Zitat:
Zitat von ___EZEL___
Ilkokula gittigimde,az da olsa okuma yazma biliyordum,ilk sene bunu gelistirince,büyük destanlar okumaya basladim hayran kaldim...Kilicini sallayip 50 insanin kafasini kesen müthis savascilardan,tutunda bir kurdun önderlik yaptigi destana kadar..biraz büyüdüm cocuklugum adli romani okudum ve artik bakis acim degisti,mesela insan hayati ve emegi önemliydi benim icin....Simdi hayalperest bir ulema ordan kuru SIKI patlatiyor,cahil halk bunu top güllesi saniyor...Bu saatten sonra,bu tür seylere anca cocuk beynine sahip olanlar inanir..Senin en büyük düsmanin sen kendinsin be kardes,git aynada kendinle savas...Bizim oralarda bu tipler icin söylenecek cok sey var,örnegin;"BEKARA BOSANMAK KOLAYDIR" veya"ZÜGÜRDE IFLAS BASITTIR" cocugada savas oyunlari basit gelir...Hayatinda eline silah almamislarin bu sacma fikirleri beni cok güldürüyor  )))Nerden biliyorsunuz diyeceksiniz,yazmasindan belli......
|
Biz büyüyememis cahiliz iste, kendi aramizda konulara böyle yorumlar yapiyoruz, sen keyfine bak, umursama. Sizin oralar nere ise, oralarda yetismedigimiz icin, bilmedigimiz cok sey olmali....
Evet bana basit geldigine göre sizin oradakiler cok cesur olmali, yani hayat bana basit gelipte birden karsiniza cikinca dersimi alir gercekle yüzlesirim degil mi?
Eger bir gün isimden kovulursam yeni is yerlerine giderken bile Devrimci, Pkkli kisiler orada var mi yok mu arastirma yapmaliyim, yanlarinda calisirken korkarim elim ayagim titrer falan. calisamam ve ise girdigim gibi geri cikartilirim....
korkakligin gözü kör olsun..