| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
kobanede halk kalmadi cünkü hepsini yeni türkiye misafir ediyor. kobanide sadece eli kanli hunhar teröristler kaldi. ne güzel iki terör gruplari birbirini bitiriyor. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Dinsizin hakkından imansız gelir. Atasözünün Anlamı: Acımasız, kötü, insafsız ve ahlâksız bir kişinin hakkından ancak ondan daha kötü bir kişi gelebilir. Kendisinden daha acımasız biri yola getirir...... Pardon, haklisin, ama ben seinin bana yazdiklarinidan yola cikarak zaten bunu yazdim , simdi özele girmek istemiyorum.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dönen dönsün,ben dönmezem yolumdan!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
und nun sagst du: "bana yazdiklarindan yola cikarak bunu yazdim". simdi özele girmek istemiyorum dediginde insanlarda yanlis algi olusturuyorsun. bilmeyen benim özelden isid'i savundugumu düsünmesini sagliyorsun. ben baskalari gibi burada ayri özelde ayri konusanlardan degilim. ve her dedigimi herkesin önünde tekrarlarim yine. isid neyse pkk odur. isid pkkyi öldürsün ve pkk isidi öldürsün. bundan rahatsiz olanlar vatan hainidir!!!!! evet bu iki terör gruülari birbirini öldürsün ve bu terör gruplarini korumaya calisanlar vatan hainidir. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
@ Man_Bey, danke für die nochmalige Klarstellung, gut das wir einer Meinung sind !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cahilin yaptigi sohbetten sözden,alimin hayali düsü makbuldur!
|
|
||||
|
||||
![]() trolluk yapma. her yere ayni seyi yazmissin.
|
|
|||
|
|||
![]() Allahim biz anlatamiyoruz, sen anlat. Ama zarara ugramasin.
Hakkinda güzel olanlari nasip eyle ona Allahim. Imkanlarini cogalt, ama bereketini azaltma. Dogru yolu göster ona artik, ama bahtini kapatmadan. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() amin.......
|
|
|||
|
|||
![]() Cana can veren,
ask'i boyiyan, Bayragima renk veren, insani yasatan. Kan. Kan kirmizi. (onuda sar, o seni unutmus) |