| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ben sana hakaret eden yusufa bile yapma etme diyorum, sen burada bana hakaret etmeyi deniyorsun. üstelik yusuf senin samimi arkadasin. sen ve senin arkadaslarin bu provokasyonlarla ne amacladiginiz ortada. seviyemi bu tür cocukca sidik yarislari icin bozmam. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
biraz önce baska konuda irkci fasist söylemlerinden sonra sana söyleyecek sözüm kalmadi. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Insanin memleketini sevmek, milletini sevmek irkciliksa senin gözünden o zaman göz dokturna görün, ne deyim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bir kerede sözünün eri olsan.... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Kalbimin kösesinde iz birakan, insanlari düsünmeyi bile özlemisim...
Onlari cok özlemisim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Parfüm? In eine Mülltonne zum desinfizieren? Zwar enthält Parfüm in einer bestimmten Menge auch Alkohol, was ja bekanntlich desinfizierend wirken kann. Aber bestimmt nicht bei dieser Mülltonne..Da bedarf es schon anderer Mittel..
Geändert von the_last_time (14.03.2013 um 23:25 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() hepimiz kürdüz
hepimiz arnavutuz hepimiz türküz hepimiz arabiz hepimiz cerkeziz hepimiz laziz hepimiz kardesiz bu vatan topraklari kimsenin babasinin mali degil!!!! osmanli topraklari hepimizin bunu hicbir zaman unutmayin. bu topraklar üzerinde yasayan herkesin ayni haklari vardir bu topraklar üzerinde. türk irkinin, kürt irkinin, arnavut arap cerkez lazin üstünlügü veya ayricaligi yoktur. |
|
|||
|
|||
![]() Okumak cahilliði alsada eþeklik baki kalýyor.
|