Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.05.2013, 14:55
BosphorusTaurus

Standard

Eger soylediklerimin dogru olmadigini dusunuyorsan bu *sana gore* inkar ya da yalandir. Iftira degildir. Simdi iftira'nin da kelime anlamini gostertme bana.

Erkeklik konusu ise.. senin erkeklik durumun supheli. Bundan hic bahsetme komik oluyorsun. Burada aglayan sizlanan tek kisi sensin. Sana olan notr dusuncelerimi negatife cekme.

Sacma sapan seylerle buradaki insanlari rahatsiz etme. Okumadiklarimi anlamadiysan geri donup okuyabilirsin, tekrar etmeyecegim ayni seyleri.

Bir sonraki cevabini tahmin ediyorum: Bu topraklari biz yonetecegiz!
Alt 24.05.2013, 15:01
xAurumx

Standard

Today/Rake/Remix vs. forumun kurallarina uymadigi icin ve herkese hakaret etmesinden dolayi, yazdiklarinin bir cogu, yada nicki siliniyor. Özellikle sinirlenip benle ugrasmasi, buda onu sürekli sildirdigimden kaynaklaniyor. Bu da gayet normal. Aslinda ip si kilitlenmesi gerekiyor.

Böyle kisileri adam yerine koyup da konusmak anlamsiz. Bir dedigini bir daha diyor, kendi de bilmiyor ne dedigini, hatta ne oldugunu bile bilmiyor.
Alt 24.05.2013, 15:06
Remix

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Today/Rake/Remix vs. forumun kurallarina uymadigi icin ve herkese hakaret etmesinden dolayi, yazdiklarinin bir cogu, yada nicki siliniyor. Özellikle sinirlenip benle ugrasmasi, buda onu sürekli sildirdigimden kaynaklaniyor. Bu da gayet normal. Aslinda ip si kilitlenmesi gerekiyor.

Böyle kisileri adam yerine koyup da konusmak anlamsiz. Bir dedigini bir daha diyor, kendi de bilmiyor ne dedigini, hatta ne oldugunu bile bilmiyor.
senin sildirdigini herkes biliyor dilek.

sildirmenin care olmadigini hala anlayamadin. sen elli kere sikayet etsende senin ne mal oldugunu burada herkese bildiriyorum.

kendince yalan söyleyerek kurtulmaya calistin ama celiskili konusmaya baslayinca yine sikayet edip sildirmekte buldun careyi.
Alt 24.05.2013, 15:06
crs79

Standard

BOSS'ta zaten sadece boss yazar,noktalari biz atariz.
Inkarci adam cukura düser,düsmedim diye düstügü delikten cigirir... oldum olasi sevmem inkarcilari...

Siyaset ile ugrasmiyorsun,ugrassaydin tüm sistemler üzerinde yogunlasirdin.Insanlik icin faydali olan sistemi tespit etmek hic zor degil.Lakin,sende türklük meragi var benim en sona biraktigimi sen bas taci ediyorsun.

Dedigim gibi acayip bi hal aldiniz "UCUBE" bile az kaliyor sizleri tanimlamamda.Sevtap05 isimli üyeye bakin hele,insan özelini nasil ifsaa eder buna anlam veremiyorum.

Bazi sorunlar detayli tartismaya acik degildir,cünkü karsindaki ikna olmaz.Siz atgözlügü deyin ben beyinsizlik,vicdansizlik diyeyim... Tüm insani degerlerinden uzakta hic bir tanimlasi olmayan bir ideolojinin pesinden kosturur sizi.. Rake,görüsünü acikca ifade ediyor,buyum diyor... Siz diyemiyorsunuz cünkü savunacak hic bir hakli yaniniz yok.

Konun ortalarinda da söyledim,herkes ve her ideoloji cagdas yasam taraftaridir.Bu yasam tarzi atatürk'te ya da türkcülükte sinirli degildir..Sizlerin bu tutumlarini Tarihe mal olmus isimlere karsi antipati duyulmasina neden oluyor...

Ergenekon baglantilari ve kirli iliskiler.esrar ekme,kadin ticareti,kafatascilik dünyanin en yüz kizartan suclari inandigin perincek'e baglaninca cayiyorsun...digerleride kilicdaroglu'dan vazgecmis gibi ilgincsiniz gerecekten...Lideri, bir ideolojiye ihanet etmis olsa bile.vazgecilmez o ideolojiden.Aksine yüceltmek icin daha cok baglanilir...

Kaypaklar sizi... Rake'nin gerici oldugunu sandigim forumda,gerisinde kaldiniz muhafazakarligin.

Ps: hicbir iddaam cürümedi,sadece inkar ettin.kadiköyde fener maclarinin küfürleriyle büyüyen inkarcilarda umut görmüyorum.Hedefim onlarin cocuklari ve bilincleridir...Aydin bir dünya icin!

Ps:Ps: aman insaat sirketlerini ihmal etme...kim kuracak barajlari o güzelim dogaya...

Geändert von crs79 (24.05.2013 um 15:08 Uhr). Grund: insaat duyarliligi eklendi
Alt 24.05.2013, 15:09
Remix

Standard

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Eger soylediklerimin dogru olmadigini dusunuyorsan bu *sana gore* inkar ya da yalandir. Iftira degildir. Simdi iftira'nin da kelime anlamini gostertme bana.

Erkeklik konusu ise.. senin erkeklik durumun supheli. Bundan hic bahsetme komik oluyorsun. Burada aglayan sizlanan tek kisi sensin. Sana olan notr dusuncelerimi negatife cekme.

Sacma sapan seylerle buradaki insanlari rahatsiz etme. Okumadiklarimi anlamadiysan geri donup okuyabilirsin, tekrar etmeyecegim ayni seyleri.

Bir sonraki cevabini tahmin ediyorum: Bu topraklari biz yonetecegiz!
bak fazla ugrasmak istemedigimden sadece ilk iftirani hatirlatiyorum.

pontus katliamini savunuyorsun diye iftira attin.
bunu sana söyledim ama orali olmadin.
adam ol dedim biraz önce iftira atiyordun dedim ama yine kivirdin.

aslinda silinmis seylerle ilgilenmek pek mantikli degil ama sen hala yalaninda israr ettigin icin bunu sana hatirlatiyorum.

eee bu simdi iftira mi yalan mi? bence sen iftiranin anlamini ögrende gel.
Alt 24.05.2013, 15:17
xAurumx

Standard

Zitat:
Zitat von Remix Beitrag anzeigen
senin sildirdigini herkes biliyor dilek.

sildirmenin care olmadigini hala anlayamadin. sen elli kere sikayet etsende senin ne mal oldugunu burada herkese bildiriyorum.

kendince yalan söyleyerek kurtulmaya calistin ama celiskili konusmaya baslayinca yine sikayet edip sildirmekte buldun careyi.
Benden haric herkese camur atiyorsun. Normal konustugun bir tane kisi yok. Sikayet edenler muhakkak vardir ki, boyuna nick degistiriyorsun.

Herkes buraya gelip normal konu yazmaya calisiyor. Sen ne konu olursa olsun her konuyu batiriyor, herkese camur atip, teksas barina ceviriyorsun. Artik herkes bikti senden. Sende hic mi gurur diye birsey yok, daha istenmedigin yere geliyorsun?
Alt 24.05.2013, 15:22
Remix

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Benden haric herkese camur atiyorsun. Normal konustugun bir tane kisi yok. Sikayet edenler muhakkak vardir ki, boyuna nick degistiriyorsun.
hele sükür kabüllendin.

sana camur atmadigimi bircok kisi biliyordu zaten ama kendi agzindan duymak beni cok mutlu etti.

sanada bir nasihat olsun bunlar. bir daha altina yattigin adamin dedikodusunu yapmaya calisirsan basina gelecekleri düsün.

aslinda bu bütün bayanlara örnek olsun. öyle tanimadiginiz, 2 saat konustugunuz adamin altina girmeyin. yoksa sadece kullanilir ve pis bez gibi cöpe atilirsiniz.
Alt 24.05.2013, 16:50
xAurumx

Standard

Im verdrehen von wörtern bist du spitze. Aber keine angst, niemand hat das gemerkt, wir sind ja nicht so schlau wie du. Wenn dir du argumente ausgehen, fängst du an mit dreck um dich zu werfen.
Alt 24.05.2013, 16:59
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Remix Beitrag anzeigen
bak fazla ugrasmak istemedigimden sadece ilk iftirani hatirlatiyorum.

pontus katliamini savunuyorsun diye iftira attin.
bunu sana söyledim ama orali olmadin.

eee bu simdi iftira mi yalan mi? bence sen iftiranin anlamini ögrende gel.
bu yanlis remix. tartisma yapiyorsak laflari degistirmeden yapalim, aksi takdirte bu sartlar altinda devam etmeyi sacma buluyorum.

Bosphorus seni (today nicki altinda) ve CSR79 ikinizide "zitieren" yapti, (sorry bunun türkcesini bilmiyorum), ve CSR79 bahsettigi pontus soykirimina ve senin bahsettiklerine cevap verirken sözlerinin arasinda dogal olarak csr79 yazisinada argumentler sundu. hatirlatirim. ilk yorumunda csr79 VE senin yazilarina bir cevap yazdi. bunu sen kendine sündürdün simdi. csr79 ise yorumsuz kaldi. sonucdada senin "böyle bir sey demedim iftira atiyorsun" demen uymuyor.
Alt 24.05.2013, 17:08
Remix

Standard

Zitat:
Zitat von sevtap05 Beitrag anzeigen
bu yanlis remix. tartisma yapiyorsak laflari degistirmeden yapalim, aksi takdirte bu sartlar altinda devam etmeyi sacma buluyorum.

Bosphorus seni (today nicki altinda) ve CSR79 ikinizide "zitieren" yapti, (sorry bunun türkcesini bilmiyorum), ve CSR79 bahsettigi pontus soykirimina ve senin bahsettiklerine cevap verirken sözlerinin arasinda dogal olarak csr79 yazisinada argumentler sundu. hatirlatirim. ilk yorumunda csr79 VE senin yazilarina bir cevap yazdi. bunu sen kendine sündürdün simdi. csr79 ise yorumsuz kaldi. sonucdada senin "böyle bir sey demedim iftira atiyorsun" demen uymuyor.
kimse laflari degistirmiyor.

ben 3 kere bu iftirayi ona sordum. gercekten senin dedigin gibi olsaydi 1 kere cikip sana demedim ben csr nickli arkadasa dedim diyebilirdi.

özür dileyebilmek her babayigidin harci degil
Antwort