| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Söylemezsen söyleme, zaten söyleyecegin de yoktu. Senin maksadin burda hava atmak. ama el atina bineni cabuk indirirler.. Yalan konusmayi birak, hele hele iftira atmayi birak.. Baskasindan bekledigini önce sen göster ki, o beklentin de hakli oldugunun altini cizesin.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
konumuz benim her yazdigima sazan gibi atlayip ve kendine benzeterek söylediklerimi iliskilendirmen. hatta bunlari söylerken irkci ithamlarda bulunman. anladigim kadariyla bu konuya cevap veremeyip baska konuya atlaman seni kurtaracagina zannediyorsun. hadi bakalim senin chpye faydalarini. yillardir iktidar olacagiz diyen sensin. yillardir kilicdaroglu deyip sonra ona ihanet eden yine sensin. oy oranlari ortada. her secimde rezil oldunuz. her referandumda rezil oldunuz. biz ise her secimde oyumuza oy katip yolumuza devam ettik. kim kime oy kaybettirdigi ortada. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
AKP niye Yüksek Secim kurulunun elinden aldi secmenlerin kayitlarini.. Bunun anayasaya aykiriligi ap acik ortada.. Cünkü ölmüs ölüleri secmen olarak göstermek icin.. Hersey ortaya cikti... Aylo gaylola bu isler yürümez.. |
|
|||
|
|||
![]() Lol... Bir katini burda dagitiyor zaten. Cöpcüüü!
|
|
|||
|
|||
![]() Dogru söyleyeni zaten dokuz köyden kovarlar.. Dogrulari söyledim diye kurtlandi ve yerinde duramadan ciftelli oynur Mülltoni
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
hep ayni yalanlari servis ediyorsun. tc secimlerinde her sandikta akp chp mhp ve bdpliler oturur ve bunlarin kontrolünü yapar. secim bittikten sonra ayni kisiler bu oylari sayar. sayim bittikten sonra herkes oy sayisinin dogru islendigini 3 ayri belgeye imzalar. bu imzalar yapildiktan sonra secim sonucu bilgisayara girilir. o 3 belgenin biri ankaraya biri bagli oldugu ile ve biri sandik görevi baskanina verilir. sen akp görevlileri hile yapti diye iftira atarken chpnin görevlileri ne yapti? secim listelerindeki gelenlerin kontrölü onlarin elinde degilmiydi? hadi chpliler cahil diyelim. mhpli ve bdpli görevliler ne yapti? bu yalanlarla artik kimseyi kandiramazsin. türkiyedeki secimler daima avrupa heyetleri tarafindan denetleniyor. avrupa heyetleri secimler hakkinda hicbir terredütün olmadigini söylüyor. |
|
|||
|
|||
![]() Bir milyon Suriyeli o zaman niye Türk vatandasi yapildi?
Ben Ankara'da kendim gördüm kara carsafin icinde bir biyikli erkek vardi ve yaninda iki tane erkek ve üc bayan. Ellerinde önceden doldurulmus secim kagitlari ve AKP' oy pusulasi vardi.. CHP'li ve MHP'li gencler bunlari linc edeceklerdi.. Araya bir cok yetkililer girdi, galiba bunlardan birisi de Turgut Altinok'tu. Millet ondan sonra biraz yatisti.. Hersey ortaydaken adamin gözün icine bakarak yalan konusmayi birak bari... Göz göre carpitiyorsun ya, helal olmasin sana.. Oku oku, bak akademisyen oldugunla gurur duyuyorsun yoksa, yoksa imtihan sonuclari sana ve yandaslarina önceden pe$ke$ cekildigi icin mi simdi akademisyemin diye ortalikta kibirleniyorsun? ![]() Gülecek oldum aglanacak halimize... O bahsettim olay mansetlerden verildi.. Genel secim 2011'de.. Oku iyi oku oldu mu... Geändert von the_last_time (25.05.2013 um 17:50 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Bu Türk passaportlarini Suriyeli kacaklara dagitmak 2014'e secim yatirimidir.. Hersey ortada..
|
|
|||
|
|||
![]() lütfen kivirmadan soruma cevap ver.
hangi secimlerde gördün bu 1 milyon suriyeli (türk vatandasi yapilmis) secmenleri? ellerinde önceden doldurulmus secim kagitlari ve AKP oy pusulasini ne zaman ve nerede gördün? Turgut Altinok hangi secimlerde bu suriyelileri kurtardi? yine yalan söylerken yakalandin simdi kivirip Zitat:
birak bu camur at (belki cahillerden inanan olur) politikasini. bu chp politikasi sizi iflas ettirdi. ama hala ayni oyunlari oynuyorsun. |
|
|||
|
|||
![]() Anlasilan heyecandan dogru dürüst okuyamamissin.. Ya da öküz altinda buzagi ariyorsun..
Ben 2011 genel secimlerinden, Ankara Keciören'den bahsediyorum.. Cevap vermeden önce bi oku da, bazi sorularinin cevabini kendin vermis olursun... Aslinda sorular baska türlü olmasi lazim.. Sümmeye Erdogan baskan danismani olarak 52000 TL, yani elli iki bin Türk Lirasi, maas aliyor.. Dinen ve Türk törelerimize göre kutsal olan devleti, yani DEVLETULLAH'I soymak yakisiyor mu? Bunu yapanlara ne denir asil bu sorulara cevap lazim.... |