| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
yavrum sadece female > özür ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() iki kur$un vuramadiniz MHP liler
(sonra .....paso hareket yapiyorsunuz) dizlerine ... amina koyim Türkiye senin sahibin degil ! orsospu evladi Erdogan !! oglun neden Universte kuruyor ??? |
|
||||
|
||||
![]() [quote=Imogdi;2 ISLAM siz bi Türkiye dü$ünüyorum ..P5 ..[/QUOTE]
,-.................................................. ....................................... Islam yegane ideal hayat nizamidir Islam`siz bir hayat düsünenler veya gayri islami bir hayat sürenler , hayatin anlam ve maanasini hatta tadini alamayan zavalilardir. Bugün yer yüzünde azcok medeniyet varsa, dünya bunu islama borcludur. Imogdi gibi sapiklar mikroplardan beslenen parazitler hükmünde olduklari icin islam`siz bir hayat düslerler ...Düsünce hürriyeti var istedigin gibi düsünebilirsin, fakat "itler düsündü diye atlar ölmez" Geändert von 1insanol (27.04.2015 um 12:12 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() 22.04.2015, 05:29
Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Klasik ImGaydi orospulugu.
A.koysunlar Turkiye'de bile yasamiyorsun halen 'Turkiye soyle olsun, Turkiye boyle olsun' diyorsun ateist spermi. It urur kervan yurur. |
|
||||
|
||||
![]() ben de Ýslam'sýz bir dünya düþünüyorum.
Geändert von iplemeyen (01.05.2015 um 11:34 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() das ist der Spruch >>des Jahres !
|
|
||||
|
||||
![]() "Köpekler istedi diye atlar ölmez"
Saga sola bakamayan domuzlar gercegi görmez |
|
||||
|
||||
![]() Saga sola bakamayan domuzlar gercegi görmez
hadi bizi domuz yaptin ...lafim yok agam ! ![]() bence de "Türkiye Cumhuriyetine gelmi$ gecmi$ en yav$ak orsopu evladi di amcik agizli Imamin biri ...son sancilari ya$iyor bence .... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
https://www.youtube.com/watch?v=5wdSmQWi4BY |