| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() sende hep gizliden diyorsun. buradan söylede bizde faydalanalim senin bilgilerinden.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ee, hayat nasil gidiyor toni? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bir onceki sayfada sana yazdigim mesajimi oku. |
|
|||
|
|||
![]() Bosphorus, daha burda sen onun ne marifetlerine sahitlik edeceksin. Bayan olsaydin simdi sana derdi ki, yok benimle "blind-date" yapti ve iki saat sonra da hotele ciktik falan filan.. Sükür et ki bu konunda onun karsisina "erkekcesine" cikiyorsun ama o senin karsina erkekce cikar mi? Cikmaz! Onun silahi iftira, yalan, dolan vs. Egri agactan dogru dal cikmaz, kardes...
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Hayatim boyunca bir suru platformda o kadar tartismaya girdim boyle cirkeflik gormedim. Ne utanmaz arlanmaz bir sey. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Geändert von the_last_time (26.05.2013 um 18:15 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
delikanlilik diyorsun, ama o kelime almancada anlami yok. farelerde zaten yok. |
|
|||
|
|||
![]() Aslinda böyle kisileri, veya yazdiklarini daha cok kisi sikayet etse, belki daha cok tepki gösterirler. Yarisi siliniyor, yarisi silinmiyor. Dogru dürüst mod da yok burda. Forumu kendi basina birakmislar. Herhalde böyle bir forum bir yerde yok. Kanuna uygun oldugunu da sanmiyorum.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
@Sevtap Biz seni bir beladan korumak istiyoruz. Yoksa elinin hamuruyla erkek isine karismak, ya da kadinin saci uzun akli kisa, sirtindan sopayi karnindan sipayi eksik etmeyeceksin gibi degimlerle bizim alakamiz yok. Biz öyle diyen farelere sopayi hazir tutuyoruz. Bak daha hala cayimiz gelmedi.. Ehh aciktikta artik aksam vakti, yemekte getirirsen iyi olur.. Bana bir tabak un tarhana ve bir tabakta manti? Sen istersin Billy? Fare avlamayi bir bayana yaktiramiyoruz, modern de olsak, yine de Türk erkegiyiz. Her erkek aynidir ama halis Türk erkegi ayricaliktir.. Biz varken sana fare avlamak düser mi? ![]() Degil mi Billy, Türk erkeginin de azbucuk gururu var ![]() |