| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
hab nur gesagt dass du jetzt paranoid wirst |
|
|||
|
|||
paranoid sein ist eine Unterstellung !!
Zitat:
.................................................. .... he he he jetzt hab ich wieder gelacht. paranoid sein ist auch eine Unterstellung Mannnnnnnnnnnnn Beyyyyyyyyyyyyy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
|||
|
|||
wer ist den paranoid ????
Zitat:
du und dein freund der bosphorus ihr seid paranoid, weil ihr denkt es können nicht so viele euch was zu sagen haben wollen ihr seid echt paranoid!!!! |
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
|||
|
|||
eh hattini bil be adam, bir kadinla böyle konusulmazzz!!
Zitat:
.................................................. .................................................. ....... Hattini bil be Adam, bir bayanla nasil konusulur ögrenmedin mi sen ??? senden yasli bir bayanla böyle konusmayi sen hagi kültürde gördün ve ögrendin ??? sen salakmisin ne ??? kültürsüz terbiyesiz herif !!! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |
|
||||
|
||||
kadin dedigin haddini bilir
Zitat:
Terbiyeli ve kulturluyum. Ama terbiyenin anlamini bilmeyecek kadar akilsizca konusuyorsun. |
|
|||
|
|||
?????????
Zitat:
1. sahte profil dogru degildir, nerdeymis ayni anda girip cikmam benim Imogdiyle? cünkü kanitin yok, senin sade bos konusman var ve bu bir sahte suclamadir bunu bil! lagalugayla bir yere varamazsin. kim hakli bu acik ortada. Imogdi gecen hafta buraya/Vaybee´ye girmedigi bile, zaten o nedenle ben sana bu kunuda karsilik verdim, ve bu kensinlikle karisma veya savunma ve hatta altlama degildir, cünkü ben sadece gercekleri söyledim. Haksizliga göz yumamiyorum, gercekleri söylemek hangi kültürde bir suc? Ben Vaybee´cilerin Parfümündeki senin yazina kizdim, cünkü orda sen nedensin, sen anketi bozdun ve sen yersiz karistin!!! 2. Imogdi´nin savunmaya ihtiyaci yoktur!!! Imogdi seni zaten kale almiyor bile Bosphorus. Imogdi bir etek arkasinda saklanmayacak kadar bir erkek zaten. Suc bende seni ciddiye almakla, bu bir gercek!!! 3. Nerde ben dedim bir Gay olmak kötü bir sey oldugunu?? Ben kesinlikle böyle bir sey demedim ve demem, cünkü onlarda bir Insan ve onlarda Allahin kulu !!! Benim onlarla bir problemin yoktur, ama senin kesin var, bu zaten ortada. Zaten neden problemim olsunki, benim gay arkadaslarim cok vardir! Senin birtane bile yoktur bu kesin. Senin bir "gay" korkun var herhalde, yoksa böyle sacma sapan bu konuyu büyütmezdin. 4. Ben sana salakmisin dedim, bu sana salak demek anlamina gelmiyor, bu sadece bir soruydu, cevabini zaten sen verdin herhalde?! 5. Senin böyle bir zeka fiskiran bir mantiginin oldugunu bilsem, ben seni ciddiye bile almazdim, evet burda suc bende. 6. Benim icin konu burda bitmisdir, sana harcayacak vaktim yok. Kusura bakma Bosphorus Efendi, diyorum. Kendine iyi bak. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,, |
|
|||
|
|||
Kadinim evet bu dogrudur!!!
.................................................. .....................................
Evet ben bir kadinim, =============== sen simdi bununla ne demek istiyorsun ??? Kandin oldugum icin sana cevap vermem yoksa yasak mi?? Terbiyeme de mi karisacaksin sen simdi ??? Bu bir AKP / Bophorus kültürü mü ??? Bu mu yeni Türkiye ??? Benim haddim neymis merak ettim simdi. ============================= Bir kadin oldugum icin ayni haklara sahip degilmiyim ben? Sacmaladin Bosphorus, istersen sen hic konusma, cünkü konusdukca batiyorsun! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
||||
|
||||
Boyle kadin olmaz
Zitat:
Senin kadin olup olmadigini nereden bileyim. Imogdi'nin kadin profillerle dolastigi duyulmadik bir sey degil. Tam bir Gezizekali nidasinda, cinsiyetinin arkasina saklanarak hakaret ediyorsun, ayni sekilde karsilik alinca ''bir kadina nasil boyle konusursun'' diye zirliyorsun. Bu mu olgunluk, durustluk? Hicbir kadin senin gibi dengesizce konusmuyor, namussuzlara etek germiyor. Kadin var kadin var, bazilari edepli terbiyelidir, onlara saygi gosteriliyor, bazilari da terbiyesiz ve saygisiz olmalarina ragmen saygi beklerler. Onlara saygi gosterilmez. |
|
|||
|
|||
Millete Chpnin yaptiklarini gösteren haberleri okumam bile, Cünkü bir görmeyenler var, Vatanini lafla, kücük bir hatirlayisla sevenler, onlar icin kilini kipirdatmaya degmez, ikinciler ise Chpyi elestirmeye yanasmaz...
ne yapacaklarina karar veremeyenlerle, '' sabirli ', '' üst düzey egitim almis '' kisiler ilgilenir, lakin ben böyle birisini burada göremiyorum. o halde sonuc; bos islerle ugrasiliyor.. Geändert von CakaBeyy (28.09.2014 um 00:12 Uhr). |