| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Senin beynin sulanmis insanliktan hayvanliga gecmissin! 7 kita saldirmis da canakkalede destan yazmislarda? Komutan merkezinin almanlarda oldugunu biliyormuydun acaba?Madem destan yazdinda neden teslim oldun?Emperyalistler neden koskoca osmanliyi parcalayabildi? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Yukardaki belgesellerin hepsini oku ve izledikten sonra görüselim! Insanca tartisabileceksen o zaman yaz.Güzel zamanimi sapikilasyon zihniyetlerle harcamaya hic nieyetim yok Konuyu saptirmaya matuf kaytarmayi birak !! Hicbir gercek müslüman din degismez.Belkim ateist olabilir fakat asla din degistigini ne duydum nede sahit oldum.Sadece yarim müslümanlar, kimliginde müslüman yazan bazi zavalilar, bircok vaadlerden dolayi din degismis bunlarinda sayisi avrupa capinda bin -2 bin kisiyi gecmez.Bilincli olarak hahoacilar rakamlari abrtiyor Benim tanidigim bir Türk ateist vardi Onlara gecti , gectigine sevindim...Sonradan barinamadi geldi islama girdi.. Bir dine sahip olmak dinsizlikten iyidir.Sanada tavsiye ederim Insanlar gibi her medeniyetinde bir sonu var..Osmanlida öyle oldu, fakat Sonradan gelenler dedelerine ihanet ettiler.Hasta olan dedeyi torunu gecinenler sürgün itti imha ettiler.O torun gecinen bozuntular maalesef bircok zulme imza attilar. Bunu itiraf etmem insanligimin geregidir.Fakat delilleri önünüze serdigim halde, mensupu oldugun sistem ve irklarin yaptiklarini yutman halen hakaret vari |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Haberi merak ederek tikladim, baktim kaynak Sozcu zurnasi yine, okumadan kapattim.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Karsit olan hersey yalan söylüyordur,sirf karalamaya calisiyordur ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Secim oncesi o kaynaklarin ''Turkiye kararini verdi, CHP kamuoyu yoklamasina gore %55, AKP %25 alacak'' seklindeki yalan dolan haberleri o kaynaklarinin ne mal oldugunu yeterince kanitladi zaten ![]() |