| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Salih karde$im , felsefe ve ya edibiyat yapiyorsak eger .. bende kendi tabagimdan di$ari cikmayan bi insanim .. gelelim saadete .. cok güzel özetledin bence her$eyi ama .. 29 Ekim Turkiye Cumhuriyetinin günü Türkiye nin 90. Yil i kutlaniyor ... ama Istanbul da hic bi $ölene izin yok .. bunu nasail yorumluyorsun ?? |
|
||||
|
||||
![]() http://www.polis.web.tr/ozel-haber/i...eri-h2380.html
bilmiyorum , sana kim nekadar yalan haber tasiyor, ama asil bilgiler bence burda ! umarim sende polis i tayyibin askeri ilan etmezsin, o serefli insanlara serefsiz, damgasi vurmazsin ! polis illaki bagimli ama , yinede benim tanidigim polislerin genel cogunlugu MHP yanlisidir ! Askeriye nin üst tabakasi CHP lidir ! ÖZEL KOMANDOLAR MHP tabanlidir !! yani silahli güc ve polis bence hic erdoganin kolu molu degil. http://www.youtube.com/watch?v=e6dJ7vC0wAQ http://www.youtube.com/watch?v=39NcN0y6BDg Zitat:
Geändert von 1978salih (30.10.2013 um 13:43 Uhr). Grund: video eklentisi |
|
||||
|
||||
![]() Türke PRANGA vurmak , biraz zor istir !!
BUNU SIMDIKI HÜKÜMET DIGERLERINDEN DAHA IYI BILIR !! Bizim BAYRAMIMIZI kutlamamizi ALLAH tan baska kimse ENGELLEYEMEZ !! BIZ HOSGÖRÜLÜYÜZ !!! AMA ASLA BOYUN EGMEYIZ !! Burda köpekler le dalasiyorum diye, hor görme kardesini !! BIZ ERIZ !!ASKERIZ !! ne dinkiz ne dunkuz !! Bu MILLET HÜRRIYETINI KIMSEYE VERMEZ !! TÜRK den BAHSEDIYORUZ ! BIZ SEREFIMIZI PARAYLA KIYASLAMAYIZ KARDESIM !! BIZIM SEREFIMIZ, TOPRAGIMIZA AKITTIGIMIZ KANIMIZ, VERDIGIMIZ CANIMIZDIR ! Biz bu dünyaya hür geldik hür gideriz !! BU YÜZDEN HEPIMIZ MEMEDIZ !!! Geändert von 1978salih (30.10.2013 um 13:53 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Tabi CHP konusulacak. Bu ulkeyi yonetmeye talim 2 ideolojik parti var, 1 AKP, 2 CHP. CHP genelde ''kiskanclik'' ve ''kostek olma'' cabasinda, onlarin gorevi de o.
Bazi insaatlar vardir herkes gormustur, sadece kolon direkleri atilmistir, 50 yildir oylece kaderine terkedilmistir. Hatta kolonlarin demiri ortaya cikmaya baslamistir. Insaati yapan maddi yetersizlikten dolayi ya da fikrinden vazgecmesinden dolayi insaati tamamlamamistir. Ayni o hikaye, su an AKP hukumeti olmasa belki bu proje 30 yila bitirilmeyecekti ya temel asamasina kalacakti ya da unutulup gidecekti. Ayrica finansmanini Japonlarin saglamasi projeyi dezavantaj kazandirmaz, Bogaz Koprusu de kredi cekilerek yapilmisti, 10 yildan kisa surede kendisini amorti etti, yani kendi masrafini cikardi. Marmaray tasimaciligiyla da tunel projesi bilet fiyatindan kendi kendini amorti edecek kredisini odeyecek sekilde planlandi. Gunde 1.2 milyon yolcu tasayacak. Bileti cok ucuz. Tam 1.95 TL'ye, ogrenci 1 TL'ye karsiya gecmis olacak. Vapurla 25 dk suren mesafe 5 dk'da asiliyor. Biraz mantik.... Halka hizmet eden boyle bir projeyi yeren kisi bariz vatan hainidir. Zitat:
Medeniyet ciplakliksa, Afrika en medeni yerdir. |
|
||||
|
||||
![]() sistemin nasil calistigini bilmeden söylemlerde bulunmak tabiiki, biraz abes olmus bazi arkadaslar acisindan !!
TÜRKIYE kisisel bir proje yapmadi bitirmedi !!! DÜNYADA TVler RADYOLAR bangir bangir reklam etti !! Türkiyenin ismini dünyaya teknoloji ile duyurduk bir kez daha !! bunu göz ardi etmeyin !! gelelim finansman kismina ! Günlük yolcu hacmi 1,5 mio !! 1,5 kiymali pide degil, kes döner degil !!!! :-) 1,5 Milyon INSAN TASIYACAK !!!hemde cok ucuz!! Allah a sükür hava kötü olsa bile tren olacak düsünsene istanbul halkinin cilesini !! gerci istanbulu tatilden taniyan ne bilsin !! gerisini sen hesapla !! Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
felsefe yapma ... AKP gelmeden Iktidara ... bide AKP den sonra ...Turk Halk in borc unu yansit ..birader .. her mok iyi biliyorsun madem ... EUR olarak en iyisi .... yaptik etik ,a.q kendin kürek mi saladin ? lütfen bekliyorum .... kac Milyar EUR borca girdin Akahpe Partisi ??? Geändert von Imogdi (30.10.2013 um 14:51 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() imogdi kardesim !!
simdi senin vatanseverliginden süphemiz yok ! türk delikanlisi olarak gidisattan kaygi duyoyor olabilirsin ! ama , sende allah icin iran geliyor deme !! inan veya inanma , ama dini alet etme ! partilerin ne bok olduklarini iyi biliriz. Siyaset yapmak zor bir is ! Politik olmak gerekiyor. yani siyasetten anlamak icin pratik bilgi gerekiyor !! sende bilirsin , chp de milletvekilli yapan , bol oy sahibi olan iki kelimeyi bir araya getiremeyen nice tipler var, saydirma simdi bana , gözünü seveyim !! sen böyle bir partiyi nasil ciddiye alirsin ? oy ugruna ne dedigini bilmezleri partiye soktular. CHP yi INÖNÜ yle baslamis olan bir yikimla yiktilar !! CHP yi kim yikti icten onu iyi arastirmak gerek ! tabiiki chp ====== CUMHURIYET VE HALK PARTISI anlamina gelir !! KICLARI sikisinca CUMHURIYET derler !! HALKI ise biryerlerine takmayaz KODOMANLAR !! CHP türkiyenin partisidir !! DOGRU !!! AMAAAAA kim ne derse desin , CHP KABUGUNDAN CIKMIS TIR !! HALKI KOLLAMAYI BIRAKMISTIR !! SEREFSIZLERIN ÜLKEYI HORTUMLAMASINA IZIN VERMISTIR !! ATATÜRK ÜN EFENDI DIYE HITAB ETTIGI KÖYLÜ VE CIFTCISINI ," DAGLI, CARIKLI diye nitelendirmistir isimlendirmistir !! Senelerdir iktidara cikmaya calissalarda halkin büyük cogunlugunu arkasina asla alamamislardir ! NEDENI :- BU MILLETIN SEREFINI, carikli ---- NAMUSUNU bacak arasi VE INANCINI gericilik --------------------diye HICE SAYMAK OLMUSTUR !!!, Zitat:
Geändert von 1978salih (30.10.2013 um 16:27 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
güzel hatun var , hem de benim gibi göcmen senin le yarin kapisiriz ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sevdim seni Broo .. (harbi adamsin) Teyip i sevmiyorum , onun tarzini siiikiiim .. sorry broo ..cok acik ve net .. cok ho$ bi göcmen hatun Online Jahrgang 1983 "Love is in the Air" ![]() bana musade ... |
|
||||
|
||||
![]() imogdi aga
koss bakeyim love unu bul :=) nerdena aliyosun kokuyu? |