| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ah CHP'nin basinda Mustafa Sarigül ya da Muharrem Ince olsaydi ne vardi?
Kemal Kilicdaroglu, ne olur bir iyilik yap ve genel baskanligi birak! Oyumuz %15 daha da artar! Geändert von the_last_time (13.04.2013 um 17:12 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Wo ist denn jetzt der toni? Geändert von xAurumx (13.04.2013 um 18:07 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Topluma fayda saglamayacaklari uzaktan bile belli oluyor gelip benim gibileri kötülüyorlar. Olsun, elbet bizi görenler var, zor durumda olan insanlar var biz onlar icin konusuyoruz, bizi kötüleyenler icin degil. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
kemalizmin geregi tek tip insan yaratmak bu kisilerde basariya ulasmis. kendinde görüyorsun, iki gündür buraya ugrayamiyorum ama pesimden konusmayi birakamiyorlar. ben herkesin yüzüne ne mal olduklarini söylerken bunlar dedikodu yapmayi tercih ediyorlar. iste buradan anla nasil insanlar olduklarini. |
|
||||
|
||||
![]() üfff bir sürü para harcadik
![]() ama kaz gelen yerden tavuk esirgenmezmis... yesil sermaye durduk yere bu kadar büyümedi. bizde bize düseni yapmakla görevliyiz. Türkiye'nin en büyük insaat sirketlerinin ortaklari ile cok basarili, bilgin ve yakisikli türk isadami suriyeye ilk adimini atiyor. DURMAK YOK YOLA DEVAM |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sonucta sana söylenenlere düsman oldugunu sanmiyorum. yalan söyleyenleri paylasimlarinla desifre et ki ediyorsun ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |