| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() crs79 simdi de 'Uno' olarak geri donmus, bir bitmediniz gitti
![]() Sana Ataturk dusmanligi yaptin demedim, Zulfiqar yapiyordu. Sen ise terorist sempatizanligi (ozellikle Apo ve PKK) yapiyorsun diyordum/diyordum, yapiyordun/yapiyorsun. Bundan ibaret. Onceki msjimda daha detayli yazdim. Sempatizanligin da mesajlarinda belli zaten. |
|
|||
|
|||
![]() Vatan alabildigince genis bi kavramdir,topragindir,kökündür ve özündür.sevilmeme gibi bir alternatifi yok.Bazi "fasist" düsünceler, diger düsünceleri ötekilestirir,dolayisiyla bu düsünceler fasist düsüncelerin savunduklarini tanimaz.Fasist düsüncelerin savunduklari nelerdir;kuru bir ülke sevgisi? bu yeterlimidir elbette hayir.Ülkenin sistemine muhalefet ettikce (dogru muhalefet,chp muhalefetin icin etmis durumda) ülken demokratiklesir,güzellesir yasanabilinir hale gelir.
AKP, toplumun ihtiyaci olan en hassas noktalari ele aldi,degerlendirip nemalaniyor.Bu kötü müdür? hem evet hem hayir... Nicin hayir, AKP istenilen düzeyde olmazsa bile ülkenin ekonomisine katkida bulundu, yillarca süre gelen Türk-Kürt catismalarinda büyük adimlar atti,80 anayasasini degistiriyor, seninde dedigin gibi ülkenin gelecegi icin büyük adimlar atti ve süphesiz basarili olacak !AMA! bunu kendi alt yapisi icin kullanmasi ne kadar dogru? Cograyfamizdaki alevi,ermeni ve diger islam disi inanclar (kürtleri saymiyorum onlar son derece islama bagli) icin politikasi var mi?Her zaman söylerim,islamiyet insani temel alan tek dindir maalesef günümüze yansimasi farklidir... Bi yakanim,ailece ulusalci,atatürkcü en kücük oglu Atatürk'ü diger insanlardan büyük ve sihirli gücleri olan biri sanirdi,bu aklima geldikce yüzümde tebessüm olusuyor.Büyümüs,halen cok koyu bir atatürk,yilmaz özdil ve galiba chp hayrani. 17 yaslarinda su an sanirsam,AKM'in tiyatro faaliyetlerinde gördüm cok basarili bir cocuk maalsef türkiyedeki egitim sistemini bunu ona asilamis ve degismesi imkansiz.Egitim sistemi cok derin ele alinmali,bilincli bir toplum kendi sistemini belirleyebilir. @bosphorus, Bittigimizde güzellesecegini mi saniyorsun herseyin? Zitat:
Geändert von uno (14.06.2013 um 18:28 Uhr). Grund: bosphorus'a ek |
|
|||
|
|||
![]() Evet. PKK (ekonomik ve lojistik kaynaklari dahil) ve terorizm bittiginde savunma kaynaginin bir kismi egitime ayrilabilecek. Zorunlu askerlik de kalkabilecek. Hersey daha guzellesecek.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Gercek savasi biz silahla degil, beyin gücü ile, kislalarla degil, üniverstelerle ve bilgi merkezleriyle verip kazanmak zorundayiz. Topragin koynuna düsen askerlere de yazik, ölen PKK'lilara da.. Ernejilerini daha güzel islere sokabilirler.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Türkiyede millet neler yasiyor, sende buraya gelip onlara yapilan siddetleri alkisliyorsun. Gir bakalim türkiye forumuna, orda seni bir dakika bile birakmazlar. Eger erkeksen sende git geziye katil, bak bakalim sana nasil davraniyorlar. Bilgisayarin önünde bos bos konusuyorsun. Bulmussun burda seni akilli birseymis gibi ciddi ciddi dinleyen insanlari, cene caliyorsun. Geändert von xAurumx (15.06.2013 um 08:44 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Yazdiklariniza dikkat etmezseniz tabiiki silinir. Siz zaten tek yönlü hakaretleri seversiniz. En kücük bir direniste kendinizi ezilmis, hakaret yemis, sucsuz, masum insan gibi ortaya cikarmaya calisirsiniz. Demokratik sözünü de kendi isinize yarayan bir sekilde kullanirsiniz. Demokratik herkes icin degil sizin icin gecerli sadece. Acimasizca davranan su an ki hükümet veya terorist örgütleri kendilerine gelince insaf bekliyor. Yazdiklarina tepki gösteren kisileri aciktan veya özelden tehdit ediyorsun. Admin nicki kullanarak adreslerini bulup santaj yapiyorsun. Sonra buraya gelip haci hoca dersi veriyorsun. Aferin. Geändert von xAurumx (15.06.2013 um 13:16 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ama bunlari bitirince yine fasist hiyarlar cikip simdi silahli savas bitti asil savasi simdi beyin gücüyle yapacagiz yaygarasina baslayacak. öncelikle terör sorunu cözülünce kendi aramizda barisi saglayip birbirimizi sevmeyi ve saymayi ögrenmemiz gerekiyor. bunu ögrenemezsek yine bir grup cahil beyin gücü savasi deyip herseyi tekrar baslatacaktir. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
Zitat:
1. bana özelden mail yazma 2. yazdiklarin küfür degilse aynen sana iade ediyorum. sensin onunbununcocugu. 3. baska bayanlara burada utanmadan zilli diyorsun ama ben bununda aciklamasini yapip yorumu okuyanlara birakacagim. arkadaslar bu chp fraksiyonu devamli ayni agzi kullaniyor. oc lastoschta bu sekilde küfür etmeye basladi ama sonra kendi küferlerini yalamak zorunda kaldi. simdi ayni sekilde dilek küfürlerini yalamak zorunda kaliyor. onunbununcocugu küfür degilmis dilek icin. o zaman bundan sonra ona onunbununcocugu olarak hitap etmeme karsi cikmaz. zilli benim görüsümce hic tanimadigi bir erkegin kucagina 4 saat yol yapip giden ve 2 saat muhabbetten sonra bacaklarini acip kullandiran kadindir. simdi soruyorum dilek g. sen hangi hakla baskalarina zilli diyorsun? asil zilli kim oldugu ortada. @arakdaslar kusura bakmayin bu konuyuda bok ettik ama bu agir küfürlerden sonra bana cevap hakki dogdugu icin sadece hakkimi kullandim. |
|
|||
|
|||
![]() benimle madame etünün arasina burnunu sokmana gerek yok. biz ikimiz sensizde gayet güzel anlasiyoruzzzz
![]() sen git erdal beyle ilgilen! allah allah.... |