| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() wir haben es uns verdient, haben was dafür getan dass wir jetzt da stehen wo wir sind. und wir erzählen soviel wir wollen. du solltest doch darüber nachdenken weshalb dich das stört? medicusun anilarini anlatmasi beni rahatsiz etmiyor, ama zügürdü rahatsiz ettigini biliyorum. zenginin parasi zügürdün cenesini yoruyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Man weiss für ein scheiss Tag.....
bei Vaybee mal bisschen auf andere Gedanken kommen.. Mülltoni, wo bist du? Zeig' dich...... Geändert von the_last_time (12.04.2013 um 19:35 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nein das nicht, aber ist schon beruflicher Natur!
|
|
|||
|
|||
![]() Sinan Cetin'lerden, Acun Ilicali'lardan, düzenbaz serefsizlerden öyle bir biktim ki, izahi mümkün degildir...
Sivas'li Koca Haydar lakabli Pir Sultan Abdal'i daha da iyi anliyorum böyle dalkavuklari gördükce.. Hizir Pasa denen müridi Istanbul'lar da kariyer yapiyor ve Osmanli'da yüksek yerlere geliyor... Onda dedigi sözler... $ahi (Hz. Ali)'yi sevmek suc mu bana Ken (sen) bildirdin beni hana CAN ICIN YALVARMAM SANA $eyin Sah bana darilir... Gene neler düsünüyorum bu saatte ![]() Geändert von the_last_time (12.04.2013 um 20:08 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Dik duruslu insanlari nedense cok seviyorum. Dogru bildikleri seyler ugruna kimseye egilmiyorlar. Dar agacina cekiliyorlar, öldürülüyorlar ama yenilmiyorlar ve yüz yillar da gecse bir sekilde yasiyorlar!
|
|
|||
|
|||
![]() Ekonomi zive yapiyormus? Pueeh güleyim bari, ücüncü dünya ülkesi, ve digerlerinin ma$asi olma yolunda ileriyoruz. Keske birisi yeter bee dur dese!
|
|
|||
|
|||
![]() Bu forumda Akp'yi begenmeyen baska kisiler de var mi? varsa bilmek isterdim, bu kisilerin karakterini cok merak ediyorum, baskalariyla ugrasiyorlar ama kendileri nasillar diye?
|