| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Evet seyrangah, 3 mayıs Türkçülük bayramıdır.
|
|
|||
|
|||
![]() Senin sadece milliyetci degil ülkücü oldugunu düsünüyorum. Ayni Banu gibi, o'da ülkücüdür.
Ama sen galiba daha koyu ülkücüsün. Oguz boylarindan, Türk töresinden bahsettigine göre. Ben burda sirf Banu ile SevtapTuran hanimin ülkücü oldugunu biliyordum. Burda erkek ülkücünün oldudugnu sanmiyordum. Ama yanilmissim gene ![]() Kirim Tatari oldugunu bir yerde okumustum. Anlasilan Cüneyt Arkin'nin hemserisisin! Bende Afsar Türkmeniyim ve kendimde Afsarlarin örf ve adetlerini ögrenmeye calisirim. Ama insallah bir zaman Kirim'da Bahcesaray'i gezmek ve görmek isterim. |
|
|||
|
|||
![]() Önemli degil, AlphaWolf aciklama da bulundu. Öylemis!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bana yazdigin her yazida ahde vefali ve saygili bir geleneklerine, göreneklerine, örf ve adetlerine bagli bir Türk genci oldugunu görmüstüm hep. Afsarlar, Balkanlarda, Anadolu'da, Mezopatamya ve Iran'da bile bulunurlar. Afsar Boyu'nun Oguz boylarinin en savasci boylarindan birisi oldugunu biliyorum. Iran'da bile Türk devleti kurduklarini biliyorum (Akkoyunlu devleti) idi yanilmiyorsam. Bu konu hakkinda bende gereken bilgiye sahip degilim. Ama bir yazi yazabilirim! Geändert von seyrangah (19.04.2015 um 21:21 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Hele cok sükür!
Icinde "LARA" adi gecmeyen bir yazini okudum ya, artik gam yemem! Allah'im bu günleri bize gösterdigin icin sana ne kadar sükür etsek azdir! |
|
||||
|
||||
![]() Bu soruyu kim sormuş? Buna inanamıyorum! ![]()
|
||||
|
||||
![]() VER LAN ADRESSINI ONUN YERINE BEN GELECEGIM!!!!!! SENI 45 SANTIMLIK SIKIMLE IYICENE SIKEYIM!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() bugün t9 na
gelen vuruyo giden vuruyo ![]() iyice samar oglanina döndü bu kel oglan ![]() |
|
||||
|
||||
![]() SEN ÖNCE SANA SORULAN SORULAAR CEVAP VER CIRKEF ,RUH HASTASI PIKOPAT KEPAZE
|