| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Aynen öyle dedigin cikti. Yani cok önemli isleri var, bir iki kamyon limon tasiyormus falan filan. :-)
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Aziz Nesin.... Atheist idi ama onurlu bir insan idi..
Zaten su günümüzün ben müslümanim diyenlerin dinin ben kafiriyim (Yasar Nuri Öztürk'ten alinti ama güzel bir söz) |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() '' Onun benim gibi olmak istedigi hayalini güddügü icin '' ![]() Bakalim Zülfiqar buna ne diyecek hahahah |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kötü doktor adami canindan kötü hoca da adami imanindan edermis
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Mevla cün yaratmis Ahmet'i( Hz. Muhammet) nurdan
Insan olan gelir nura cevrilir Böyle kurulmustur bu carki devran Mansur olan gelir dara cevrilir Coskun sular daim engine akar Pervaneler özün odlara yakar Serce nerde olsa aslina ceker Bülbül olan gelir güle cevrilir.. Pir Sultan Abdal'im yatar hastadir Elimde güllerim deste destedir Adem oglu bir acayip nelesidir Muhabbeti tatli dile cevrilir Ah Ademoglu ah, insanoglu kimi zaman demirden sert, kimi zaman da pamuktan ince oluyor... Geändert von the_last_time (04.07.2013 um 15:47 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Gidiyoruz iste yolumuza, kimin hosuna ve kimin de zoruna
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Aurum nerelerde ya? Hat sie eine Kröte pardon, einen Frosch verschluckt oder warum ist sie wie vom Erdboden verschwunden
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Man sollte niemals unbekannte aus facebook adden, vor allem wenn sie nach fake aussehen. Ich denk lieber erst gar nicht darüber nach, wer das sein könnte.
Geändert von xAurumx (07.07.2013 um 09:53 Uhr). |