| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Laaaaaaa götoglani ex karini kim sikiyor hatirladinmi😀😀😀😀😀
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() FRAUENARZT LASS DiCH GEHN SPREiZ DEiNE BEiNE
|
|
|||
|
|||
![]() dul kari,
hayirdir sap dualari bir ise yaramadi mi? eee o tipte koca bulman zor tabi, sen su yayinladigin ibnelerde sansini dene, tam senlik ![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() BANA BAK LAN PASAKLI KOKMUS KALTAK A.Ç...
BURDA EL ALEME SATASACAGINA, GIT SU BABASIZ PIC COCUGUNA YEMEK YAP, EGER BECEREBILIYORSAN. EVINI PISLIK ALMIS GÖTÜRÜYOR. PC'NIN BASINDA SAP ARAYACAGINA GIT EVINLE BARKINLA ILGILEN: SIMARMA DEDIM SANA YOKSA SENIN BI YANINI BILMEM NE EDERIM, BENI GETIRME ORAYA... SANA BURDA KIMSE SAHIP CIKMAZ. BURDA BANA ARKA CIKARLAR DIYE KIMSEYE DE GÜVENME GÜVENDIGIN DAGLARI TUZ BU EDER SENIN O KILLI GÖTÜNE SOKARIM. TAMAM MI LAN BILMEM NESINI NE ETTIGIMIN KALTAGI.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ne oldu la acıdımı götoğlenı😀😀😀 Gerçekler hep acıdır Götoş |
|
|||
|
|||
![]() Götoş gerçekler hep acıdır mohahaha
|
|
|||
|
|||
![]() Ach der Gnom von Vaybee spukt und lügt noch und nöcher wieder hier herum.
YirtikMadame, götös ist ein Spruch von mir, den Du immer abbekommen hast. Das gute daran ist, dass es mir zeigt, dass Du in sehr beschränktem Maße lernfähig bist. Nur dein Maulwerk ist so groß, dass ich immer wenn Du lachst den Drang bekomme ein Tor zu schießen.... |
|
||||
|
||||
![]() benim adimi kullanmayacaksin demedimmi sana,benim etrafima ugramiyacaktin bumu sözün...BENIM YAZMADIGIM YAZIYI BANA ATF EDECEK KADAR ALCALMANIN ANLAMI NE, SAHTEKARLIK RUHUNUZA BULASMIS
ne yüzsüz insansiniz ya.ben sizler gibi yüzbin kiliga girmedigimi acik seffaf oldugumu en iyi sen bilmelisin..yenilen pehlivan yenilgiye doymaz" diyecegim fakat o söz size birkac kat yüksek.kopyalayip yapistirdigin nikimi derhal silip benden uzak durmayi deniyorsun...git larayla saklambac oyna hadi Zitat:
Geändert von YigitAdam (10.06.2017 um 23:40 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Hahahahaha, sen cidden bi alemsin haaa... Hic gülesim yoktu.
Ali-Cengiz oyunlari ile sen kimi kandirdigini saniyorsun? Selbst ein Blinder auf Krücken sieht doch dass auch du mitunter dich hinter allen Nicks verbirgst. Bizim orda bi laf var, söz vermek göt vermeye benzemez derler kocum. Verdigin sözü bileceksin, sözünü de tutacaksin. Söz agizdan cikasiya kadar senin esirindir, agizdan ciktiktan sonra sen onun esirisindir.. (Hz. Ali)... Mübarek Ramazan ayinda böyle, yalanlar dolanlar.. Kocum, esek yularindan erkek sözünden tutulur... Gecti Bor'un pazari, sür esegi Nigde'ye... Zitat:
|