| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
2 sene den beri bagriyorum ... dü$manim cok oldu ... bana kin giden ler cok oldu ... ama adalet yerini bulduuuu ... YURT SEVENLER ..cikiyor lar teker teker ben sadece bir vatanseverim ! ben sadece Mustafa Kemal in izinde gidiyorum .. adam 90 sene evel demi$ .. ISLAM i ...siyaseten ayirin diye !! |
|
||||||
|
||||||
![]() Sana neden PKK'li denildigini crs79 profilini kullaniyorken buradaki kendi msjlarindan tekrar hatirlayabilirsin: http://www.vaybee.de/forum/showthrea...=10165&page=12
Ustune ustluk donek de ciktin. Ayip. Zitat:
Zitat:
Zitat:
Bre mendebur, muslumanlik beni yetistirmedi. O ne demek lan? Senin yazdiklarini okuyunca da anneler senin gibi serefsizleri mi doguruyor diye soylenesi geliyor insanin. Inkarcinin tekisin. Her soyledigimi senin KENDI sozlerinle kanitliyorum, yukaridaki linkte de bellidir. Zitat:
Bir CHP'li, MHP'li, İP'li, ya da hangi parti dusuncesinden olursa olsun insanlar istedigini elestirme ozgurlugune sahiptir. Kuran ve Islam'i da uslubuyla elestirme hakkina sahiptir, bu dogustan gelen haktir. Ama senin gibi kaltaklarin hem insani duygulardan bahsedip hem de binlerce kisinin katili teroristbasini el ustunde tutmasi ikiyuzlulugun daniskasi oldugundan sana tolerans gosterilmemesi normaldir. Bu olagan bir sey degil. Zitat:
Seriat konusunda ise, bahsedilen seriat anlayisi Kuran'da gecmektedir. Hakliya hakkini, haksiza haksizligini veren bir seriat anlayisidir. Hep arkasinda saklanip Islam'a hakaret ettigin Afganistan, Iran seriati degildir. Bunu BUTUN Islam alimleri bu sekilde soylemektedir. Dolayisiyla anlamadigin seriati okumak anlamak yerine anlamaz sekilde kufur etmis olman senin zaten din dusmani bir komunist oldugunu ortaya seriyor. Zitat:
Iste bu yuzden it gibi kaybedip ciyaklamaya mahkumsun. Bu millet AKP'ye oy vermeye devam edecek, kendi ozgur hur iradeleriyle, sen de onlar ozgur hur iradelerini kullandigi icin, kiskandigin icin onlara, 7'den 70'e, kadin erkek herkese, hic tanimadigin insanlara kufur edecek kadar yavsaklasmaya devam edeceksin. Ama bu gercegi degistirmeyecek, hayatin boyunca kaybetmeye mahkum oldugun gercegini. |
|
||||
|
||||
![]() Adam senin sevmemene bir sey demiyor ki, sevmeme hakkina sahipsin. Milyarlarca seveni oldugu gibi, dunyada milyonlarca insan sevmiyordur, gidip onlara bir sey denilecek degil. Ama sevmedigin sey hakkinda uygun olmayan uslupla konusman, hakaretli, kufurlu konusman durumunda elbette reaksiyon gosterilecektir. Reaksiyon gosterilince demagoji yapiyorsun. Once ayni fikirde olmadigin kisi/konu hakkinda nasil konusulacagini ogrenmen daha iyi olur.
|
|
||||
|
||||
![]() BURAK CAN KAHRAMANOGLU öldürüldü. Allah rahmet eylesin. zaten 296 gün önce beyinsel ölmüs cocuk icin baska genclerin canlarini almaya kim hak verdi size???
https://www.google.de/search?q=burak...w=1358&bih=634 |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Machiavelli: “İdealist insan düşünce ve gücü karşı karşıya getirir. Yeniliği getirmek için ya rica ve yalvarma yolu seçilecek veya güç kullanılacaktır. Rica ve yalvarma ile hiçbir şey başarılamaz.” Hobbes: “ İnsan insanın kurdudur.” Darwin: “ Hayat bir mücadeledir, doğal ayıklanma vardır, kuvvetli olanın ayakta kalabilmesi için zayıf olanı yok etmesi doğrudur.” Marx ve Engels: “Şiddet tarihte devrimci bir rol oynar. Bağrında yeni bir toplum (Sosyalizm) taşıyan eski toplum (Kapitalizm)’in ebesi şiddettir. Tarihsel gelişimi harekete geçiren etken sınıf kavgasıdır.” Hitler: “Alman ırkı âri ırktır, dünyaya hakim olması için zayıf ırklar yok edilmelidir.” Ne demek istedigimi anlamissindir ![]() Iyi günler |