![]() |
Bu gidisle Türkiyeden bir kadinla evlenicegim :)
Bu gidisle Türkiyeden bir kadinla evlenicegim :) baska yolu yok bunun
burda bulmak zor cünkü Türk bir hanim istiyorum, yabancisi olmaz hic olmasa müslüman olmasi lazim... burda gercekten cok zor iyi alman kadinlari da var, ama türklere karsi ön yargililar, ve bir alman kadina cok güvencem yok-----görüyorsunuz cünkü-cogu Türk erkeklerini kullaniyorlar ve eninde sonunda bosaniyorlar. arkadaslar bence Türkiyeden es getirmek en mantiklisi. |
Zitat:
Dindar bayanlar alman türk fark etmiyor ama Allah böyle insanlar nasip etsin sevdiklerime. Müslüman olmus alman arkadasla aksam sohbet ettik. Öyle kendini vermiski dine bana bahsettigim yabanci düsmanligindan icin diyorki : almanlar böyle hissetmez cünki dinin verdigi insaf duygusu yok onlarda diye ama tabiki bu her dinle büyüyen icinde gecerlimi süphem var |
Zitat:
Ben de almanya'daki Turk kadinlar icin tam tersini dusunuyordum, orada bulamiyorsan Turkiye'de isin daha zor. :) |
Zitat:
Bende Bosphorus´a katiliyorum, ve diyorum ki TR´den gelenlerin hatta ve hatta bir baska büyük sorunu vardir !!! Herkesin bildigi kadariyla onlarin buraya alisma sorunlari var, bunu lütfen gözardi etmeyin, bununla alakali isterseniz size Kazim Erdogan´in aciklamalarini paylasa bilirim...... Problemin adina da Ithal-Damat veya Ithal-Gelin Sendromu deniliyor !!! ..... Bunlarin cogu malesef Almanya´da mutlu olamiyor . |
Hayirli olsun evlilik düsüncen. ben kendi acimdan bakip yorum yapmayacagim, sen kendini biliyorsundur efendi. sadece kolayliklar dilerim.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:38 Uhr. |