Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 01.11.2014, 10:51
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Böse

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
Bir konuda dursan?
Das passt nicht zu PKK diyorsun. Bunu aciklarmisin? Yani o sehitleri öldüren PKK lilardi Herkes PKK li derken sen islamdan nefret ettigin icin Hizbullah diyorsun??

Yani PKK yi savunuyorsun ve kemalistim diyorsun?? Atatürk kürt devleti kurdurmak istese o zaman yapardi. 15 milyon kürt tabi olur.irandan, Iraktan, afganistandan, suriyeden kacan türkiyeye kosuyor. Biz türkler dünyada yardimsever ve misafirperverligimizle rakipsiziz. Buda demektir degilki herkese yardim edip kapimizi actik diye ülkenin yarisinida verelim. Parnagini veriyorsun kolunu koparmak gibi
spinnst du ...niye PKK yi savunayim ?
benim Atheist olmam ...
niye $ehid türk askerlerin degerini düsürür ?
(wir Türken sind ziemlich rassistisch unterwegs ..)

aber die Art wie die 3-4 Soldaten umgebracht worden sind
war nicht PKK like sondern ..
von hinten und in zivil das riecht eben nach Hizbollah ...
Alt 01.11.2014, 12:06
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen
spinnst du ...niye PKK yi savunayim ?
benim Atheist olmam ...
niye $ehid türk askerlerin degerini düsürür ?
(wir Türken sind ziemlich rassistisch unterwegs ..)

aber die Art wie die 3-4 Soldaten umgebracht worden sind
war nicht PKK like sondern ..
von hinten und in zivil das riecht eben nach Hizbollah ...
3 tanesi tutuldu ve PKK li olduklari cikti ve sen hala kabullenmek istemiyorsun. Öyle ya en cok nefret ettigin islamcilar yapar bunu
Alt 01.11.2014, 12:09
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Sana ne oldu,Son zamanlarda hep böyle yazilar yaziyorsun?Bazen tereddüt geciriyorum bu Sevtap mi yoksa Bosp.adli kisi Sevtap´in nicki ile mi yaziyor diye?Erdogan gerizekalisi agzi ile konusmaya basladin....Bir devlet yilardir düsünün ki cok cesitli milliyetler barindirsin fakat;daha 6 yasindayken bile Andimiz adi altinda tüm milliyetlere zorla türküm dedirtsin...Birileri ister kabul etsin ister etmesin,Kürtler 20 milyonu askin bir nufusla binlerce yil topraklarinda yasamis...Sen dilini kültürünü yasaklamissin,kürtler örgütlenmis dogru veya yanlis kendi haklarini savunmus....Sirf herhangi bir ilden örnek vericek olursak,mesela;Dersimde ne türk yasar nede sunni,fakat tüm köylerine 12 eylülde zorla cami yaptirilmistir....Ordaki Türk sayilacaklar ya asker yada polis vb.devlet yapilanmasidir....Simdi burda bir halkin herseyi bilmesi,bunu yargilamasi kadar dogal birsey olabilir mi?Gecenlerde sokak ortasinda bir gazeteci öldürüldügünde bu yaziya benzer bir yazi yazmis olsaydin,inan seni farkli degerlendirirdim...Fakat artik sende,kelle avcilari katarina binmis,her firsatta Pkk adi altinda,kürt düsmanligi yapiyorsun....Simdi burda sormak gerek,ben subayin öldürülmesini lanetleyip kinadim,sen bu gazeteciyi öldürenleri kinadin mi yok....Son söz yerine;sevtap ve benzerleri,insanliginizi sorgulayin,gidisatiniz bana vampirler ordusuna katilmaya hazirlanan kislikler olarak görünüyor...Sizleri toplumlar icinde nifak tohumlari serptiginiz icin kiniyorum!Birgün;bu irkci Fasit kimlikleri tarihe gömecek,cesitli milliyetlerden Türkiye halki!
Beni o zaman bastan begri okumadin. Her zaman PKK ya karsiyim ve yaptiklarini kiniyorum. Cok aptalca cok manasiz Bir Savas sürüyorlar. Ama cocukluktan daga kacirilanlardan ne beklenir. Aslinda acinilacak durumlari
Alt 01.11.2014, 12:16
huhusanane

Daumen runter

@ SevtapTuran

bilde dir doch mal endlich deine eigene Meinung,
du plapperst nur Mainstream Medien nach !!!!!!!!
scheinst einseitig zu denken und in deiner Weltansicht realitätsfern zu sein.
damit gemeint sind deine heutigen antworten im Forum.
manchmal ist es besser zu schweigen, als sich weiter zu verlieren.
nix ist so wie du denkst und hinsichtlich der Türkei schon gar nicht.

Geändert von huhusanane (01.11.2014 um 13:27 Uhr).
Alt 01.11.2014, 12:17
___EZEL___

Standard :)))

Zitat:
Beni o zaman bastan begri okumadin. Her zaman PKK ya karsiyim ve yaptiklarini kiniyorum. Cok aptalca cok manasiz Bir Savas sürüyorlar. Ama cocukluktan daga kacirilanlardan ne beklenir. Aslinda acinilacak durumlari
Denize düsen yilana sarilir derler,türk devletide hep bu yalanlara sarildi
Inan sevtap sen eger bir kürt sehrinde yasasaydin,inan simdi coktan daga cikmistin....Nasil anlatilir ki 91 yillik zülm bilemiyorum,herseyi vijdaniniza birakiyorum...Ölümleri savasi bende onaylamiyorum,fakat bu mevcut hükümet,sözde cözüm adi altinda cok sistematik zülm uyguluyor,düsünsene bi,suriyedeki rejimi degistirmek icin hep bir yerlerini yirtiyor,el nusra ve Isid gibi katillere silah ve para yardimi yapiyor...Anlamak isteyenmeyen zaten anlamaz,mesele anlamaya calismakta...Soruyorum,kim ister bu savasin devam etmesini?Büyük silah tacirleri..Nasil bitirmezler?Bir iki alcagi besleyerek,bunlarin arasinda erdogan grühuda var.....

Geändert von ___EZEL___ (01.11.2014 um 12:23 Uhr).
Alt 01.11.2014, 17:20
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Denize düsen yilana sarilir derler,türk devletide hep bu yalanlara sarildi
Inan sevtap sen eger bir kürt sehrinde yasasaydin,inan simdi coktan daga cikmistin....Nasil anlatilir ki 91 yillik zülm bilemiyorum,herseyi vijdaniniza birakiyorum...Ölümleri savasi bende onaylamiyorum,fakat bu mevcut hükümet,sözde cözüm adi altinda cok sistematik zülm uyguluyor,düsünsene bi,suriyedeki rejimi degistirmek icin hep bir yerlerini yirtiyor,el nusra ve Isid gibi katillere silah ve para yardimi yapiyor...Anlamak isteyenmeyen zaten anlamaz,mesele anlamaya calismakta...Soruyorum,kim ister bu savasin devam etmesini?Büyük silah tacirleri..Nasil bitirmezler?Bir iki alcagi besleyerek,bunlarin arasinda erdogan grühuda var.....

91 yillik zülm? Yani? Simdiye kadar hic Bir iktidarla memnun degildi "bazilari" ve ancak ayrilik tek cözüm gibi Bir anlam veriyor bana bu
Alt 01.11.2014, 18:35
___EZEL___

Standard Hayir!

Zitat:
91 yillik zülm? Yani? Simdiye kadar hic Bir iktidarla memnun degildi "bazilari" ve ancak ayrilik tek cözüm gibi Bir anlam veriyor bana bu
Tek cözüm gercek demokrasi,baska birsey degil bana ve bircok insana göre,ayriliklar kime fayda getirmis?Bak yani basimizdaki komsu devletlere,hep ayrilik düsü kurup gücsüz kaliyor,her önüne gelene yem oluyorlar!Et ve tirnak birbirinden ayrilamaz.....
Alt 01.11.2014, 18:48
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Tek cözüm gercek demokrasi,baska birsey degil bana ve bircok insana göre,ayriliklar kime fayda getirmis?Bak yani basimizdaki komsu devletlere,hep ayrilik düsü kurup gücsüz kaliyor,her önüne gelene yem oluyorlar!Et ve tirnak birbirinden ayrilamaz.....
Iste bu konuda hemfikiriz, katalanlar, iskoclar referendumda ne Elde ettiler ortada. Gerci katalanlar referenduma bile giremedi bilgime göre

Ülkemizde birlik olsa, yeyüzünde cennete dönüsürdü. Ama cekemeyenler karistiriyor ortaligi
Alt 01.11.2014, 19:02
CakaBeyy

Standard

Son cirpinislar...

Bugün Türkiye Dünyanin en büyük devletlerine kafa tutmaya hazirlaniyorsa o halde ben Pkk diye basit bir seyi konusmam.

bunun arkasinda daha büyük seyler var. Büyükler giderse Pkk dediginiz sey zaten otomatik'men gitmis oluyor.

O zaman ne diye P bilmem neye ya odaklanayim ki?

Türkiye Cumhuriyeti Büyük Düsmanlarindan birini köseye SIKISTIRSIN, o ülke ne der biliyor musunuz?

isterseniz PKKyi 1 ay icinde ortadan kaldiriririz, bize firsat verin...

Bozmasi kolay olur

Onlarin sistemi ne de olsa.....
Alt 01.11.2014, 19:16
___EZEL___

Standard Ilkokul...

Zitat:
Zitat von CakaBeyy Beitrag anzeigen
Son cirpinislar...

Bugün Türkiye Dünyanin en büyük devletlerine kafa tutmaya hazirlaniyorsa o halde ben Pkk diye basit bir seyi konusmam.

bunun arkasinda daha büyük seyler var. Büyükler giderse Pkk dediginiz sey zaten otomatik'men gitmis oluyor.

O zaman ne diye P bilmem neye ya odaklanayim ki?

Türkiye Cumhuriyeti Büyük Düsmanlarindan birini köseye SIKISTIRSIN, o ülke ne der biliyor musunuz?

isterseniz PKKyi 1 ay icinde ortadan kaldiriririz, bize firsat verin...

Bozmasi kolay olur

Onlarin sistemi ne de olsa.....
Ilkokula gittigimde,az da olsa okuma yazma biliyordum,ilk sene bunu gelistirince,büyük destanlar okumaya basladim hayran kaldim...Kilicini sallayip 50 insanin kafasini kesen müthis savascilardan,tutunda bir kurdun önderlik yaptigi destana kadar..biraz büyüdüm cocuklugum adli romani okudum ve artik bakis acim degisti,mesela insan hayati ve emegi önemliydi benim icin....Simdi hayalperest bir ulema ordan kuru SIKI patlatiyor,cahil halk bunu top güllesi saniyor...Bu saatten sonra,bu tür seylere anca cocuk beynine sahip olanlar inanir..Senin en büyük düsmanin sen kendinsin be kardes,git aynada kendinle savas...Bizim oralarda bu tipler icin söylenecek cok sey var,örnegin;"BEKARA BOSANMAK KOLAYDIR" veya"ZÜGÜRDE IFLAS BASITTIR" cocugada savas oyunlari basit gelir...Hayatinda eline silah almamislarin bu sacma fikirleri beni cok güldürüyor)))Nerden biliyorsunuz diyeceksiniz,yazmasindan belli......
Antwort