| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
Tesekkur ederim tercume icin ![]() Ben erkek gibi hangi dili bildigimi hangi dili bilmedigimi soyluyorum, cekinmeden. Delikanlilik yok bazilarinda. Anadillerini kullanmaktan korkuyorlar, ya da benim onun sacmaliklarini yuzlerine vuracagimdan ![]() Geändert von Bosphorus_ (25.09.2014 um 08:18 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Dedigim gibi Imogdi'nin bu sitede oyle bilinmesinin elbet sebepleri vardir, bana mesaj atanlara bunu sormali. Ates olmayan yerden duman cikmayacagi gibi. Bu sitede bayagi dedikodu dolaniyor, bu kadar olacagini tahmin etmezdim. Simdi sen de o 2 ihtimalden birini sec, daha onceki msjimda belirttigim. Ya fake'sin ya da... tecrube mi edindin? igrenc yahu, nasil bir hayatiniz var. Darmaduman. Tekrar soyleyeyim, birak da ImGAYdi kendi gelip konussun. Delikanli ise. Ama ozentilerde delikanlilik ne arar. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Soyledigimin tercumesini yapayim, bir insana bilmedigi bir dilde yazmanin akillica oldugunu dusunuyorsan bu hem cocukca hem aptalca. Senin icin gidip internette tercume sitesi kullanip cevirisini yapacak degilim, kendi mercimek beynince mahalle karilari tarzinda eglenmeye calisiyorsun. Olgun ol. Ya da ybsg. Bu skindirik kullanici adini degistirmedigin surece ne yaparsan yap seni kendime aþýk etmeyi dusunmuyorum ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Zitat:
Wobei ich nicht sicher bin, ob du ihn liebst oder hasst, was mir ehrlich gesagt, auch relativ egal ist. Wie er aussieht weiß ich nicht, aber du kannst ja eine der hundert Fragen, die wissen es sicher. Zitat:
Zitat:
Al canim al. Sana yakisir. Wer sagt denn das er alt ist? Er ist nicht alt. Ama alabilmen icin, onunda istemesi lazim. Kendisine sor, bana degil. Zitat:
Dann solltest du wohl endlich aufhören, dich wie ein Kerl zu benehmen. Ich betone Kerl, nicht Mann. Zitat:
Rica ederim. Sana hak verdigim icin tercüme ettim. Yazmissin, seninle konusan, senin anladigin/yazdigin dilde yazar. Eger bunu yapamiyorsa zaten korkakdir! Bir insan hakkinda sohbettin varsa, onu o insanin yüzüne söyliyemedikten sonra hic söyleme daha iyi. Yalniz malum, türkce yazdigin halde anlamiyabilir ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bin hier in keine verliebt. um sich zu verlieben muss man eine person kennenlernen. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
siehe zeitungsartikel 3. und das da chp steht ist nicht von mir sondern die chp hat mit ihrer heroin fabrik massiv werbung für sich gemacht ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
imogdi hat ihn und seine familie beleidigt und er hat das nicht auf sich sitzen lassen. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ich hab mir vor langer zeit vorgenommen keine mehr aus vaybee zu treffen. irgendwie hab ich das pech immer an stalkerinnen oder gestörte frauen zu geraten. die wird man dann jahre lang nicht mehr los. |