Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 01.11.2014, 19:51
CakaBeyy

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Ilkokula gittigimde,az da olsa okuma yazma biliyordum,ilk sene bunu gelistirince,büyük destanlar okumaya basladim hayran kaldim...Kilicini sallayip 50 insanin kafasini kesen müthis savascilardan,tutunda bir kurdun önderlik yaptigi destana kadar..biraz büyüdüm cocuklugum adli romani okudum ve artik bakis acim degisti,mesela insan hayati ve emegi önemliydi benim icin....Simdi hayalperest bir ulema ordan kuru SIKI patlatiyor,cahil halk bunu top güllesi saniyor...Bu saatten sonra,bu tür seylere anca cocuk beynine sahip olanlar inanir..Senin en büyük düsmanin sen kendinsin be kardes,git aynada kendinle savas...Bizim oralarda bu tipler icin söylenecek cok sey var,örnegin;"BEKARA BOSANMAK KOLAYDIR" veya"ZÜGÜRDE IFLAS BASITTIR" cocugada savas oyunlari basit gelir...Hayatinda eline silah almamislarin bu sacma fikirleri beni cok güldürüyor)))Nerden biliyorsunuz diyeceksiniz,yazmasindan belli......
Biz büyüyememis cahiliz iste, kendi aramizda konulara böyle yorumlar yapiyoruz, sen keyfine bak, umursama. Sizin oralar nere ise, oralarda yetismedigimiz icin, bilmedigimiz cok sey olmali....

Evet bana basit geldigine göre sizin oradakiler cok cesur olmali, yani hayat bana basit gelipte birden karsiniza cikinca dersimi alir gercekle yüzlesirim degil mi?

Eger bir gün isimden kovulursam yeni is yerlerine giderken bile Devrimci, Pkkli kisiler orada var mi yok mu arastirma yapmaliyim, yanlarinda calisirken korkarim elim ayagim titrer falan. calisamam ve ise girdigim gibi geri cikartilirim....

korkakligin gözü kör olsun..
Alt 01.11.2014, 20:10
___EZEL___

Standard :)))

Zitat:
Zitat von CakaBeyy Beitrag anzeigen
Biz büyüyememis cahiliz iste, kendi aramizda konulara böyle yorumlar yapiyoruz, sen keyfine bak, umursama. Sizin oralar nere ise, oralarda yetismedigimiz icin, bilmedigimiz cok sey olmali....

Evet bana basit geldigine göre sizin oradakiler cok cesur olmali, yani hayat bana basit gelipte birden karsiniza cikinca dersimi alir gercekle yüzlesirim degil mi?

Eger bir gün isimden kovulursam yeni is yerlerine giderken bile Devrimci, Pkkli kisiler orada var mi yok mu arastirma yapmaliyim, yanlarinda calisirken korkarim elim ayagim titrer falan. calisamam ve ise girdigim gibi geri cikartilirim....

korkakligin gözü kör olsun..
Ben daha allahuekber deyip kelle kesen bir devrimciye rastlamadim...Rastlayan varsa yazsin buraya...Ben daha din adi altinda,halki dolandiran bir devrimci görmedim...Bakin isterseniz,12 eylülde devrimciler icerde iken cesitli islami gruplar devlet destegi ve korumasiyla cogaliyorlardi....Sacmalamak bu olsa gerek,sen is bulmaktan önce kendine bir yürek bul,yüregin karardigi icin,korkularla yasiyorsun tipik erdogan ulemasi carpiticiligi....Sana bir halk nasihati,korkularinin üzerine git,korkunun ecele faydasi yoktur.....
Alt 01.11.2014, 20:27
CakaBeyy

Standard

Zitat:
Ben daha allahuekber deyip kelle kesen bir devrimciye rastlamadim...Rastlayan varsa yazsin buraya...Ben daha din adi altinda,halki dolandiran bir devrimci görmedim...Bakin isterseniz,12 eylülde devrimciler icerde iken cesitli islami gruplar devlet destegi ve korumasiyla cogaliyorlardi....Sacmalamak bu olsa gerek,sen is bulmaktan önce kendine bir yürek bul,yüregin karardigi icin,korkularla yasiyorsun tipik erdogan ulemasi carpiticiligi....Sana bir halk nasihati,korkularinin üzerine git,korkunun ecele faydasi yoktur.....
Sacmalamam belki sizin gibi yigit, cesur ve akilli olamadigimdandir. sizin oralarda yetismek varmis...
Alt 01.11.2014, 20:41
___EZEL___

Standard :)))

Zitat:
Zitat von CakaBeyy Beitrag anzeigen
Sacmalamam belki sizin gibi yigit, cesur ve akilli olamadigimdandir. sizin oralarda yetismek varmis...
Bizim oralarin adi;ANADOLU,BIN YILLARCA,TEKE TEK DÖVÜSTE YENILMEYENLERIN MEMLEKTI,Kendinden baskasina zarari olmayan,insanlarin memleketi...Bunu bir cocuk bile bilirdi,demek ki sen bebe sin......
Alt 01.11.2014, 20:45
CakaBeyy

Lächeln

Zitat:
Bizim oralarin adi;ANADOLU,BIN YILLARCA,TEKE TEK DÖVÜSTE YENILMEYENLERIN MEMLEKTI,Kendinden baskasina zarari olmayan,insanlarin memleketi...Bunu bir cocuk bile bilirdi,demek ki sen bebe sin......
Yok ya, ben o kadar bile sayilmam...

Korkagin tekiyim iste, Anadolunun Teke Tek dövüste yenilmeyenler yeri oldugunu bilmiyordum, bundan sonra ayagimi basmam.
Alt 02.11.2014, 11:12
Benutzerbild von Tur1
Tur1 Tur1 ist offline
Benutzer

Standard

Diyarbakır'da maskeli 2 kişinin silahlı saldırısında başından vurularak hayatını kaybeden Astsubay üstçavuş Necdet Aydoğdu'nun eşi Esra Aydoğdu, karnındaki bebeğini üzüntüden kaybetti.

http://www.medyafaresi.com/haber/Seh...ci_414588.html
Alt 02.11.2014, 11:14
___EZEL___

Daumen runter

Zitat:
Zitat von Tur1 Beitrag anzeigen
Diyarbakır'da maskeli 2 kişinin silahlı saldırısında başından vurularak hayatını kaybeden Astsubay üstçavuş Necdet Aydoğdu'nun eşi Esra Aydoğdu, karnındaki bebeğini üzüntüden kaybetti.

Bu acilari yasatanlari insanlik adina kiniyorum!
Alt 02.11.2014, 23:25
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Tur1 Beitrag anzeigen

Bu acilari yasayanlara bende Allah onlara daha beterini versin, öldürmesinde süründürsün ve görüyorumda bu masumlarin acisi yerde kalmayacak
Alt 03.11.2014, 12:42
huhusanane

Daumen runter

hic bir insani baska bir insan öldüremez,
bu insanlik disi ve büyük bir günah.
hayati Allah verdi Allah alir, gerisi sacma !!
Alt 08.11.2014, 08:44
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
91 yillik zülm? Yani? Simdiye kadar hic Bir iktidarla memnun degildi "bazilari" ve ancak ayrilik tek cözüm gibi Bir anlam veriyor bana bu
Eleman zulum demis )) bunlari israil'e sureceksin o zaman gorecekler zulum neymis. Bir de kurtler binlerce yildir orada yasiyor diyor salak, insanlik tarihinden haberi mi yoktur nedir.

Digeri de hem basbakan'in, gelismis ulkelerde cocuk yapilmasinin tesvik edildigi gibi Turklerin minimum 3 cocuk yapmasini istemesini elestiriyor, bir yandan da 'kurtlerin nufusu yakinda Turkleri gececek' diyor) simdi anladi mi neden Turklerin minimum 3 cocuk yapmasi gerektigini.

Hangi birini alintilayip tek tek cvp versem bilemedim.
Antwort