Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 18.10.2014, 21:30
ceylags

Standard Bu gidisle Türkiyeden bir kadinla evlenicegim :)

Bu gidisle Türkiyeden bir kadinla evlenicegim baska yolu yok bunun

burda bulmak zor
cünkü Türk bir hanim istiyorum, yabancisi olmaz
hic olmasa müslüman olmasi lazim...

burda gercekten cok zor
iyi alman kadinlari da var, ama türklere karsi ön yargililar, ve bir alman kadina cok güvencem yok-----görüyorsunuz cünkü-cogu Türk erkeklerini kullaniyorlar ve eninde sonunda bosaniyorlar.

arkadaslar bence Türkiyeden es getirmek en mantiklisi.

Geändert von ceylags (18.10.2014 um 21:56 Uhr).
Alt 19.10.2014, 00:36
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ceylags Beitrag anzeigen

burda bulmak zor

burda gercekten cok zor
iyi alman kadinlari da var, ama türklere karsi ön yargililar, ve bir alman kadina cok güvencem yok-----görüyorsunuz cünkü-cogu Türk erkeklerini kullaniyorlar ve eninde sonunda bosaniyorlar.

Ordan getirme. Orda kal sende. Ordan koparip tanimadigi kültüre neden getireceksinki ama tabi yasadigin sehrede bakar.
Dindar bayanlar alman türk fark etmiyor ama Allah böyle insanlar nasip etsin sevdiklerime. Müslüman olmus alman arkadasla aksam sohbet ettik. Öyle kendini vermiski dine bana bahsettigim yabanci düsmanligindan icin diyorki : almanlar böyle hissetmez cünki dinin verdigi insaf duygusu yok onlarda diye ama tabiki bu her dinle büyüyen icinde gecerlimi süphem var
Alt 22.10.2014, 12:23
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ceylags Beitrag anzeigen

burda bulmak zor

burda gercekten cok zor

Allah Allah, ben de tam tersini saniyordum. Turkiye'de millet kucak kucaga takiliyor dostum, malum modernlesiyoruz avrupa'yi taklit ettikce. Bizdeki modernlesme boyle, isine gelirse, sabah sen ise git aksam esin baskasiyla takilsin. Turkiye'de hayat bu. Evli cocuklu olmalari farketmiyor. Seytan kafalarina girince isler degisiyor.

Ben de almanya'daki Turk kadinlar icin tam tersini dusunuyordum, orada bulamiyorsan Turkiye'de isin daha zor.
Alt 22.10.2014, 15:13
Beyazguel60

Ausrufezeichen

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Allah Allah, ben de tam tersini saniyordum. Turkiye'de millet kucak kucaga takiliyor dostum, malum modernlesiyoruz avrupa'yi taklit ettikce. Bizdeki modernlesme boyle, isine gelirse, sabah sen ise git aksam esin baskasiyla takilsin. Turkiye'de hayat bu. Evli cocuklu olmalari farketmiyor. Seytan kafalarina girince isler degisiyor.

Ben de almanya'daki Turk kadinlar icin tam tersini dusunuyordum, orada bulamiyorsan Turkiye'de isin daha zor.
Aynen

Bende Bosphorus´a katiliyorum, ve diyorum ki TR´den gelenlerin hatta ve hatta bir baska büyük sorunu vardir !!!

Herkesin bildigi kadariyla onlarin buraya alisma sorunlari var, bunu lütfen gözardi etmeyin, bununla alakali isterseniz size Kazim Erdogan´in aciklamalarini paylasa bilirim......

Problemin adina da Ithal-Damat veya Ithal-Gelin Sendromu deniliyor !!! .....
Bunlarin cogu malesef Almanya´da mutlu olamiyor .

Alt 22.10.2014, 15:27
CakaBeyy

Standard

Hayirli olsun evlilik düsüncen. ben kendi acimdan bakip yorum yapmayacagim, sen kendini biliyorsundur efendi. sadece kolayliklar dilerim.
Antwort