| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() eee aklima bi atasözü geldi simdi, Can cikar ama Huy cikmazmis
![]() Tabiki gec degil, hangi yasda olursan ol, yeterki bir insanin icinde istek olsun, ozaman hedefler kendiliginden gerceklesir. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Insanlar anlamadigi konulara neden atlarlar cakal gibi?
|
|
||||
|
||||
![]() adi üzerinde cakallar
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Mann Mülltoni, du bist echt mit Scheisse vollgestopft. Ich sage dir mal was, Vitamin B ist alles. Und in aller Bescheidenheit, ich habe stets immer beste Kontakte geplegt und tue immer noch. Es war schon immer meine Stärke das Nützliche mit dem Angenehmen zu kombinieren.
Seni simdi kizdirmak istesem var bi tane cok büyük projeden bahs ederim. Bir senede kazandigini ben bir iste bitiririm. Ömmmmerrr, kardesssss git bize iki sise Champagner ayarla. Mustafa'ya da söyle o da gelsin, o da helal Champagner'yi cok sever. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
masallah her gün yeni projelerle geliyorsun ![]() bak sana bir nasihat vereyim. senin türkiyeye geleli 2 sene oldu. burada masa basinda herkes holdingler kuruyor... sende burada bircok projeye girecegim diye reklamini yapiyordun ama bir ise atilip gerceklestiremedin. daha 2 ay önce aylardir bir sirket kurmaya calisiyorum daha islemler bitmedi diyordun. birak bu ayaklari cakal. geri kalan üyelere bilgi icin: 40 yasinda hicbir is deneyimi olmayan egitimi olmayan meslegi bile olmayan bu kisi her ay yeni projelerle burada hayal ettiklerini anlatan anne evinde oturup baba parasiyla gecinen kadinlardan devamli reddedilen arkadasimizin hayallerinin gerceklesmisinde basarilar ve bol sans dilerim. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Benim Allah'a sükür en iyisinden meslegimde var, isimde var, gücüm de var.. Ona da ben Melih'in ve Tayyip'in ogullari gibi "babam sagolsunlardan" degilim. Ben bir hayirli evlat olarak anlimin teriyiyle yüzüm akiyla kazandigimdan anneme ve babama güzelinden de bir duplex bir ev aldim. Aradaki fark bu kocum! Bir insan bir insani tanimadan onun hakkinda yorum yapabilir mi? Yapsa bile bu saglikli olabilir mi? Hayir! Bunlar yalandan, dolandan ve iftiradan ileriye gitmez. Gel sana kim oldugumu ne oldugumu gösteriyim "ceketleri ilettiren adam" Hayy bi gülesim keldi simdi ![]() ![]() Geändert von the_last_time (14.03.2013 um 17:33 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
tuv-tuv seni burada rezil ettigi günleri cabuk unutmussun. yusuf (senin almanyadaki arkadasin) sana demedigi laf kalmadi. gelip oralarda annesini reklamini yapana selam söyle demisti. ben bile dayanamayip öyle deme dedim. anasinin ne günahi var? o reklamini yapsada sen duymamazliktan gel dedim. simdi anasinin babasini evini sahiplenip o ev benim ve anam babam benim evimde kaliyor moduna girdin. cok ayip, terbiyesizliginde bir siniri vardir. simdi sen ananin babanin bir ev alabilmeyecek kadar aciz oldugunu anlatiyorsun. battikca batiyorsun baba parasiyla gecinen arkadas. daha gecen gün ankaraya geldigimde kactin dedim, bunun üzerine bir daha geldiginde görüselim dedin. bende bu aralar ankarada isim yok dedim. simdi devamli gel gel gel moduna girdin lastoş, sen buradaki üyeleri aptalmi sandin??? herkes okuyabiliyor ve yorumunu yapiyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sen sormuyorsun ki bende sana söyleyim, daha nice marifetler var bende... Arkadaslar görüyorsunuz degil yukarida, cemaatci, tarikatci bir putperestin insanlara nasil hakaret ettigini... Ama zaten dini imani sapiklik olan birisinden fazla ne beklenir ki.. Adam ediyim diyorum, ama o hayvanligi seciyor. Eh anasi ne ki danasi olsun. Dana da yok orta da. Ne idigü oldugu belli olmayan bir yaratik iste ![]() |