| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ispanya mesafe olarak tr den cok daha yakin.
Ucaklarin benim bildigim en büyük masrafi ucak yakiti, bu ucak yakiti benim bildigim normal araba benzini degil. Das würden den preisunterschied erklären, außerdem nehmen wir türken sehr viel gepäck mit in die türkei, dies treibt noch mal die treibkosten in die höhe, denn desto schwerer der Flieger desto mehr muss getankt werden. Geändert von NurBanu (06.06.2015 um 00:16 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Hdp konusmasindaki saldiriyi AKP den bulanlar: cok sacma olmazmi böyle birsey yapmalari? Neden AKP kürtleri düsman etsin ve oyverecek insanlari korkutsun. Hatta kendi aralarindan biri bile olabilir.
|
|
||||
|
||||
![]() i$te ben böyle bildigin gibi..)
|
|
|||
|
|||
![]() İkide bir saate bakıyorum,her baktığımda ya 15.15 ya 16.16 yada 01.01 ve 02.02 diye gösteriyor.Bazende saate bakmadan kaç olduğunu biliyorum.Hala saata bakıyorum öyle umarsız,ne zaman geleceksin?
|
|
||||
|
||||
![]() Allah hepimizin kalbine göre versin,
ne güzel bir temenni. Söyleyen de söyleten de kendi içinde anlamlandırıyor...... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
aminnnnnnn kalbimin dim dimi ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Uyuzsunuz ama iyiki varsınız,siz kapışınca burda birileriyle,evet hayat devam ediyor diyorum,Anadolu gibi mağrur ve hırçın.....
|
|
|||
|
|||
![]() Bazen herşeyi terk etmek gerekir.Kendi hatalarınızı düzeltmek,yanlışları doğruya çevirmek ve kırılganlığınızı onarmak için uzaklaşmak gerek herşeyden.Kendini dinlemesini bilen insan,erdemli insandır.Kendinizi dinlemeye başladığınız zaman,ruhunuza bulaşan pası kiri görüyor ve onu düzeltmek için çaba harcıyorsunuz.Ben hep öyle yaparım,çivisi çıktımı bir şeyin,tamamıyla zıvanadan çıkmamak için,uzaklaşırım herşeyden ve herkesten.Son söz kimseye kızgın değilim,sadece kırgınım....
|
|
||||
|
||||
![]() Geändert von deniz1008 (21.06.2015 um 05:08 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Sayfa yine sacmaliyor
|