| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Denkst du das würde er machen, das würde ja seine Schein- und Lügenwelt zerstören.. Am besten, lassen wir diese Träumer und Internet-Helden in ihren Scheinwelten.
Geändert von seyrangah (07.03.2015 um 10:48 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() götünden kanlar gelicek ...
öyle gebericek ...o.c Ahirete inanmam ... |
|
|||
|
|||
![]() Dinde zorlama yoktur, o hurafelere ve hikayelere bende inanmiyorum. Ama gercek Islam zaten o degil!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sana inanmayanin kelle sini kes demi$tir Muhammed .. ac Kuran i oku ... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sevgili dostum imodgi, I mog di wirklich. Aber das gehört nicht hier rein. Hier geht's um die Lügen der AKP-Regierung, die gilt es aufzudecken. |
|
||||
|
||||
![]() ...Kimi elestirirsen elestir beni ilgilendirmez.Ben hicbir parti pirtinin , hicbir ideolojinin,hovardasi degilim!!!
Burasi adi üstünde sosyal platform hertür insanin hatta cocuklarin bile takildigi bir ortamda öyle resimleri paylasamazsin..Paylasirim diyorsan o zaman ne seviyeden nede insanlikdan dem vurmayacaksin!!! Burasi balta görmemis orman degil! Yok ben " alikiran baskesenim "diyorsan o durumda sanalda zirvalamayacaksin GB yazip aderes isteme hakkina sahipsin gelir yapacagini yüzüme yapar varmi yürek anlarsin!! Sanal cakallarla isim olmaz Zitat:
Geändert von 1insanol (07.03.2015 um 11:03 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bende yürek sizin bin tanenizde olmayan kadar coktur! Sen o afrikalilarin mizahi resmini mesmini birak, bu serefizlerin yalanina ve iftiralarina yalanci sahit olma. Yoksa alcak bir köpekten farkin olmaz ve baska bir muamele de görmezsin benden. Geändert von seyrangah (07.03.2015 um 11:09 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
wir wollen das all unsere Mädchen "angeblich frei" werden ?? |
|
||||
|
||||
![]() Muhammed wollte eigentlich nur sein Beduinen-Volk vereinen ...
..er hatte das Judentum im Nacken gehabt ... |
|
|||
|
|||
![]() Sana ben Caner Taslaman'in ve Emre Dorman'in kitaplarini bu konuda tavsiye ediyorum.
|