| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Süpersin Ozan.
Seninle entellektüel boyutta karsi koymak herkesin harci degildir. Senden cok güzel bir Atatürkcü olur. Atatürk seninle gurur duyardi. Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ha pkk li capulcu ha kemalist capulcu, yoktur birbirlerinden farki,fakat burasi ciddi konu, baska platformlarda yaltaklasin birbirine..Seni uyarmistim, söz vermistin benim konulara uzak durakcaksin..hadi simdi...
Geändert von YigitAdam (27.05.2017 um 00:59 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Asagidaki vidiolari herkes izleyebilir fakat,sadece Müslüman ve Müslüman oldugunu iddia edenler, ellerini vicdanlarina imanlarina koyup yorum yapsinlar...AKSI HALDE AGZINDAN SALYA AKITANLARIN AGIZLARINA OT TIKAMAYA DEVAM EDECEGIMIZ BILINE!!
https://www.youtube.com/watch?v=Y4Irmm8KyDo ............ https://www.youtube.com/watch?v=dbc1PfccWGA Geändert von YigitAdam (27.05.2017 um 01:26 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Kemalist diye bir sey yok, Atatürkcüler de capulcu degil, bu ülkenin kurucu ünsüru. Herkes yokken onlar vardi.
Lara hanimin ya da Ozan beyin bilgi birikimi kendinleri ve fikirlerini savunmaya yeter. Onlarin bana ihtiyaci yok. Ben "$u bizim öbür meseleyi noktalayalim anlamistim". Sende dilersen benim konumlarimda yazabilirsin. Hakaret, iftira ve diger polemik unsurlari olmadikca, icerigene argümanlarinla her cevabi verebilirsin. Yok istemiyorum, yazmayacagim sende bende yazma dersen, o zaman tamam derim ve yazmam. Geändert von seyrangah_06 (27.05.2017 um 08:25 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Beyin sefaletinin bir örnegi Tükiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk kaninami dokunuyor yobaz?Türkiye Cumhuriyetinin $erefli tarihi senin gibi serefsizleri a$ar..yoksa babanin adini biliyor olmanmi zoruna gidiyor sana insan diyenin de Allah belasini versin ,hayasiz ,utanmaz,Senin dinin imanin olmayabilir, namusundami yok zabani.Sen deyil insan hayvan bile olamazsin.. Atatürke ve annesini atmadiginiz iftira kalmadi " Mustafa kemal onu yapti ,bunu yapti,sunu yapti. Iblis birde arastir oku neden ve nicin yapti,zabani gibi musallat oldunuz pislikler. sizi toplum af etse tanri ve tarih afetmez.. Atatürk bir bilinc,bir yaratici $uhur ,bir mission,Akil ,calisan bir beyin demek.Ezberini tekrarlama Yobaz..Hic bir $eya akilla bakmayin aliskanliklarini ve ezberinizi tekrarlayin.. Tarihin yarattigi ,bütün müslümanlarin ve bütün mazlumun milletin kaderi i$te orada Nutukta ,Tarihin yarattigi ve gör verdigi NUTUKTA-Mustafa Kemal Atatürk Nutukta.. Yüce önder Atatürk asla dinin yasakladigi bir sey yapmadi aksine ,dini ne gerektiriyorsa onu yapti,Vatani ve Milleti icin...Kurani senin gibi din bezirganlarindan kurtarak ve Allaha siginarak.. dini öyle istedigi icin yapti.. Rabbim Atatürke bu iftiralari atanlari ve onu desdekleyenleri bu dünyada ocaklarina ates düsür.Amin Geändert von Lara__ (31.05.2017 um 00:33 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
internette her okuduguna inanma gamyonsambeli kilikli amcik al buda internette sikik kasar http://www.gezenkus.com/haber_detay.asp?haberID=4196 |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
yalini yedin mi? Baban belli oldu diyemi bu kadar nefret ediyorsun Atatürk den? Atatürk olmasaydi simdi ingilizin ciftliginde köle olurdun... annanin hayat hikayesini hepimiz biliyoruz ...yaratici ol biraz Geändert von Lara__ (31.05.2017 um 00:50 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
cevabim hosuna gitmemis olmaliki annasinin hayat hikayesini anlatmaya baslamis |
|
||||
|
||||
![]() U... surtuk onun bunun yosmasi, burayi köprü altina cevirdin..bagnaz or...git baskasina sürtün benden uzak dur dedim illada kasiniyorsun bitli capulcu..yirtinsanda ben seni kasimam
hakaret etmeden yazman imkansiz mi, küfür cocugu veledizinamisin ne pohsun... BIZ SENIN GIBI ISKEMBEI KUBRADAN HERPISLIGI SOKTURDUGUN YERDEN ZIRVALAMIYORUZ, TARIHI DELILERLE M.KEMALIN TÜRKÜN ATASI OLAMIYACAGINI, CÜNKÜ KENDI ATASI BILE OLMAYAN INGILIZLERIN OYUNCAGI SIYONISTLERIN YALAKASI MÜNAFIK ISLAM DÜSMANI KOYU BIR ATEIST OLDUGUNU DELILERLE ISBAT ETTIK EDIYORUZ...BZI bUNLAR ILGILENDIRIYOR..TÜRK MILLETINE ATA OLARAK YUTTURULAN ALCAGIN KIRLI CAMASIRLARINI PAZARA CIKARMIS DURUMDAYIZ, MILLETIM YAKINDA ONUN ZIHNIYETINI SELANIGIN CÖPLÜGÜNE ATACAKTIR...SENIN GIBI KEMALDAN NEMALANAN ONUN BUNUN YOSMASI KENELERDE GIZLENECEKLERI DELIKLERDE atalarini korumaya devam ederler:-) Zitat:
Geändert von YigitAdam (31.05.2017 um 12:29 Uhr). |