Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 26.05.2013, 13:15
zerrecikler

Standard

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Hadi gule gule evlat.
politika üzerine, ne demistim ben sana?
Alt 26.05.2013, 13:17
Remix

Standard

Zitat:
Zitat von zerrecikler Beitrag anzeigen
politika üzerine, ne demistim ben sana?
sende hep gizliden diyorsun. buradan söylede bizde faydalanalim senin bilgilerinden.
Alt 26.05.2013, 13:35
zerrecikler

Standard nafile

Zitat:
Zitat von Remix Beitrag anzeigen
sende hep gizliden diyorsun. buradan söylede bizde faydalanalim senin bilgilerinden.
tek basima kalmisim gercek olan yollarda.

ee, hayat nasil gidiyor toni?
Alt 26.05.2013, 17:47
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von Remix Beitrag anzeigen
arkadaslar kelime oyunlari yapmayin.

dersim katliamina dersim olayi desenizde birsey degismez.

bebek, cocuk, kadin ve sivili bombalayip vahsice öldürmenin ne oldugunu okuyucular karar versin.

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün Dersim katliamina aciklik getirmistir: "Dersim katliaminin suclulari Atatürk, CHP ve devlettir."

inkar politikalarindan vazgecin artik.

yillar önce kürtleri inkar etme politikasini simdi yaliyorsunuz.

ileride cocuklarinizada bu dersim katliamini yalatmayin.
Sen ne utanmaz arlanmaz pis bir cahil yaratikmissin. Sayfalarca delikanliliktan erkeklikten iftiradan ozurden bahsettin simdi fare gibi ozur dilemekten kaciyorsun.

Bir onceki sayfada sana yazdigim mesajimi oku.
Alt 26.05.2013, 17:54
the_last_time

Standard

Zitat:
Sen ne utanmaz arlanmaz pis bir cahil yaratikmissin. Sayfalarca delikanliliktan erkeklikten iftiradan ozurden bahsettin simdi fare gibi ozur dilemekten kaciyorsun.

Bir onceki sayfada sana yazdigim mesajimi oku.
Bosphorus, daha burda sen onun ne marifetlerine sahitlik edeceksin. Bayan olsaydin simdi sana derdi ki, yok benimle "blind-date" yapti ve iki saat sonra da hotele ciktik falan filan.. Sükür et ki bu konunda onun karsisina "erkekcesine" cikiyorsun ama o senin karsina erkekce cikar mi? Cikmaz! Onun silahi iftira, yalan, dolan vs. Egri agactan dogru dal cikmaz, kardes...
Alt 26.05.2013, 17:57
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Bosphorus, daha burda sen onun ne marifetlerine sahitlik edeceksin. Bayan olsaydin simdi sana derdi ki, yok benimle "blind-date" yapti ve iki saat sonra da hotele ciktik falan filan.. Sükür et ki bu konunda onun karsisina "erkekcesine" cikiyorsun ama o senin karsina erkekce cikar mi? Cikmaz! Onun silahi iftira, yalan, dolan vs. Egri agactan dogru dal cikmaz, kardes...
Hocam, herif iftira attigimi soyledi ozur dilememi istedi vs. vs. o kadar erkeklikten bahsetti, bunlarin hepsini bir onceki sayfamda ona gosterdim simdi kuyrugunu bacaklarinin arasina sikistirip kacan uyuz kopek gibi o konudan kaciyor, konuyu degistiriyor.

Hayatim boyunca bir suru platformda o kadar tartismaya girdim boyle cirkeflik gormedim. Ne utanmaz arlanmaz bir sey.
Alt 26.05.2013, 18:06
the_last_time

Standard

Zitat:
Hocam, herif iftira attigimi soyledi ozur dilememi istedi vs. vs. o kadar erkeklikten bahsetti, bunlarin hepsini bir onceki sayfamda ona gosterdim simdi kuyrugunu bacaklarinin arasina sikistirip kacan uyuz kopek gibi o konudan kaciyor, konuyu degistiriyor.

Hayatim boyunca bir suru platformda o kadar tartismaya girdim boyle cirkeflik gormedim. Ne utanmaz arlanmaz bir sey.
Cünkü onun amaci üzüm yemek degil, yani bilgi edinmek ya da baskalarini bilgilendirmek. Onun maksadi bagciyi dövmek ve ne olursa olsun, yandaslik ve yakalalik yaptigi tarafi sirin ve hakli göstermek. Ve bunun icin her yol mübah..

Geändert von the_last_time (26.05.2013 um 18:15 Uhr).
Alt 26.05.2013, 18:23
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:

dedimya sana. bizim kanalfaremiz en dayanikli farelerdendir. hergün dayak atiyoruz ama yine geliyor. ne yapacaksin alismis. tek dayak atinca ferrahliyor. yapacak baska birsey yok.

delikanlilik diyorsun, ama o kelime almancada anlami yok. farelerde zaten yok.
Alt 26.05.2013, 18:31
xAurumx

Standard

Aslinda böyle kisileri, veya yazdiklarini daha cok kisi sikayet etse, belki daha cok tepki gösterirler. Yarisi siliniyor, yarisi silinmiyor. Dogru dürüst mod da yok burda. Forumu kendi basina birakmislar. Herhalde böyle bir forum bir yerde yok. Kanuna uygun oldugunu da sanmiyorum.
Alt 26.05.2013, 18:34
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Billy73 Beitrag anzeigen
dedimya sana. bizim kanalfaremiz en dayanikli farelerdendir. hergün dayak atiyoruz ama yine geliyor. ne yapacaksin alismis. tek dayak atinca ferrahliyor. yapacak baska birsey yok.

delikanlilik diyorsun, ama o kelime almancada anlami yok. farelerde zaten yok.
harbiden ama haa, o attigimiz dayaga ragmen, fare cesaretiyle hala karsimiza cikiyor.

@Sevtap
Biz seni bir beladan korumak istiyoruz. Yoksa elinin hamuruyla erkek isine karismak, ya da kadinin saci uzun akli kisa, sirtindan sopayi karnindan sipayi eksik etmeyeceksin gibi degimlerle bizim alakamiz yok. Biz öyle diyen farelere sopayi hazir tutuyoruz. Bak daha hala cayimiz gelmedi.. Ehh aciktikta artik aksam vakti, yemekte getirirsen iyi olur.. Bana bir tabak un tarhana ve bir tabakta manti? Sen istersin Billy?

Fare avlamayi bir bayana yaktiramiyoruz, modern de olsak, yine de Türk erkegiyiz. Her erkek aynidir ama halis Türk erkegi ayricaliktir.. Biz varken sana fare avlamak düser mi?
Degil mi Billy, Türk erkeginin de azbucuk gururu var
Antwort