var.. Ya orda birsey olursa ne olur?
Basbakani sempatim fazla büyük degildir, ama dogru yaptigini da taktir ederim. Türk-Japon üniverstesi gibi, Atom santralleri gibi.. Ancak gicik oldugum seyler su apartkondular.. Almanya'da ki gibi ya da hatta Yunanistan'da ki gibi ev yapmasini bilmiyorlar.. düz evler, yatak odasi yatak odasina bakmadan

O konuda da Toki ve digerleri biraz gayret gösterse yanlis olmaz...
Insanlarin gozu hep Cernobil'le korkutuluyor zaten. Neden o zaman o kadar gelismis ulke nukleer santrallerden vazgecmiyor? Japonya bile Fukushima'dan sonra nukleerden vazgecmedi.

http://www.euronuclear.org/info/ency...world-wide.htm

Almanya'da 9, fransa'da 58, abd'de 104 tane var.

Guvenli yapildigi surece nukleer santraller fazlasiyla gereklidir. Nukleer santraller konusunda egitilmesi icin Rusya'ya 300 Turk gonderilmisti, egitimleri devam ediyor. http://ekonomi.haberturk.com/makro-e...nukleer-egitim

Hatta sadece nukleer enerji santrali degil, nukleer bomba da gerekmektedir.

Apartkonutlar derken apartmanlardan bahsediyorsun sanirim, o konuda katiliyorum sana. Insanlar kumes gibi ust uste yasiyor, ulke cok genis degil. Mimarlar bir is beceremiyor evler hep ayni kaliptan cikma, duz, basit. Toki ve digerleri yap-sat pesinde. Farklilik degil.

Geändert von BosphorusTaurus (26.05.2013 um 20:53 Uhr).
Antwort