Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.03.2014, 08:49
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Blinzeln

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Imogdi'yi sevenler cok. Sevgilerimle.
Vatan hainlerinin hicbirseyine ihtiyaci yok vatanseverlerin.
Yavas yavas aramizdan yok oluyorlar zaten.
BasCalan Malezya'ya asyl istegi yapmis.
Yakinda diger soytari yandaslari da pesinden gider.

2 sene den beri bagriyorum ...
dü$manim cok oldu ...
bana kin giden ler cok oldu ...
ama adalet yerini bulduuuu ...

YURT SEVENLER ..cikiyor lar teker teker

ben sadece bir vatanseverim !

ben sadece Mustafa Kemal in izinde gidiyorum ..
adam 90 sene evel demi$ ..
ISLAM i ...siyaseten ayirin diye !!
Alt 11.03.2014, 20:03
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Ben tekrarliyorum,tam anlamiyla ateist ve PKK'li degilim.
Sana neden PKK'li denildigini crs79 profilini kullaniyorken buradaki kendi msjlarindan tekrar hatirlayabilirsin: http://www.vaybee.de/forum/showthrea...=10165&page=12

Ustune ustluk donek de ciktin. Ayip.

Zitat:
Insana ve insanliga önem veren birisiyim,ayrica islamiyetin diger tüm inanclardan öte oldugunu yineliyorum.
Islam ve Kuran'daki anlasilir ve emsali dunyada henuz gorulmemis seriat anlayisina kufurler ederek mi? Yine kiviramadin. Erkek ol biraz.

Zitat:
Muhammed,Apo ve PKK benim icin sadece aractir,belirli bir cizgide ilerleyen düsünce ve insanlardir.
Hz. Muhammed'in adini, yukaridaki linkte goruldugu uzere baskanin terorist APO ile ayni yerde anman bile ona hakarettir. Ama senin ici curumus, saygisiz dusuncelerine gore Hz. Muhammed 'sahte peygamber' oldugundan bundan rahatsizlik duymuyorsun. Rahatsizlik duyanlardan rahatsizlik duyuyorsun.

Zitat:
Sinirlanmayi pek seven bi tip degilim,yanlisi görünce elestiririm,dogruya da dogru derim korkmam.
Kusura bakma ama bunu okuyunca sadece 1 sey diyesim geldi: sie.

Zitat:
Müslümanligin yetisdirdi seni görünce gercekten tiksiniyorum.
Bre mendebur, muslumanlik beni yetistirmedi. O ne demek lan? Senin yazdiklarini okuyunca da anneler senin gibi serefsizleri mi doguruyor diye soylenesi geliyor insanin.

Zitat:
Yalan,iftira ve yanlis ithamlarla rakibini ezmeye calisiyorsun bu kahpeliktir.
Inkarcinin tekisin. Her soyledigimi senin KENDI sozlerinle kanitliyorum, yukaridaki linkte de bellidir.

Zitat:
sana arka cikan ve yazilarina destek veren ise senin gibi kahpe karaktere sahip insanlardir,onlar yani siz benim yasamimin en ufak evresinde yer almazsiniz,umursamam.halk diliyle "zklemem",cünkü gercekten zklenmeyecek insanlarsiniz..beyinsiz...rantci..yok oldugunuzu gördükce sükür ceken tiplersiniz.
Zirlamaya devam et. Bir PKK sempatizani oldugunu, PKK ve APO'ya ne kadar saygi duydugunu kendin ifade ettin.

Bir CHP'li, MHP'li, İP'li, ya da hangi parti dusuncesinden olursa olsun insanlar istedigini elestirme ozgurlugune sahiptir. Kuran ve Islam'i da uslubuyla elestirme hakkina sahiptir, bu dogustan gelen haktir. Ama senin gibi kaltaklarin hem insani duygulardan bahsedip hem de binlerce kisinin katili teroristbasini el ustunde tutmasi ikiyuzlulugun daniskasi oldugundan sana tolerans gosterilmemesi normaldir. Bu olagan bir sey degil.

Zitat:
muhammed'in dogum gününde,senin gibi dengesizin biri Allahin izniyle seriat slogani atiyo,zkerim öyle slogani...
Erkek arkadasin bu yazdigini okusa yuzune tukururdu.

Seriat konusunda ise, bahsedilen seriat anlayisi Kuran'da gecmektedir. Hakliya hakkini, haksiza haksizligini veren bir seriat anlayisidir. Hep arkasinda saklanip Islam'a hakaret ettigin Afganistan, Iran seriati degildir. Bunu BUTUN Islam alimleri bu sekilde soylemektedir. Dolayisiyla anlamadigin seriati okumak anlamak yerine anlamaz sekilde kufur etmis olman senin zaten din dusmani bir komunist oldugunu ortaya seriyor.

Zitat:
bi bitin,mk'u gööt killari sizi.iyi insanlarin cografyasini cogunlugunuzla ele gecirip tayin etme gibi bi hakkiniz yok.oy verirken ve inanirken hep rantcisinizdir.
Buyuk ihtimalle AKP'ye oy verenlere hitaben boyle bir sey yazdin.

Iste bu yuzden it gibi kaybedip ciyaklamaya mahkumsun. Bu millet AKP'ye oy vermeye devam edecek, kendi ozgur hur iradeleriyle, sen de onlar ozgur hur iradelerini kullandigi icin, kiskandigin icin onlara, 7'den 70'e, kadin erkek herkese, hic tanimadigin insanlara kufur edecek kadar yavsaklasmaya devam edeceksin. Ama bu gercegi degistirmeyecek, hayatin boyunca kaybetmeye mahkum oldugun gercegini.
Alt 11.03.2014, 20:12
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen
tabii kardesim ...sende beni sevmeyebilirsin ..
sorun yok zaten ...

senin evin yok ..

benim var ama "Turkiye Cumhuriyeti" .
Adam senin sevmemene bir sey demiyor ki, sevmeme hakkina sahipsin. Milyarlarca seveni oldugu gibi, dunyada milyonlarca insan sevmiyordur, gidip onlara bir sey denilecek degil. Ama sevmedigin sey hakkinda uygun olmayan uslupla konusman, hakaretli, kufurlu konusman durumunda elbette reaksiyon gosterilecektir. Reaksiyon gosterilince demagoji yapiyorsun. Once ayni fikirde olmadigin kisi/konu hakkinda nasil konusulacagini ogrenmen daha iyi olur.
Alt 13.03.2014, 09:41
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard ve insan öldürme özgürlügü? baskalarinin haklarini ayaklar altinda cigneme özgürlügü?

BURAK CAN KAHRAMANOGLU öldürüldü. Allah rahmet eylesin. zaten 296 gün önce beyinsel ölmüs cocuk icin baska genclerin canlarini almaya kim hak verdi size???

https://www.google.de/search?q=burak...w=1358&bih=634
Alt 13.03.2014, 13:23
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
BURAK CAN KAHRAMANOGLU öldürüldü. Allah rahmet eylesin. zaten 296 gün önce beyinsel ölmüs cocuk icin baska genclerin canlarini almaya kim hak verdi size???

Onu capulcular oldurdu, protestolarda orayi burayi yikan kizil komunistlere bir mahalleli olarak tepki gosterdigi icin. Hikayesinin herkesce iyi okunmasini oneririm.
Alt 18.03.2014, 17:21
Caka_Bey

Standard

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen

Bazı Şiddete Başvurma Öğretileri

Machiavelli: “İdealist insan düşünce ve gücü karşı karşıya getirir. Yeniliği getirmek için ya rica ve yalvarma yolu seçilecek veya güç kullanılacaktır. Rica ve yalvarma ile hiçbir şey başarılamaz.”

Hobbes: “ İnsan insanın kurdudur.”

Darwin: “ Hayat bir mücadeledir, doğal ayıklanma vardır, kuvvetli olanın ayakta kalabilmesi için zayıf olanı yok etmesi doğrudur.”

Marx ve Engels: “Şiddet tarihte devrimci bir rol oynar. Bağrında yeni bir toplum (Sosyalizm) taşıyan eski toplum (Kapitalizm)’in ebesi şiddettir. Tarihsel gelişimi harekete geçiren etken sınıf kavgasıdır.”

Hitler: “Alman ırkı âri ırktır, dünyaya hakim olması için zayıf ırklar yok edilmelidir.”

Ne demek istedigimi anlamissindir

Iyi günler
Antwort