| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
und ich erst ![]() her kadinda benim yazdiklarimi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kadinda güzellik ve Ahlak - Erkekte kariyer ve para. Bundan daha dogal birsey olmaz sanirim. O zaman gereksiz sitemlere de gerek yok. Erkek olmak zor di mi? Nasil zor nasil para kazanmasi ve calismasi, eve ekmek getirmesi, sorumluluk sahibi olmasi... Ay birsey beklemeyelim biz en iyisi bizim erkeklerden
![]() Kimse milyarder aramiyor, kadinlarin ne aradigini cözememissiniz malesef. Parayla satin alinamayacak degerlerden seylerden haberiniz yok sanirim. Insan Hanzoysa hicbir kadini parasiyla tutamaz ![]() Geändert von Calikusu81 (12.12.2014 um 02:23 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() para arkadaslar parraaaaaa
ulan parayla herkes satin alinabilir. herkesin, her insanin fiyati var. artik konusmalari birakin gercekleri görün, siz insanlarin cok mantikli akilli varliklar oldugnu mu zan ediyorsunuz cogunlukla. akilli ve mantikli, onurlu, serefli insan cok azdir dünyada. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Vayyy, endlich mal ein kluger Satz/Beitrag von dir, Congratulations !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() '' paran varsa hepsi sana gelir'' yazmissin ya peki sana gelenlerin hepsini reddetseydin, faydalanmasaydin o zaman ne olurdu?
herkes kendine bi sorsun simdi, bana gelen kadinlari reddetseydim, ondan faydalanmasaydim ne olurdu? herkes reddetse kadinlar böyle olurmuydu? olmazdi, demek ki sucun yarisi da kabul edende... hic kimse bana kendini savunmaya kalkmasin, adam gibi nefsinizle ugrassaniz mesele düzelir. onu gectim Genel evler, Kerhaneler sizi yok etmek icin acildi, siz gidip düsmana hizmet ettiniz sonrada düsman degil kadinlar suclu oldu... Düsmana gücünüz yetmiyor tabi.. suc herkeste kardesim, civanmertsen sucunu kabul edeceksin! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|