Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 16.06.2013, 04:29
Benutzerbild von derkahn
derkahn derkahn ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Gottseidank interessiere ich mich nicht für das Themengebiet "Sport gegen Rassismus". Anonsten wäre ich von diesem Thread ziemlich enttäuscht.
Alt 16.06.2013, 12:48
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Ohhh Kenan, bana karsi yandas arayip aklinca cephesini güclendirmek istiyor.. Ahh Kenan vahh Kenan.. Ben burda ne seni ne senin yazdiklarini ciddiye aliyorum. burda ciddiye aldigim bir elin parmaklari kadar insanlar var ve onlar da kendilerini bilirler..
iki kisi konusurken araya girme oc. sen istedigin kadar o kisiyi ciddiye alma, önemli olan o senin yalan söyledigini tespit edip burada seni rezil etmesi.
aslinda kimsenin tespit etmesine gerek yok. bircok defa screenshotlar yükledim ve senin yazdiklarini okuyanlar su anda senin orospucocugu oldugunu biliyor.

Zitat:
Kendini o duruma düsürüyorsun sonra bana hakaret mi ediyorsun Kenan? Inan bana burda terbiyemi bozmak istemiyorum yoksa sana öyle bir küfürler ederdim ki, intihar ederdin.. Ya da zevkden dört köse olurdun.. Sende hersey mümkün
hayir hakaret etmiyorum. sana orospucocugu dememin sebepi sen bunu dememi istemistin.

4 kere "verdigim adres yanlissa orospucocuguyum" dedin ve ben 4 defa bak bosuna 1 saatimi orada yedirme yanlissa bundan böyle sana orospucocugu olarak hitap ederim dedim.
sende buna tamam dedin.

bunlari demeden düsünecektin oc lastosch. lütfen aglamayi birak. is isten gecti artik herkesin gözünde bir oc'sin.
Alt 16.06.2013, 16:41
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
iki kisi konusurken araya girme oc. sen istedigin kadar o kisiyi ciddiye alma, önemli olan o senin yalan söyledigini tespit edip burada seni rezil etmesi.
aslinda kimsenin tespit etmesine gerek yok. bircok defa screenshotlar yükledim ve senin yazdiklarini okuyanlar su anda senin orospucocugu oldugunu biliyor.

hayir hakaret etmiyorum. sana orospucocugu dememin sebepi sen bunu dememi istemistin.

4 kere "verdigim adres yanlissa orospucocuguyum" dedin ve ben 4 defa bak bosuna 1 saatimi orada yedirme yanlissa bundan böyle sana orospucocugu olarak hitap ederim dedim.
sende buna tamam dedin.

bunlari demeden düsünecektin oc lastosch. lütfen aglamayi birak. is isten gecti artik herkesin gözünde bir oc'sin.
Yalana bak yalana bak bana dört kere demiste mismis de, olm, ben sana dedim bana gelmeden önce yaz. Ben sana bulusma adresimizi verdim.. Maksat benimle bulusmak degilmiydi? Eyy bana haber vermedin, simdi de isin picligine kacmaya calisma Kenan, ya da orospucocugunun öbür adi..
Senin kadar bir pic hayatimda görmedim ve ne picler gördüm ben hayatimda, ama senin gibisini mumla aratir..

Ehh Kenan acikli baska hikayelerin daha var mi? Kemoterapili falan filan.. Senin de mi saclarin kemoterapiyle döküldü, bir atom santralinda yoksa seninle bi deneme mi yaptilar

Geändert von the_last_time (16.06.2013 um 16:46 Uhr).
Alt 17.06.2013, 08:42
Zulfiqar

Standard

ben daha önce ne dediysem hala diyorum.

sen hem kendini orospucocugu ilan ettin hemde yazdiklarini silip simdi inkar ediyorsun.

yazdiklarini silmekle orospucocuklugundan kurtulamazsin.

Alt 17.06.2013, 12:42
the_last_time

Standard

He he he, kendin pisir kendin ye... Delil dedigi deli sacmasi da, kendi yazdigi cizdigi. Anlasilan Mülltoni kimseyi dinlemden konusuyor diger iletisimde.. Bak Mülltoni bana ne lan senin kendi kendine yazip cizdiginden? Ben seni cagirdim mi? Cagirdim sana adres verdim verdim? Bana haber ver dedim mi dedim?
Ama senin zaten gelmek gibi bi niyetin yoktu.. Bi zaman gelecegim dedin, sonra bi kisa süreligine foruma girmedin, sanki yer yarildi da ortadan kayboldun ayaklari yapmak icin, sonra, kendi kendini tarif edercesine gelmeyen orospucocugu gelmeyen orospucogu dedin..
Bi zaman sonra yok ben oraya gittim seni bulamadim.. Hic bi seyimi bilmeden nasil yanima gelipte beni bulacagini zaten merak etmistim ama fazla degil, cünkü ordan gelmeyecegini cikartmistim.. Simdi de böyle esip gürlüyon. Ben hic bir zaman öyle, eger bu böyle olmazsa ben orospucocuguyum diye sözüm ona "akademik yeminler" etmem.

Anladin mi tahsilli Kel Kenan?

Zaten böylelikle de ne oldugunu gösteriyon..
Bak Düsseldorf'ta kalan ve aslen Izmir'li olan Kenan! Böyle isin picligine kacmayla kimseyi kandiramazsin, ancak kendini kandirirsin..
Sen hastasin biliyon mu Kenan? Seni yakinda deli gömlegi ile götüreceklerinden emin.. Ahmet Kaya'yi seviyordun degil mi? Geciyor önümden sirenler icinde, deli gömlegi icinde ak eller üstünde, dudaginda yarim yedi bokun hüznü, kurbaga gibi....

Ulan Kenan, yine beni güldürdün, Allah'ta seni güldürür insallah, AKP'nin en geri zekalli yandasi ve utanc kaynagi

Geändert von the_last_time (17.06.2013 um 12:55 Uhr).
Alt 17.06.2013, 13:19
zerrecikler

Lächeln

Zitat:
Zitat von derkahn Beitrag anzeigen
Gottseidank interessiere ich mich nicht für das Themengebiet "Sport gegen Rassismus". Anonsten wäre ich von diesem Thread ziemlich enttäuscht.

wie ist die wetterlage, da wo du dich derzeit aufhältst?
Alt 17.06.2013, 15:02
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Bak Mülltoni bana ne lan senin kendi kendine yazip cizdiginden?
screende sadece benim yazdigim degil seninkide gözüküyor. sen onlari sildin ama yine kurtulamadin. yoksa bunuda mi inkar ediyorsun?

arkadaslar bu serefsizin bunlari yazdigini hepiniz biliyorsunuz. inkar etmesi bunun ne cikmaz yolda oldugunu gösteriyor.

Zitat:
Ben seni cagirdim mi? Cagirdim sana adres verdim verdim? Bana haber ver dedim mi dedim?
evet cagirdin. evet adres verdin. adresi verirken "bu adres yanlissa orospucocuguyum" dedin. ve o verdigin adres yanlis cikti!!!!

orospucocugu lastosch sen bana haber ver dedin ama bende sana telefonnumarasi olamdigi icin haber veremiyecegimi söyleyince orasi büyük dedin. bende isterse 50 katli olsun orada 50 insaat sirketide olsa hepsine ziyarette bulunacagim dedim.

lan kelek bir kere o adreste degilim demedin.

lan basiretsiz ben o binada degilim demedin.

lan gavat orada bir tane bile insaat sirketi yok demedin.

lan serefsiz simdi neyi kivirmaya calisiyon.

lan ötlek korktum ve anlattiklarim yalan oldugu icin kacacak delik ariyorum desen belki aciyip sana orospucocugu demem.

arkadaslar cok ciddiyim biraz omurgasi olsa özür diler ve affetmemi ister. bende buna aciyip orospucocukluktan kurtaririm. hepiniz bu basiretsizin yazdiklarina sahitsiniz. bir kere beni o adreste bulamazsin dedi mi? bir kere benim sirket orada degil dedi mi? ben defalarca gelecegim dememe ragmen hep niye gelmiyorsun nerede kaldin diyordu. simdi gittim ve yalan adres oldugunu görünce buna iyi girdi. ama yüzsüzlügün bu kadarida oluyormus. yaratik hala utanmadan burada takiliyor.
Alt 17.06.2013, 20:26
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
screende sadece benim yazdigim degil seninkide gözüküyor. sen onlari sildin ama yine kurtulamadin. yoksa bunuda mi inkar ediyorsun?

arkadaslar bu serefsizin bunlari yazdigini hepiniz biliyorsunuz. inkar etmesi bunun ne cikmaz yolda oldugunu gösteriyor.

evet cagirdin. evet adres verdin. adresi verirken "bu adres yanlissa orospucocuguyum" dedin. ve o verdigin adres yanlis cikti!!!!

orospucocugu lastosch sen bana haber ver dedin ama bende sana telefonnumarasi olamdigi icin haber veremiyecegimi söyleyince orasi büyük dedin. bende isterse 50 katli olsun orada 50 insaat sirketide olsa hepsine ziyarette bulunacagim dedim.

lan kelek bir kere o adreste degilim demedin.

lan basiretsiz ben o binada degilim demedin.

lan gavat orada bir tane bile insaat sirketi yok demedin.

lan serefsiz simdi neyi kivirmaya calisiyon.

lan ötlek korktum ve anlattiklarim yalan oldugu icin kacacak delik ariyorum desen belki aciyip sana orospucocugu demem.

arkadaslar cok ciddiyim biraz omurgasi olsa özür diler ve affetmemi ister. bende buna aciyip orospucocukluktan kurtaririm. hepiniz bu basiretsizin yazdiklarina sahitsiniz. bir kere beni o adreste bulamazsin dedi mi? bir kere benim sirket orada degil dedi mi? ben defalarca gelecegim dememe ragmen hep niye gelmiyorsun nerede kaldin diyordu. simdi gittim ve yalan adres oldugunu görünce buna iyi girdi. ama yüzsüzlügün bu kadarida oluyormus. yaratik hala utanmadan burada takiliyor.
Arkadaslar diyor ya iki bir! Kenan, sana bir sorum var, geldinde bana niye haber vermedin.. Oraya kadar gelen birisi bir dakika daha bekleyemez mi?
Bak sana o sansi hala daha taniyorum ama gelmezsen ben seni Düsseldorf'ta bulurum Kenan! Einwohnermeldeamt'a calisan eski bir kiz arkadasim var, o kadar da Izmir Kenan yok Düsseldorf'ta, sonra senin arkadaslarinin arasinda senin keline vura vura ordan sac cikarttacagim Kenan.. Iftiralarin ve yalanlarinla ve tehditlerinle sen ancak kadin coluk cocuk sindirebilirsin, ama ben seni bulacagim Kenan...
Sen erkek degil erkekligin yüz karasi olamazsin lan ipne.. Erkeklerle yatip kalkandan erkek mi olurmus sahtekar...
Alt 17.06.2013, 20:39
Benutzerbild von AzziAntonia
AzziAntonia AzziAntonia ist offline
Neuer Benutzer

Standard

wieeee??? ich dachte, der heisst baris und kommt aus bochum und aus der türkei aus balikesir und fährt einen bmw und is bisexuell?
Alt 17.06.2013, 20:43
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Arkadaslar diyor ya iki bir! Kenan, sana bir sorum var, geldinde bana niye haber vermedin.. Oraya kadar gelen birisi bir dakika daha bekleyemez mi?
Bak sana o sansi hala daha taniyorum ama gelmezsen ben seni Düsseldorf'ta bulurum Kenan! Einwohnermeldeamt'a calisan eski bir kiz arkadasim var, o kadar da Izmir Kenan yok Düsseldorf'ta, sonra senin arkadaslarinin arasinda senin keline vura vura ordan sac cikarttacagim Kenan.. Iftiralarin ve yalanlarinla ve tehditlerinle sen ancak kadin coluk cocuk sindirebilirsin, ama ben seni bulacagim Kenan...
Sen erkek degil erkekligin yüz karasi olamazsin lan ipne.. Erkeklerle yatip kalkandan erkek mi olurmus sahtekar...
bos bos konusma, daha önceleride gelip bulacagim dedin ve tükürdügünü yaladin.

bak oc lastosch gelip einwohnermeldeamttan beni bulamadin deme sonra. gelmeyenin vaybee halki anasini ne yapsin?

yine sorumu tekrarliyorum. cok büyük konustun. gelmeyenin anasini buradaki üyeler ne yapsin?
Antwort