| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
CHP'nin alti okunun hala gecerli oldugnunun kanaatindeyim. CHP'li olmak demek, ellerimizde ciceklerle kendimize düsman olanlari "gül oynaya kabul etmek degildir" Malesef sen disarida olandan biten haberin yok. Yunanistan'da örnegin askerde bizde ki gibi mars söylettirirler.. Bizde ay aksamdan isiktir yaylalar yaylar derken onlarda, Türklerin ve Arnavutlarin cigerlerinden ayakkabi bagi yapacagiz diye naralar atiliyor.. Bunu bana söyleyen Yunan bir arkadasim var.. Atatürk demek ilericilik demektir, daima ileriye, daima öne gitmektir.. Bu yolda ki rehberin de ilim oldugunu bilmektir.. At gözlüklerini cikar ve dünyada olanlara ve bitenlere bak.. |
|
|||
|
|||
![]() huii billy, dein türkisch macht dich irgendwie sexy, du klingst auf mal so ernst. Das wir sowas mal sehen würden.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sizlere doyum olmasada ben yemek yemeye gideyim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Taaaa Istanbul'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun demeye geldim.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
burasi trafik kazasi gibi birsey. rezillige bakmadan insan duramiyor. ama iyi tarafi cok kaos oldugu icin ifade özgürlügü de var. hani "men in black"de oldugu gibi esaslar ucuz komik kitaplarinda bulunurya iste öyle. eh senin misiyonun ne atatürkün büyüklügünü göstermekten baska? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ilericilik,daima ileri senin icin neyi ifade ediyor.karsima cikan herseyi ezer gecerim mi yoksa tüm halkimla barisip ve barisik bicimde güclü bir ülke insaa etmek mi.Demokrasinin baglantisi nedir senin bu ilericiliginle.Toplumsal ve bireysel özgürlüklere bakis acin nasil? sende gözlüklerini cikarip bunlari bana cevaplayabilir misin? |
|
||||
|
||||
![]() napiyim ayip olmasin diye. bos arkadasi hemen kaybetmiyelim. belki birseyler bize ögretir felan.
|
|
|||
|
|||
![]() Hätten wir bloss den kammerjäger vorher gerufen, was sollen jetzt die leute von uns denken. Das erinnert mich an die pest zeit von damals.
|
|
|||
|
|||
![]() Kürtçülüğün 19 Mayis ile ne alakasi var? Ac bir baslik git orada propagandani yap. Amacin Türklüğü yermek.
Kürtce dil kurslari acildi: Kürtler dahil kimse gitmiyor. Kürtce yayin yapan TV'ler acildi: Kimse izlemiyor. Okullarda Kürtçe secmeli ders yapildi: Diyarbakir'da bile kimse almiyor. Yillardir herkes sokaklarda istedikleri gibi Kürtce konusabildi. 15 yil once de bu boyleydi 20 yil once de boyleydi. Hepsi istedigi gibi Marmara Bolgesi'ne yerlesti. Guneydogu'da kalanlar elektrigi suyu kacak kullandi, faturalar bizim boynumuza bindirildi. Tekrarliyorum. Bu faturalar oyle boyle faturalar degil. Neyi kacak kullandilarsa biz oduyoruz. Ben mecbur muyum guneydogu'daki Kürtlerin kullandiklarini odemeye? Ne zaman ''odeyin'' denildiyse o zaman ''siz irkcilik yapiyorsunuz'' dediler. Alakaya bakar misin, boyle savunma mi olur? Ustune ustluk gidip Abdullah Ocalan'a destek yuruyusleri yaptilar, bir teroristi desteklediler, halen destekliyorlar. Artik Istanbul'un gobeginde bile PKK pacavrasini acma ozgurlugune sahipler, o bahsettigin ''masum Kürt kadını'' Istanbul'un gobeginde 6000 sehidin katilinin posterini aciyor. ABD'de git El Kaide posteri ac, Usama Bin Ladin posteri ac, o cok medeni gordugun amerikalilar seni SOKAKTA linc eder. Yapabilir misin? Yapamazsin. Dayak manyagi yaparlar. Ustune ustluk onunla da yetinmeyip, elektrikli sandalyeye oturturlar seni. Yapamazsin. Turkiye'de terorizme ve teror propagandasi yapanlara AKP iktidara geldiginden beri asiri tolerans gosteriliyor. Bunun demokrasiyle alakasi yok. Almanya'da Nazi soykirimi olmamistir de, seni hapse atarlar. Ama burada ''iyi ki de Turk askeri oldurduk'' diyor Kürtler. O kadar ozgurluk var yani, o kadar rahatlar. Halen de utanmadan ''bizim varligimizi inkar ediyorlar'' diyorlar. Daha bizi mi yiyeceksiniz yahu? Bana kalirsa, versinler guneydogu'yu Kürtlere, Kurdistan kursunlar orada EGER butun Kürtler oraya gidip yerlesecekse. Ama yerlesmezler. Rahat hayatin tadini aldilar Turkiye'de, herkesle esit yasiyorlar ONLARCA yildir. Giderler mi Kurdistan kurulsa, gidiyorlar mi Kuzey Irak'a? Hayir. O nefret ettikleri Turkiye'nin, Ataturk'un ulkesindeki rahatliga cok alistilar. Ama nankorluk ne zaman biter, Allah bilir. CHP zihniyetinden ben de igreniyorum, ama BDP soz konusuysa Allah muhafaza! 29 BDP'li milletvekili terorist destekcisi meclise Turklerin oyuyla mi girdi? Hayir. Kürtlerin oyuyla. Ve benden bu terorizm propagandasi yapanlara, Ataturk'e mecliste hakaret edenlere, Turk askerine hakaret edenlere saygi gostermemi bekliyorlar? Saygi, kazanilan bir seydir kardesim. Istiyorsan, once onu kazanacaksin. Geändert von BosphorusTaurus (23.05.2013 um 17:56 Uhr). |