Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 14.03.2013, 12:51
greenline

Standard

eee aklima bi atasözü geldi simdi, Can cikar ama Huy cikmazmis

Tabiki gec degil, hangi yasda olursan ol, yeterki bir insanin icinde istek olsun, ozaman hedefler kendiliginden gerceklesir.
Alt 14.03.2013, 13:58
OnMyOwn

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
du hast die richtige entscheidung getroffen, obwohl du es viel schwerer hast als die 1200euro verdiener wirst du den lohn dafür noch bekommen.

dieses geld verdienen und die ruhe haben ist wirklich verlockend, ich musste auch damit kämpfen nicht mein studium abzubrechen und kann heute sagen dass ich den richtigen weg eingeschlagen habe.

studieren/ausbildung in deutschland ist keine finanzielle frage mehr sondern eine frage der disziplin und des fleisses.

wenn du die nötigen finanziellen mittel hast solltest du dich nur auf dein studium konzentrieren und nicht arbeiten gehen. und auf solche typen die meinen das studenten die nicht arbeiten faul wären würde ich pfeifen. das sind doch immer nur die nicht-studierenden
Evet... Motivasyon icin tesekkürler.
Alt 14.03.2013, 14:04
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von OnMyOwn Beitrag anzeigen
Evet... Motivasyon icin tesekkürler.
sehr gerne
Alt 14.03.2013, 15:24
OnMyOwn

Standard

Insanlar anlamadigi konulara neden atlarlar cakal gibi?
Alt 14.03.2013, 16:29
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von OnMyOwn Beitrag anzeigen
Insanlar anlamadigi konulara neden atlarlar cakal gibi?
adi üzerinde cakallar
Alt 14.03.2013, 17:04
the_last_time

Standard

Mann Mülltoni, du bist echt mit Scheisse vollgestopft. Ich sage dir mal was, Vitamin B ist alles. Und in aller Bescheidenheit, ich habe stets immer beste Kontakte geplegt und tue immer noch. Es war schon immer meine Stärke das Nützliche mit dem Angenehmen zu kombinieren.

Seni simdi kizdirmak istesem var bi tane cok büyük projeden bahs ederim. Bir senede kazandigini ben bir iste bitiririm.
Ömmmmerrr, kardesssss git bize iki sise Champagner ayarla. Mustafa'ya da söyle o da gelsin, o da helal Champagner'yi cok sever. Birini isimizin serefine, digerini de birinin serefsizligine iceriz
Alt 14.03.2013, 17:19
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Mann Mülltoni, du bist echt mit Scheisse vollgestopft. Ich sage dir mal was, Vitamin B ist alles. Und in aller Bescheidenheit, ich habe stets immer beste Kontakte geplegt und tue immer noch. Es war schon immer meine Stärke das Nützliche mit dem Angenehmen zu kombinieren.

Seni simdi kizdirmak istesem var bi tane cok büyük projeden bahs ederim. Bir senede kazandigini ben bir iste bitiririm.
Ömmmmerrr, kardesssss git bize iki sise Champagner ayarla. Mustafa'ya da söyle o da gelsin, o da helal Champagner'yi cok sever. Birini isimizin serefine, digerini de birinin serefsizligine iceriz
sen yine nereden ciktin lastoş

masallah her gün yeni projelerle geliyorsun

bak sana bir nasihat vereyim. senin türkiyeye geleli 2 sene oldu. burada masa basinda herkes holdingler kuruyor... sende burada bircok projeye girecegim diye reklamini yapiyordun ama bir ise atilip gerceklestiremedin. daha 2 ay önce aylardir bir sirket kurmaya calisiyorum daha islemler bitmedi diyordun.

birak bu ayaklari cakal.

geri kalan üyelere bilgi icin:
40 yasinda
hicbir is deneyimi olmayan
egitimi olmayan
meslegi bile olmayan bu kisi
her ay yeni projelerle burada hayal ettiklerini anlatan
anne evinde oturup baba parasiyla gecinen
kadinlardan devamli reddedilen arkadasimizin hayallerinin gerceklesmisinde basarilar ve bol sans dilerim.
Alt 14.03.2013, 17:25
the_last_time

Standard

Zitat:
sen yine nereden ciktin lastoş

masallah her gün yeni projelerle geliyorsun

bak sana bir nasihat vereyim. senin türkiyeye geleli 2 sene oldu. burada masa basinda herkes holdingler kuruyor... sende burada bircok projeye girecegim diye reklamini yapiyordun ama bir ise atilip gerceklestiremedin. daha 2 ay önce aylardir bir sirket kurmaya calisiyorum daha islemler bitmedi diyordun.

birak bu ayaklari cakal.

geri kalan üyelere bilgi icin:
40 yasinda
hicbir is deneyimi olmayan
egitimi olmayan
meslegi bile olmayan bu kisi
her ay yeni projelerle burada hayal ettiklerini anlatan
anne evinde oturup baba parasiyla gecinen
kadinlardan devamli reddedilen arkadasimizin hayallerinin gerceklesmisinde basarilar ve bol sans dilerim.
Madem öyleyim, o zaman gel de sana ikinci sinif terk bir cahil köylü cocugunun dünyada ve Türkiye'de neler basardigini gösteriyim. Cogu tahsilli kirolarin, eger varsa tabii, saclari diken diken olur..

Benim Allah'a sükür en iyisinden meslegimde var, isimde var, gücüm de var.. Ona da ben Melih'in ve Tayyip'in ogullari gibi "babam sagolsunlardan" degilim. Ben bir hayirli evlat olarak anlimin teriyiyle yüzüm akiyla kazandigimdan anneme ve babama güzelinden de bir duplex bir ev aldim.
Aradaki fark bu kocum! Bir insan bir insani tanimadan onun hakkinda yorum yapabilir mi? Yapsa bile bu saglikli olabilir mi? Hayir! Bunlar yalandan, dolandan ve iftiradan ileriye gitmez. Gel sana kim oldugumu ne oldugumu gösteriyim "ceketleri ilettiren adam" Hayy bi gülesim keldi simdi Senin önünde ceketlerini ilikleyen saklabanlari bi görmek isterdim

Geändert von the_last_time (14.03.2013 um 17:33 Uhr).
Alt 14.03.2013, 17:39
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Madem öyleyim, o zaman gel de sana ikinci terk bir cahil köylü cocugunun dünyada ve Türkiye'de neler basardigini. Cogu tahsilli kirolarin, eger varsa tabii, saclari diken diken olur..

Benim Allah'a sükür en iyisinden meslegimde var, isimde var, gücüm de var.. Ona da ben Melih'in ve Tayyip'in ogullari gibi "babam sagolsunlardan" degilim. Ben bir hayirli evlat olarak anlimin teriyiyle yüzüm akiyla kazandigimdan anneme ve babama güzelinden de bir duplex bir ev aldim.
Aradaki fark bu kocum! Bir insan bir insani tanimadan onun hakkinda yorum yapabilir mi? Yapsa bile bu saglikli olabilir mi? Hayir! Bunlar yalandan, dolandan ve iftiradan ileriye gitmez. Gel sana kim oldugumu ne oldugumu gösteriyim "ceketleri ilettiren adam" Hayy bi gülesim keldi simdi Senin önünde ceketlerini ilikleyen saklabanlari bi görmek isterdim
lastoş iki günde nasil meslek sahibi oldun?
tuv-tuv seni burada rezil ettigi günleri cabuk unutmussun.
yusuf (senin almanyadaki arkadasin) sana demedigi laf kalmadi. gelip oralarda annesini reklamini yapana selam söyle demisti. ben bile dayanamayip öyle deme dedim. anasinin ne günahi var? o reklamini yapsada sen duymamazliktan gel dedim.
simdi anasinin babasini evini sahiplenip o ev benim ve anam babam benim evimde kaliyor moduna girdin.
cok ayip, terbiyesizliginde bir siniri vardir. simdi sen ananin babanin bir ev alabilmeyecek kadar aciz oldugunu anlatiyorsun. battikca batiyorsun baba parasiyla gecinen arkadas.

daha gecen gün ankaraya geldigimde kactin dedim, bunun üzerine bir daha geldiginde görüselim dedin.
bende bu aralar ankarada isim yok dedim.

simdi devamli gel gel gel moduna girdin lastoş, sen buradaki üyeleri aptalmi sandin???

herkes okuyabiliyor ve yorumunu yapiyor.
Alt 14.03.2013, 17:50
the_last_time

Standard

Zitat:
lastoş iki günde nasil meslek sahibi oldun?
tuv-tuv seni burada rezil ettigi günleri cabuk unutmussun.
yusuf (senin almanyadaki arkadasin) sana demedigi laf kalmadi. gelip oralarda annesini reklamini yapana selam söyle demisti. ben bile dayanamayip öyle deme dedim. anasinin ne günahi var? o reklamini yapsada sen duymamazliktan gel dedim.
simdi anasinin babasini evini sahiplenip o ev benim ve anam babam benim evimde kaliyor moduna girdin.
cok ayip, terbiyesizliginde bir siniri vardir. simdi sen ananin babanin bir ev alabilmeyecek kadar aciz oldugunu anlatiyorsun. battikca batiyorsun baba parasiyla gecinen arkadas.

daha gecen gün ankaraya geldigimde kactin dedim, bunun üzerine bir daha geldiginde görüselim dedin.
bende bu aralar ankarada isim yok dedim.

simdi devamli gel gel gel moduna girdin lastoş, sen buradaki üyeleri aptalmi sandin???

herkes okuyabiliyor ve yorumunu yapiyor.
Benim kendi evim var, Ankara'nin batisinda. Hatta Izmir'den de bir ev almayi düsünüyorum. Belki ileride Diyarbakir Diclekent'ten de bir tripleks alirim Allah nasip ederse. Oralara da cok yolum düsüyor.

Sen sormuyorsun ki bende sana söyleyim, daha nice marifetler var bende...

Arkadaslar görüyorsunuz degil yukarida, cemaatci, tarikatci bir putperestin insanlara nasil hakaret ettigini... Ama zaten dini imani sapiklik olan birisinden fazla ne beklenir ki..

Adam ediyim diyorum, ama o hayvanligi seciyor. Eh anasi ne ki danasi olsun. Dana da yok orta da. Ne idigü oldugu belli olmayan bir yaratik iste
Antwort