| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ben mesela akpci degilim. Ama burda bas akpciler ortaligi dagitiyor. Ayni gercek hayatta gibi, herkesin yasamina burunlarini sokup, kendi yamuk düsüncelerini asilamaya calisiyorlar.
Bu forumda aslinda herkes birbiriyle ugrasiyor, bu bizim türk milletinden kaynaklaniyor belkide. Geändert von xAurumx (13.04.2013 um 09:50 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() onlar cok kötü kisilerdir igrenclik onlarin isidir
|
|
|||
|
|||
![]() Akpli olmadigini söyledigin icin sagol....eh baska kimse yok mu, Akp'yi begenmeyen?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bir insanin insanligi önemlidir, tuttugu Parti degil. Forumdaki yazilari önemlidir, tuttugu Parti degil.
|
|
|||
|
|||
![]() eh söyleyin the last time ve herrlichkeit arkadaslara siyaseti biraksinlar o zaman...burada benim tuttugum partiye laf söylüyor bazilari, ama davranis olarak kendileri benziyor anlattiklarina, haksizmiyim?
Insan baskalarina bakana kadar biraz kendine baksa fena olmaz mi? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ama yazilanlardan kimin nerede saf tuttugu cok acik ![]() |
|
||||
|
||||
![]() bir insanin zihniyeti önemli...
bozuk zihniyetli kemalistler her partilerde bulunuyordur. önemli olan o zihniyetleri temizlemek. irkci bir zihniyete sahip olanlar önce insan olmayi ögretmek önemli, bunlari insan edebilirsek gerisi önemli degil. |
|
||||
|
||||
![]() yine kasiniyorsun lastosch...
|
|
|||
|
|||
![]() Mülltoni'cigim, hos gemissen, sefalar getirmirssen
![]() ATV ve medya olaylarinindan bahsettim.. Bu gidisle Bala'yi da oldugu gibi alacagiz.. AKP'nin (%18'lik Parti) kalelerini "bizim okcular" teker teker tamda kalbinden vurarak düsürüyor.. Geändert von the_last_time (13.04.2013 um 16:41 Uhr). |