Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 28.07.2014, 15:21
Ask_Sehidi

Standard

Ya da Hacibektas'a mi bi gitsem? Kuzenimin kocasi oranin köylerinin birinden.
Oralari de gezmek isterdim ama neyse..

Geändert von Ask_Sehidi (28.07.2014 um 15:24 Uhr).
Alt 28.07.2014, 15:54
Benutzerbild von manbee
manbee manbee ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Ask_Sehidi Beitrag anzeigen
Yüce Mevla'm sana sonsuz kere sükürler olsun bu bayram gününde. Bir kac haftadan beri ugrastigim karli bir projeji almak üzereyim.
Hüseyin Gazi'de ki cami de ve cem evinde yetimlere ve fukaralara lokma dagitacagim ilk firsatta su isi bi bitiyim..
Allah daha cok versin.

insallah bu sefer dediklerin dogrudur. biliyorsun daha öncede burada bir dikis tutturamadin ve türkiyeye annenin yanina gitmistin.

o zamanlar burada her hafta 1 milyon euro kazandim, bu hafta 2 milyon, proje aldim 5 milyon diye atip tutuyordun.

sonra oradada bir dikis tutturamayinca bes kurussuz almanyaya döndün.
araba bile alacak param yok ama ilk firsatta schrottkiste alcam diyordun.

gercekten bu sefer dediklerinin yüzde biri dogrudur ve bu yastan sonra ilk defa calismaya baslarsin.
Alt 28.07.2014, 16:03
feyzade

Standard

Zitat:
Yüce Mevla'm sana sonsuz kere sükürler olsun bu bayram gününde. Bir kac haftadan beri ugrastigim karli bir projeji almak üzereyim.
Hüseyin Gazi'de ki cami de ve cem evinde yetimlere ve fukaralara lokma dagitacagim ilk firsatta su isi bi bitiyim..
Deine Absicht in allen Ehren, ama burda neden yaziyorsun?
Gösteris icin mi fakir fukaraya yardim ediyorsun, yoksa Allah rizasi icin mi?
Yardim etmeye niyetin varsa, sessiz sedasiz Allah rizasi icin, yardim et.
Cümle aleme ilan etmene gerek yok.
Alt 28.07.2014, 16:04
Ask_Sehidi

Standard

Amin cümlesimeze cenab-i Allah C.C.'u hayirli ve bereketli bol kazanclar nasip eylesin.
Sen kar marji ile hasilati karistirmiyorsun degil mi? Bunlari ayirt edecek bilgiye ve kapteseye sahipsin degil mi?
Cünkü yazinda bilmemis gibi bir halin var da.. Hem öyle rakamlarin o sürelerle hafta ucurtan sen degilmisin manbee?
Hersey sey nasip kismet meselesi.

Nasipin varsa gelir Hint'ten Yemen'den nasipin yoksa ne gelir elden? Nasipsiz dayak bile yenmezmis ya, o mana da yani
Senin icinde bulundugun sektör nasil?

Zitat:
Zitat von manbee Beitrag anzeigen
Allah daha cok versin.

insallah bu sefer dediklerin dogrudur. biliyorsun daha öncede burada bir dikis tutturamadin ve türkiyeye annenin yanina gitmistin.

o zamanlar burada her hafta 1 milyon euro kazandim, bu hafta 2 milyon, proje aldim 5 milyon diye atip tutuyordun.

sonra oradada bir dikis tutturamayinca bes kurussuz almanyaya döndün.
araba bile alacak param yok ama ilk firsatta schrottkiste alcam diyordun.

gercekten bu sefer dediklerinin yüzde biri dogrudur ve bu yastan sonra ilk defa calismaya baslarsin.
Alt 28.07.2014, 16:14
Ask_Sehidi

Reden

Manbee, ben halime sükür ediyorum ya sen? Anlat bakiyim Baugewerbe ne isler nasil?
Devlet gayat cok ABM'lerle is vermeye calisiyormusu bu sektör de degil mi?

Das ist der Unterschied zwischen uns beiden manbee. Ich habe deine BWA gerade mir angeschaut..
Schlecht, gaannz schlecht! Zeit dass du mal die Schaufel selbst in die Hand nehmen musst

Geändert von Ask_Sehidi (28.07.2014 um 16:19 Uhr).
Alt 28.07.2014, 16:20
Benutzerbild von manbee
manbee manbee ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Manbee, ben halime sükür ediyorum ya sen? Anlat bakiyim Baugewerbe ne isler nasil?
Devlet gayat cok ABM'lerle is vermeye calisiyormusu bu sektör de degil mi?
aferin iste böyle görmek istiyorum seni.

gösteris yapmayi birak. bulusursan bir bayanla o senin ne oldugunu iki dakikada anlar. ben oraya bagis yapiyorum buraya para veriyorum demene gerek kalmaz.

ama vermiyorsan ve bunlarin yalan oldugunuda iki dakikada anlar ve yine forumlara tasinir senin maceran.

ps. buradan bir bayanin bana mail atip bunun arabasi bile yokmus konustuklari hepsi bos demesine benzer senin isin

pps. konu para pul araba degil ama sen bunlarla hava atarsan birileri cikar senin hakkindaki dogrularida burada anlatir.
Alt 28.07.2014, 16:26
Ask_Sehidi

Standard

Heheh iste das sind die Momente, wo es sich lohnt bei Vaybee reinzuschauen und gerade deine Texte durchzulesen manbee. Wenn ich mir deine Stories durchlese, muss so sehr lachen, dass ich danach so richtig entspannt bin

Wenn ich mich hier mit Frauen treffen wollte, würden auf der Stelle ein dutzend zusmammen kommen, die mich auch gesehen haben. Nur ich ich ich will es nicht.
Und selbst wenn, ich kann mich treffen mit wem ich will, bekar adamin... Ich bin niemanden eine Rechenschaft schuldig. Aber sei beruhigt, hier will ich niemanden treffen. Die Frau, die in meinen Augen etwas besonderes darstellt ist nicht hier. Hier will ich mit nur mit dir amüsieren. . Ama senin gibi teyzemin kiziyla evlenmis birisi degilim. Ich würde mich auf der Stelle erschießen, geschweige dass ich da mit voller Lust mich dem Geschlechtsakt widmen würde..

Geändert von Ask_Sehidi (28.07.2014 um 16:28 Uhr).
Alt 28.07.2014, 16:37
Ask_Sehidi

Standard

Und warst du auch heute sehr fleissig und hast ausserordentliches geleistet manbee?
Alt 28.07.2014, 16:46
Ask_Sehidi

Standard

manbee, ich verrate dir mal ein Geheimnis.. Ich heisse gar nichr Erdal! Aber der Name Erdal ist ein schöner Name oder?
Alt 28.07.2014, 17:10
Ask_Sehidi

Standard

Insan olmayi bana ögretmene gerek yok. Ben insanligimla gurur duyuyorum. Aslinda insan olmayi ve diger insanlara karsi saygili olmayi senin ögrenmen lazim. Rotzlöffel hanim efendiden ve Aurum hanim efendiden özür dile, bende görüyüm insanlik yolunda ilerledigini..
Antwort