Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Bu gidisle Türkiyeden bir kadinla evlenicegim :) (http://localhost/forum/showthread.php?t=12557)

18.10.2014 21:30

Bu gidisle Türkiyeden bir kadinla evlenicegim :)

Bu gidisle Türkiyeden bir kadinla evlenicegim :) baska yolu yok bunun

burda bulmak zor
cünkü Türk bir hanim istiyorum, yabancisi olmaz
hic olmasa müslüman olmasi lazim...

burda gercekten cok zor
iyi alman kadinlari da var, ama türklere karsi ön yargililar, ve bir alman kadina cok güvencem yok-----görüyorsunuz cünkü-cogu Türk erkeklerini kullaniyorlar ve eninde sonunda bosaniyorlar.

arkadaslar bence Türkiyeden es getirmek en mantiklisi.

SevtapTuran 19.10.2014 00:36

Zitat:

Zitat von ceylags (Beitrag 2095708)

burda bulmak zor

burda gercekten cok zor
iyi alman kadinlari da var, ama türklere karsi ön yargililar, ve bir alman kadina cok güvencem yok-----görüyorsunuz cünkü-cogu Türk erkeklerini kullaniyorlar ve eninde sonunda bosaniyorlar.

Ordan getirme. Orda kal sende. Ordan koparip tanimadigi kültüre neden getireceksinki ama tabi yasadigin sehrede bakar.
Dindar bayanlar alman türk fark etmiyor ama Allah böyle insanlar nasip etsin sevdiklerime. Müslüman olmus alman arkadasla aksam sohbet ettik. Öyle kendini vermiski dine bana bahsettigim yabanci düsmanligindan icin diyorki : almanlar böyle hissetmez cünki dinin verdigi insaf duygusu yok onlarda diye ama tabiki bu her dinle büyüyen icinde gecerlimi süphem var

Bosphorus_ 22.10.2014 12:23

Zitat:

Zitat von ceylags (Beitrag 2095708)

burda bulmak zor

burda gercekten cok zor

Allah Allah, ben de tam tersini saniyordum. Turkiye'de millet kucak kucaga takiliyor dostum, malum modernlesiyoruz avrupa'yi taklit ettikce. Bizdeki modernlesme boyle, isine gelirse, sabah sen ise git aksam esin baskasiyla takilsin. Turkiye'de hayat bu. Evli cocuklu olmalari farketmiyor. Seytan kafalarina girince isler degisiyor.

Ben de almanya'daki Turk kadinlar icin tam tersini dusunuyordum, orada bulamiyorsan Turkiye'de isin daha zor. :)

22.10.2014 15:13

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2096212)
Allah Allah, ben de tam tersini saniyordum. Turkiye'de millet kucak kucaga takiliyor dostum, malum modernlesiyoruz avrupa'yi taklit ettikce. Bizdeki modernlesme boyle, isine gelirse, sabah sen ise git aksam esin baskasiyla takilsin. Turkiye'de hayat bu. Evli cocuklu olmalari farketmiyor. Seytan kafalarina girince isler degisiyor.

Ben de almanya'daki Turk kadinlar icin tam tersini dusunuyordum, orada bulamiyorsan Turkiye'de isin daha zor. :)

:) Aynen

Bende Bosphorus´a katiliyorum, ve diyorum ki TR´den gelenlerin hatta ve hatta bir baska büyük sorunu vardir !!!

Herkesin bildigi kadariyla onlarin buraya alisma sorunlari var, bunu lütfen gözardi etmeyin, bununla alakali isterseniz size Kazim Erdogan´in aciklamalarini paylasa bilirim......

Problemin adina da Ithal-Damat veya Ithal-Gelin Sendromu deniliyor !!! .....
Bunlarin cogu malesef Almanya´da mutlu olamiyor .

22.10.2014 15:27

Hayirli olsun evlilik düsüncen. ben kendi acimdan bakip yorum yapmayacagim, sen kendini biliyorsundur efendi. sadece kolayliklar dilerim.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:38 Uhr.